Šta je novo?

Supernova (2024+)

Meni kad ukucam to, nece da se uloguje na MOVE. Doduse nemam fizicki uredjaj, nisam ga ni uzeo. MOVE na telefonu sam imao i pre, bez toga.
Usao u Moj MTS, pod sekcijom za MOVE, kaze 6 meseci besplatno akcija, posle 2199 din. mesecno. 😀 Da li se drogiraju?
A to je bio problem i kod mene, rešio sam ga. Probaj da se uloguješ kao korisnik a ne kao postpejd broj.
To su jako debilno rešili. Ti si se ustvari ulogovao kao postpejd korisnik i sistem ti je dao move na 9 meseci gratis. Treba da ga deaktiviraš, pa tek onda kreni u novo logovanje na move. Kod mene ništa nije pomoglo nego logovanje na drugi nalog, napraviki su papazjaninu koju ni sami ne znaju da reše.

Kada se već piše o fiksnom telefonu, kod mene je postojao klasičan priključak i sada kada sam uključio fiksni u okviru paketa prebačen je da ide preko rutera što mi nikako ne odgovara zbog prostorije u kojij se nalazi ruter. Nisam znao da to tako ide.

Da li postoji neka alternativa ili moram da razvlačim kablove po kući?
Meni su to rešili što je spliter uboden u ruter ali telefonska žica ide kroz zid u drugu sobu. Tako da je telefon tamo gde je i bio.
Al me mari ako ne može, uzmi lepo bežični Simens gigaset i uživaj u kvalitetnom razgovoru. Baterija u stend baju traje jako dugo.

Beograd, Zvezdara, na 245 je Hype Cinema .. i na C i na Move ..

meni za obnavljanje ugovora nude 10 meseci 50% za super plan 3s, ali u ugovoru piše da je mesečna cena 5600, a na sajtu za taj paket stoji cena od 5500... u tu cenu na sajtu je valjda već uračunat popust od 100 dinara za e-račun? može neko s ovim paketom da potvrdi koliko se zapravo plaća?

To je max što su i meni ponudili, 10 meseci 50% popusta.
I to posle natezanja preko call centra i mailova.

kod mene nije bilo toliko natezanja, verovatno ima veze kog agenta dobiješ. realno nije loša ponuda, samo me muči ovih 100 dinara razlike između cene na sajtu i cene u ugovoru.

Pozdrav članovima. Trenutno sam pod UO kod MTS- a na box 3M paketu, vdsl bakar. Planiram da po isteku UO pređem na Supernovu jer kod njih postoji optika na mojoj adresi a kod MTS ne. U paketu će biti verovatno tv+net+fixni zbog matorih... Ono što me interesuje, na MTS-u sada imam 4 stb-a sa Iris-om i mogućnošću vraćanja unazad, prilično smo se svi navikli na takav način gledanja tv-, pa me interesuje da li je i kod Supernove opcija uz neki paket dobijanje 4 stb-a naravno uz doplatu za svaki dodatni, gde će biti njihova move platforma umesto irisa koji je kod MTS-a. Ili se dobijaju one kartice kao ranije kod Kopernikusa za kablovsku tv?

Vidim da u profilu piše da je mesto Ćuprija... Ja bi proverio još jednom da li je stvarno u pitanju optika, jer ako nije, HFC mreža ima mnogo više problema - možda neće biti ni bolje od VDSL-a.

Na sajtu supernova-e za Super Plan 3 piše:
  • "Osnovni TV Paket" - i tu valjda ide jedan "DVB Move" (ne android tv) box
  • Pored toga, besplatno ti je na raspolaganju jedan dodatni STB/CAM/MOVE uređaj
  • Po jednom zaključenom ugovoru, na korišćenje možeš da dobiješ najviše 4 STB/CAM/MOVE uređaja
  • U cenovniku piše da je za svaki dodatni uređaj košta 300din mesečno - znači da bi koštalo 600din za ukupno 4
Samo na Move uređajima može da se vraća unazad... ako daju ono što zovu "STB" ili ako daju "CAM" (modul za TV) na njima nema vraćanja - samo uživo.

Vest za korisnike iz Šida:

Obavestavamo Vas da su zavrseni radovi na TV platformi i ukoliko imate prekide u emitovanju TV kanala, potrebno je da pokrenete pretragu kanala u skladu sa STB uredjajem koji koristite. Za MOVE STB, na daljinskom upravljacu duze drzite pritisnuto crveno dugme koje se nalazi u redu sa ostalim dugmicima u boji ispod dugmeta TEXT, zatim odaberite opciju DA i nakon restarta pretraga kanala ce se pokrenuti. Video uputstvo je na linku:

Ukoliko ne koristite MOVE STB uredjaj ispratite uputstvo na

.

Ako koristite TV karticu, neophodno je da izvrsite pretragu kanala: udjite u meni televizora (pritiskom na dugme MENU ili dugme sa simbolom zupcanika na daljinskom), izaberite Automatsku pretragu kanala, odaberite potpunu (kompletnu) pretragu, DVB-C/Kabl i pokrenite je.

Meni kad ukucam to, nece da se uloguje na MOVE. Doduse nemam fizicki uredjaj, nisam ga ni uzeo. MOVE na telefonu sam imao i pre, bez toga.
Usao u Moj MTS, pod sekcijom za MOVE, kaze 6 meseci besplatno akcija, posle 2199 din. mesecno. 😀 Da li se drogiraju?
Imao sam isti problem kod šuraka pre neki dan, upotrebio sam svo znanje i ništa nije pomoglo.

Na kraj sam pozvao korisnički servis i rekli mi da on uopšte name aktiviran Move. Rekoh kako je to moguće da nije aktiviran kad im ugovor validan duže od godinu dana a Move aplikacija prestala da radi u septembru.

Problem je nastao zato što i on nema fizički Move uređaj, ima 3 CAM.

Kako bi mogao da aktivira i koristi Move aplikaciju na TVu morao je da podnese zahtev za zamenu jednog od CAM modula za Move box.

Zvao korisnički servis nešto i zapričao se sa nekom devojkom i kaže da imam pravo na Move uređaj a da cena ostane ista i sve.
Prekjuče montirali i lepo je, lepo izgleda. Instalirao aplikaciju Move na iPhoneu, takođe.
Znači kad već imam prava što da ne... A i tata će moći na mobu da gleda program gde god da je. Zbog toga sam najviše.

Moje iskustvo sa TV uslugom. Slika je na početku bila malo više isprana i ekran je bio previše svetao, radi se o dva tv-a. I tako trenutak dosade i pitanje za VI kako da to rešim, malo podešavanja u move boxu zatim malo više čačkanja u TV-ima i problem rešen. Al mi interesantno da monteri prilikom priključenja ne urade upravo to a to je osnova da se sinhronizuje box i TV. Nakon toga sve je do TV-a i sve može jako lepo da se sredi.

Pozdrav članovima. Trenutno sam pod UO kod MTS- a na box 3M paketu, vdsl bakar. Planiram da po isteku UO pređem na Supernovu jer kod njih postoji optika na mojoj adresi a kod MTS ne. U paketu će biti verovatno tv+net+fixni zbog matorih... Ono što me interesuje, na MTS-u sada imam 4 stb-a sa Iris-om i mogućnošću vraćanja unazad, prilično smo se svi navikli na takav način gledanja tv-, pa me interesuje da li je i kod Supernove opcija uz neki paket dobijanje 4 stb-a naravno uz doplatu za svaki dodatni, gde će biti njihova move platforma umesto irisa koji je kod MTS-a. Ili se dobijaju one kartice kao ranije kod Kopernikusa za kablovsku tv?
Ja sam prešao sa VDSL na kabal Supernove, razlika nebo i zemlja. U mom slučaju dobitna kombinacija a ti ipak proveri kako je stanje kod tebe u komšiluku.

Prošle nedelje sam pisao u temi za najbolju ponudu za obnovu ugovora. Za Supernovu niko mi se nije javio.

Pre dana sam im pisao e-mail i tražio najbolju ponudu. Zvali me I dobio sam 8 meseci 50%. Kažu mi da je to najviše što trenutno mogu da ponude. Hteo sam čak i samo internet ali tu ne daju nikakve pogodnosti.

Ipak tema za najbolje ponude nije beskorisna. Javio se A1 agent koji pomogao sinu da odradi migraciju kućnog neta sa važećim ugovorom na optički net.

Edit: što se tiče reklama promotera na svim banderama u gradu je samo za nove korisnike

Poslednja izmena:
Da li ima neke šanse za sada ili za dva-tri meseca nov korisnik Super Plan 2 ili eventualno Super Plan 3 dobije 24x50%?

Da li ima neke šanse za sada ili za dva-tri meseca nov korisnik Super Plan 2 ili eventualno Super Plan 3 dobije 24x50%?
Ja sam potpisao pre par dana 24x50% za super plan 4 zlatni. Mnogo cimanja doduse. Sto im vise novih usluga dodajes to je veca sansa da ti daju, tipa ja sam uzeo telefon + tv kao novu uslugu, internet jaci nego ranije i ispalo mi ista cena kao ranije sto sam placao samo internet.

Nazad
Vrh Dno