Kod mene na starom Fox-u.LCN bude on i na Srbiju .Poredja kao na move box.Taj LCN je za sortiranjeAko ti nece Nemacka probaj cini mi se Francusku i da li bese Britaniju mora da uspe
Ima naravno poredjace pravilno.
update: Nemacka, Ceska, Svajcarska, Svedska. I vidi da onaj LCN bude OFF.
kanal 817 nije los, stari koncerti uzivo..tu su i jos neki kanali pre 801 od Stingray-a. Sigurno nisu sad ubaceni, ali deluju kao dobra zamena,bar sa moje tacke slusanja 🙂Nije da ih branim ali MTV se generalno gasi, nije do njih. Šta će da puste umesto MTV-a ....???
Ovo je izgleda neki virus !Isto to mi se desilo pred doček nove godine a bogami još nekima u komšiluku!Pročitaj par stranica u nazad kako sam rešio ,ne vredi ti zvati podršku iz Supernove.Ja sam ih zvao evo osmi dan ih čekam.Samo reset uređaja rešava problem.Već danima mi Move stb uređaj radi u offline režimu. Sve kablove sam izvadio i vratio, više puta isključio iz struje i uvek isto. Čak ni ne rade svi kanali, samo do 627 je lista. Kao da nešto sa uređajem nije u redu.
Vratio na fabricka, tek tada je uspelo, obicna pretraga nije pomogla, bude isto bez reda. Hvala.Pa pusti ponovo pretragu ili ga vrati na fabricka, trebalo bi da poslaze.
Ma meni je to katastrofa .Osakaceni za iste uredjaje ,placamo isto a na optici brzi net i itd.To je toliko bzv. uredjenoBili su mi malopre iz Mts-a i rešili problem, restartovati su na fabrička podešavanja Move uređaj, a prvo su rešili internet, jer od sinoć nisam imao ni internet.
Rekli su mi da Move uređaje(nove, slične eon-u i Iris-u) dobijaju, barem u Subotici, samo korisnici koji imaju optiku. A za nas obične smrtnike, ostaju samo ovi hibridni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari