Pisao sam o tome vec, opsirnije.... Da bar neko objasni.Sad primetih da su posle tumbanja frekva prebacili Cinemax i Cinemax 2 u SD, 720x567 kao i desetak drugih nekada HD kanala.
Koji su to pajseri da covek ne poveruje.
Moze spisak koji su to sve kanali u pitanju?Sad primetih da su posle tumbanja frekva prebacili Cinemax i Cinemax 2 u SD, 720x567 kao i desetak drugih nekada HD kanala.
Koji su to pajseri da covek ne poveruje.
Cinemax, Cinemax 2, Eurocinema 3, Eurocinema 4, Hayat, SciFi, Gametoon, E! ima isgurno jos.Moze spisak koji su to sve kanali u pitanju?
01. Cinemax 1Moze spisak koji su to sve kanali u pitanju?
Osnovna usluga je kablovska, a ne Move.
Postoje paketi kablovske gde se uopste na nudi pristup Move aplikaciji.
Tako je, 706 i 714 su mogli lagano da ostanu.На 450 и 458 је интернет (од 210 до 258) на 202 су сад радио канали + тв Кристал. Нисам видео да су телефони правили сметње само базне станице тако да нису морали да укидају све канале после 690 само 762 и 770.
Zanimljivo kako im je drugačije od MTS i njihove IPTV gde na stb uređaju imaš samo lokalne kanale iz svog okruga,dok na Iris TV box imaju lokalni kanali iz svih gradova bez ikakve blokade kom regionu pripadaju.A da se idio*i dosete da izbace 50+ kršina lokalnih kanala sa DVB-C, umesto što sakate ponudu HD kanala.
Milion puta smo pisali da šutnu lokalce sa DVB-C i da ih ostave na Move da idu preko IPTV-a.
Ovako, ruter ti radi na dve mreže 2.4 i 5ghz, preko koje mreže ti hvataš wifi signal? Meni liči da si na 2.4ghz. Ako je tako onda probaj da prebaciš uređaje rade na 5ghz.Pozdrav! Verovatno je već bilo ranije, ali nisam uspeo da nadjem. Imam ruter koji sam dobio jos pre 5-6 godina, imao sam opticki exe-net, pa pre 1-2 godine presao na supernovu, ali mi je oprema ostala ista, samo sam dobio kartice za tv. E, sad, po ugovoru imam bas dobar net (400mb), ali kad uradim proveru na svim uredjajima gde se povezujem preko wifi-ja tu je brzina neuporedivo manja (20-50mb), cesto se i gubi signal, posebno i prizemlju, dok je ruter na spratu. Ulozio sam primedbu, covek dosao, izmerio u samom ruteru i stvarno je bila ta koja je ugovorena, ali su meni svi uredjaji povezani preko wifi-ja. Da li imam pravo i da li predlazete da trazim novi ruter od Supernove i da li ce to nesto poboljsati? Sad imam onaj huawei gde dolazi optika, on je verovatno ok i onaj neki mercusys ac1200 (valjda), sa neke 4 antenice, ne znam da li je on ustvari problem?
@Nenadk8
krsteno tipa Ubiquiti, TP-link, itd, itd, a koji ce ti najvise odgovarati zavisi od daljine, prepreka, itd. Mozes proci sa 50-tak e, a moze te izaci 200-300e, sve zavisi. I ja se licno *****avam sa tim... hocu poslati signal u bastu na oko 40m od kuce, da mogu leti slusati muziku, gledati tv, itd, napolju i kako god okrenem, vrtim se oko 200e.
Нека избаце оне које су почели да избацују оне на 800 само сметају.A da se idio*i dosete da izbace 50+ kršina lokalnih kanala sa DVB-C, umesto što sakate ponudu HD kanala.
Milion puta smo pisali da šutnu lokalce sa DVB-C i da ih ostave na Move da idu preko IPTV-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari