Šta je novo?

Supernova (2024)

Jeste 30 dana otkazni rok, ja sam ravno mesec dana pre isteka UO potpisao raskid ugovora, 30 dana otkazni, zadnji dan usluge je i dan isteka UO i tad im odneseš opremu. Trči sutra negde ako rade i otkazuj.
A Yunet će ti doći za 2 dana, barem tako kod mene, juče poslao zahtev za proveru, danas tražili podatke i koji paket, sutra ujutru već momci razvlače kabl (sem ako nisi dogovorio).
A ako idem preko onog IDP broja? Da samo kad istekne ugovor podnesem zahtev i onda oni to izmedju sebe regulisu.

Jeste 30 dana otkazni rok, ja sam ravno mesec dana pre isteka UO potpisao raskid ugovora, 30 dana otkazni, zadnji dan usluge je i dan isteka UO i tad im odneseš opremu. Trči sutra negde ako rade i otkazuj.
A Yunet će ti doći za 2 dana, barem tako kod mene, juče poslao zahtev za proveru, danas tražili podatke i koji paket, sutra ujutru već momci razvlače kabl (sem ako nisi dogovorio).
Otkazni rok ne postoji vise, mesecima unazad, ako ne i godinu dana…
To sto si ti potpisao je nesto drugo.
Ti si potpisao raskid ugovora i zeleo da koristis uslugu do isteka, mogao si sa tim danom da je raskines a ostatak da platis.
On je pitao kada mu istekne ugovor da li ce ga drzati jos 30 dana, kratki odgovor - ne.

Otkazni rok ne postoji vise, mesecima unazad, ako ne i godinu dana…
To sto si ti potpisao je nesto drugo.
Ti si potpisao raskid ugovora i zeleo da koristis uslugu do isteka, mogao si sa tim danom da je raskines a ostatak da platis.
On je pitao kada mu istekne ugovor da li ce ga drzati jos 30 dana, kratki odgovor - ne.
Pojma nemam, čovek u Telekomu mi rekao za svaki slučaj ti podnesi 30 dana ranije, da te ne dr**ju.

Nisam pazio na casu. Od kad moze Yunet preko SN optike?

Kad je uopšte i bio otkazni rok u MTS-u? Postojao je u Supernovi, ali je ukinut kada je integracija dostigla određeni stepen.

Trenutno ne radi kablovska TV i internet. Nema signala. Ex Kopernikus-Svilajnac (selo Kušiljevo).

Znači, ako sam dobro shvatio, imaš dve optike. Jedna od netnet-a (supernova) i mts?

Da, u Nišu sada vrlo često, zbog akvizicije Exe-a od strane SN, ima bar po 2 različite optičke mreže po zgradama/ulicama a negde i više

I ta Exe mreža je bolja od nove SN optike, a nije nemoguće da je i NetNet-ova bolja od SN.
Znači, ako sam dobro shvatio, imaš dve optike. Jedna od netnet-a (supernova) i mts?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno