Šta je novo?

Supernova (2024+)

Operater je spomenuo taj LCN, ali ja ništa slično nisam našao na TCL kad se pretražuju kanali.

Neki televizori kada se stisne OK i otvore listu kanala imaju opciju da se levo-desno steluje kako ce biti poslagani, vidi da li mozda moze i na tom. Ili da izgubis jedno sat vremena i na pocetne pozicije im poslazes kanale koje gledaju.

@nidza Probaj jos ove zemlje Poljska, Madjarska, Ceska i Rumunija.

Ako ti nece Nemacka probaj cini mi se Francusku i da li bese Britaniju mora da uspe

Ima naravno poredjace pravilno.

update: Nemacka, Ceska, Svajcarska, Svedska. I vidi da onaj LCN bude OFF.
Kod mene na starom Fox-u.LCN bude on i na Srbiju .Poredja kao na move box.Taj LCN je za sortiranje
Sada na novom TCL sortira isto ko na Move

Kako čoveče? Meni Srbija ne pronalazi nijedan kanal i kad smo zvali operatera, rekao je da ne može da radi Srbija. Tada su nam rekli Danska, Nemacka, Finska. Ređa abecedno, a prvi kanal je neki valjda RTL.

Svašta. Otićiću do njih još jednom da probamo. Kako smo prebacili na Nemačku, pronašao je sve kanale pre dva dana. Srbija nula.

Kaže ćale imamo večeru. Sad stavili Srbija i sve je našao u redosledu na koji su navikli.

Da rezimiram, prvi put Srbija našla 0 kanala, operater preko telefona na to dao informaciju da ne može Srbija i više nismo isprobavali. Na Nemačkoj se pojavilo, ali sortirano po abecedi.

Ko je ovde lud? 😀

Hvala svima.

Zasto ne odes na rusno skeniranje, ubacis 674MHz, 6900 i cekiras trazenje mreze i lcn i resis problem.

Još od 15. decembra očekujem izmenu frekvencija zbog smetnji 5G mreže. Ništa se nije promenilo. I dalje nema kanala na 762Mhz (Arena 1x2, Viasat nature... ) Rečeno je da moraju što pre da pomere sve kanale na frekvencije kojima ne smeta 5G. Danas sam probao skeniranje za Nemačku i samo je redosled abecedni. Kada sam stavio Srbiju, ređa ih kao na Move aplikaciji. Signal dolazi kroz koaksijalni kabl, CI karticu u Aranđelovcu.

Već danima mi Move stb uređaj radi u offline režimu. Sve kablove sam izvadio i vratio, više puta isključio iz struje i uvek isto. Čak ni ne rade svi kanali, samo do 627 je lista. Kao da nešto sa uređajem nije u redu.

Na STB uredjaju SuperNove, kanali su mi bez ikakvog reda, tipa kanal 313, pa 7, 6, pa neki 584 itd. Totalno bezveze, to sam primetio od kraja decembra, zeleo sam da gledam neki fudbal na Arena Premium 4, i mislio sam da ga nemam, zato sto nije isao po redosledu posle AP3. Ranije sam znao da na 200 pocinju filmski, na 300 sportski itd. Sad nema nikakvog reda, a ne vidim opcije da ih sortiram na STB-u...

Pa pusti ponovo pretragu ili ga vrati na fabricka, trebalo bi da poslaze.

Na osnovnom paketu imam uz njega i besplatno filmski kombo paket,dok na move aplikaciji nemam, piše da treba da se plati paket kako bi ga gledao,jel ima nekog rešenja za to ili moram da platim?

Zovi call centar, rešiće ti problem odmah.

Zvao sam i rekoše da će me zvati neko drugi,medjutim još ništa,ne znam da li će ako ga aktiviran preko aplikacije,biti i dalje besplatan ili će ga naplaćivati ?

Već danima mi Move stb uređaj radi u offline režimu. Sve kablove sam izvadio i vratio, više puta isključio iz struje i uvek isto. Čak ni ne rade svi kanali, samo do 627 je lista. Kao da nešto sa uređajem nije u redu.
Ovo je izgleda neki virus !Isto to mi se desilo pred doček nove godine a bogami još nekima u komšiluku!Pročitaj par stranica u nazad kako sam rešio ,ne vredi ti zvati podršku iz Supernove.Ja sam ih zvao evo osmi dan ih čekam.Samo reset uređaja rešava problem.

Da li su normalne ove jačine signala,da ne spale nešto?😱

Prilozi

• Screenshot 2026-01-05 190742.png
    Screenshot 2026-01-05 190742.png
    202.6 KB · Pregleda: 63
@zillle Naplaćuje se ako ga aktiviraš preko aplikacije. Mora oni da ga aktiviraju da bi paket bio besplatan.

Počeo je ftth optički Risiver, kutijica za konverziju optickog signala u dvbc konstantno da svetli crveno a nema prekida i seckanja kanala, pola dana zeleno,pola crveno, u čemu može biti problem?

Bili su mi malopre iz Mts-a i rešili problem, restartovati su na fabrička podešavanja Move uređaj, a prvo su rešili internet, jer od sinoć nisam imao ni internet.
Rekli su mi da Move uređaje(nove, slične eon-u i Iris-u) dobijaju, barem u Subotici, samo korisnici koji imaju optiku. A za nas obične smrtnike, ostaju samo ovi hibridni.

Bili su mi malopre iz Mts-a i rešili problem, restartovati su na fabrička podešavanja Move uređaj, a prvo su rešili internet, jer od sinoć nisam imao ni internet.
Rekli su mi da Move uređaje(nove, slične eon-u i Iris-u) dobijaju, barem u Subotici, samo korisnici koji imaju optiku. A za nas obične smrtnike, ostaju samo ovi hibridni.
Ma meni je to katastrofa .Osakaceni za iste uredjaje ,placamo isto a na optici brzi net i itd.To je toliko bzv. uredjeno

Nazad
Vrh Dno