Šta je novo?

Supernova (2024)

Zdravo svima
Nude mi iz Supernove ugovor na 2 godine za 1000 dinara tokom 24 meseca.
Pitao za arene ima ih sve, drugi kanali mi nisu toliko bitni. U paketu su dva televizora i jedan preko aplikacije, a internet je 400/400.

Sve ovo lepo zvuči ali cena od 1000 dinara za 2 godine je skroz nelogična, imam baš jak osećaj da ću platiti sve sa kamatom ako prihvatim :ROFLMAO:

Šta mislite? Da li je neko imao sličnu ponudu??
imaju informaciju da si bio kod nekog ili da si jos uvek kod nekog pa zele da te prebace kod sebe pa makar za tih 1000 din a posle ce da te veslaju ko majmuna.

Kako doći do ekipe koja radi na terenu u Nišu ( možda neki broj telefona )...4 dana mi ne radi usluga, zovem korisnički centar 30 puta, pričaju mi istu stvar, ekipa preuzela nalog, na terenu je bla bla, ne mogu da mi daju broj ekipe, komuniciraju preko aplikacije, nemaju broj telefona.

Nije realno da 4 dana ne mogu da dođu da vide u čemu je problem.

Jel mogu jos negde da se brisu slotovi za move, osim preko telefona? Podrska se ne javlja vec 5 dana, zabagovao mi telefon, mora sam hard reste i sad ne mogu da se prijavim, svi slotovi su zauzeti...Nekad je mogo preko supernovaott, ovo sad sve zakomplikovali, uzas...

Bas glupo ne mogu da se ulogujem na laptopu zato su mi zauzeti svi slotovi. Takodje ne mogu da se ulogujem ni na mobu jel dobijam istu poruku da su zauzeti svi slotovi. Verovatno cu morati da cimam podrsku.

Vidiš da čoveku jeste. 😂
Al što ne znamo gde.

Nis je u pitanju
Cak je i na pozivu ka tehnickoj bila informacija da su trenutno smetnje Nis, Arandjelovac i jos neko mesto ne secam se.
Trenutno radi, videcemo do kad :D

Ugovor mi ističe u avgustu, imam net, tv i fiksni, sad plaćam 4.599. Ako ne produžim a ne raskinem ugovor kakva bi bila cena dalje?

A kad potpises 8200 😂

Ističe ugovor za 3 nedelje, prelazim na Yunet.. Treba li da idem sad da najavim otkazivanje ili kako? Da ne dođem i da mi kažu super što je istekao ali svakako je otkazni rok 30 dana.

Vrh Dno