Slaba vajda, koleginici tako mts ukljcivao neke usluge po par stotina dinara, par meseci ih zvala da iskljuce usluge, oni navodno kazu jesu dodje rcun nije iskljucena uslugaStigao mi račun za februar uvećan za 800 din zbog HBO koga ja nisam naručio. Žalio se i danas mi rekli kao da je prigovor ne osnovan jer sam aktivirao uslugu 04.12.2025. još kažu u 21:01 uveče. Ja to sigurno nisam, jer zašto bih kad su davali besplatno od 15.12. A kanali nisu ni mogli da se gledaju od 01.02.2026. Ima li ko iskustva i šta raditi?
E vidis tako su meni probali sa Apolon aplikacijom, prvo poslao njima mail, odgovorili neosnovano, ok, onda sastavio mail kako pokusavaju da prevare korisnike sa aktiviranjem usluge koju nismo trazili, poslao Ratelu, u cc stavio Efektivu i njih.Stigao mi račun za februar uvećan za 800 din zbog HBO koga ja nisam naručio. Žalio se i danas mi rekli kao da je prigovor ne osnovan jer sam aktivirao uslugu 04.12.2025. još kažu u 21:01 uveče. Ja to sigurno nisam, jer zašto bih kad su davali besplatno od 15.12. A kanali nisu ni mogli da se gledaju od 01.02.2026. Ima li ko iskustva i šta raditi?
Na koje mejl adrese si slao prigovore?E vidis tako su meni probali sa Apolon aplikacijom, prvo poslao njima mail, odgovorili neosnovano, ok, onda sastavio mail kako pokusavaju da prevare korisnike sa aktiviranjem usluge koju nismo trazili, poslao Ratelu, u cc stavio Efektivu i njih.
Sutradan stize poruka da je zalba osnovana i poslali ispravljen racun.
Bravo! Ja sam raskinu ugovor sa supernovom zbog ovog povecanja cena , bez penala i plan mi je da uzmem ili A1 ili SBB internet i takodje uzmem neki IPTVTražili smo dobili smo. Vreme je da se vrate sve potrošene pare za premier ligu, la ligu, nba i generalno uspešno uništenje sbb-a. Sve preplaćeno i sve, na kraju, plaćeno našim parama. Ja sam max paket, sa 3 tva-a, hbo i bukvalno svim kanalima u ponudi plaćao 3700 din mesečno do decembra 2024. Onda podigli na 4300. Posle sam to u drugom stanu plaćao 5600. Sada, da bih dobio to, treba da platim 5800 plsu doplata za hbo, kanale za odrasle i kanale za decu. Izađe skoro na 8000 din. Da li je to normalno.
Drugar, pošto smo na granici sa Rumunijom, ima neogračen internet iz Rumunije, preko mobilnog operatera, za oko 5eu. Platio 50eu za iptv koji ima 2500 kanala, 25000 filmova u videoteci i par hiljada serija. Jeste ispod žita, ali godišnja preplata za iptv me izađe kao jedan mesec za supernovu. Čak jeftinije. Ne mogu da se zezam sa Rumunima, ali sam uzeo na nekom popustu A1 neograničen interent za 1125 din mesečno. Svi TV-i su mi smart. Tako da kombinacija narodski iptv i stremio rešavaju sve.
Jesi li raskidao u poslovnici ili mejlom i posle koliko ti je stigao odgovor?Bravo! Ja sam raskinu ugovor sa supernovom zbog ovog povecanja cena , bez penala i plan mi je da uzmem ili A1 ili SBB internet i takodje uzmem neki IPTV
samo da potvrdim da se magija u mom slučaju desila (nevezano za Supernovu) tj slao sam neke mejlove službeno i kliknuo na CC i stvarno eto magije.Odes na sajt Ratela tamo ima mail adresa, odes na sajt Efektive tamo ima mail adresa, odes na sajt Supernove tamo ima mail adresa. Ratelu posaljes, druge dve u cc i da vidis magiju.
Misliš lelekoma 😁I ja se razmisljam sta da radim, istice mi ugovor 16.04., vidim da ne nude bas neke pogodnosti za produzenje. SBB daje 6 meseci po 50% za nove korisnike, kod njih je paket koji je skoro ekvivalentan Super planu 2S 4999 dinara, za razliku od 5900 koliko je kod telekoma.
Mislim na 4 i 5G net i TV.Pa ne možeš da kažeš "nije više" ako je na nekim mestima u Srbiji Supernova coax ili Mts ADSL jedina opcija 😂, nemaju svi optiku... Pogotovo van većih gradova...
Uz zdušnu podršku države i koordinisanu akciju da bi se postigao cilj. Cilj koji je državna vlast postavila, ista ona koja bi trebala da bude samo regulator tržišta.I meni je degradirana usluga prodajom Exe net-a, ali jednostavno veliki jedu male.
Obavestavamo Vas da su zavrseni radovi na TV platformi i ukoliko imate prekide u emitovanju TV kanala, potrebno je da pokrenete pretragu kanala u skladu sa STB uredjajem koji koristite. Za MOVE STB, na daljinskom upravljacu duze drzite pritisnuto crveno dugme koje se nalazi u redu sa ostalim dugmicima u boji ispod dugmeta TEXT, zatim odaberite opciju DA i nakon restarta pretraga kanala ce se pokrenuti. Video uputstvo je na linku: . Ukoliko ne koristite MOVE STB uredjaj ispratite uputstvo na . Ako koristite TV karticu, neophodno je da izvrsite pretragu kanala: udjite u meni televizora (pritiskom na dugme MENU ili dugme sa simbolom zupcanika na daljinskom), izaberite Automatsku pretragu kanala, odaberite potpunu (kompletnu) pretragu, DVB-C/Kabl, zemlja Nemacka i pokrenite je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari