Šta je novo?

Supernova (2024)

Jeste 30 dana otkazni rok, ja sam ravno mesec dana pre isteka UO potpisao raskid ugovora, 30 dana otkazni, zadnji dan usluge je i dan isteka UO i tad im odneseš opremu. Trči sutra negde ako rade i otkazuj.
A Yunet će ti doći za 2 dana, barem tako kod mene, juče poslao zahtev za proveru, danas tražili podatke i koji paket, sutra ujutru već momci razvlače kabl (sem ako nisi dogovorio).
A ako idem preko onog IDP broja? Da samo kad istekne ugovor podnesem zahtev i onda oni to izmedju sebe regulisu.

Jeste 30 dana otkazni rok, ja sam ravno mesec dana pre isteka UO potpisao raskid ugovora, 30 dana otkazni, zadnji dan usluge je i dan isteka UO i tad im odneseš opremu. Trči sutra negde ako rade i otkazuj.
A Yunet će ti doći za 2 dana, barem tako kod mene, juče poslao zahtev za proveru, danas tražili podatke i koji paket, sutra ujutru već momci razvlače kabl (sem ako nisi dogovorio).
Otkazni rok ne postoji vise, mesecima unazad, ako ne i godinu dana…
To sto si ti potpisao je nesto drugo.
Ti si potpisao raskid ugovora i zeleo da koristis uslugu do isteka, mogao si sa tim danom da je raskines a ostatak da platis.
On je pitao kada mu istekne ugovor da li ce ga drzati jos 30 dana, kratki odgovor - ne.

Otkazni rok ne postoji vise, mesecima unazad, ako ne i godinu dana…
To sto si ti potpisao je nesto drugo.
Ti si potpisao raskid ugovora i zeleo da koristis uslugu do isteka, mogao si sa tim danom da je raskines a ostatak da platis.
On je pitao kada mu istekne ugovor da li ce ga drzati jos 30 dana, kratki odgovor - ne.
Pojma nemam, čovek u Telekomu mi rekao za svaki slučaj ti podnesi 30 dana ranije, da te ne dr**ju.

Nisam pazio na casu. Od kad moze Yunet preko SN optike?

Kad je uopšte i bio otkazni rok u MTS-u? Postojao je u Supernovi, ali je ukinut kada je integracija dostigla određeni stepen.

Trenutno ne radi kablovska TV i internet. Nema signala. Ex Kopernikus-Svilajnac (selo Kušiljevo).

Znači, ako sam dobro shvatio, imaš dve optike. Jedna od netnet-a (supernova) i mts?

Da, u Nišu sada vrlo često, zbog akvizicije Exe-a od strane SN, ima bar po 2 različite optičke mreže po zgradama/ulicama a negde i više

I ta Exe mreža je bolja od nove SN optike, a nije nemoguće da je i NetNet-ova bolja od SN.
Znači, ako sam dobro shvatio, imaš dve optike. Jedna od netnet-a (supernova) i mts?

Poslednja izmena:
1. Da li je u novoj aplikaciji Move moguće napraviti listu omiljenih kanala koji su poređani po želji i da broj kojim se poziva taj kanal bude proizvoljan (npr. Natgeo wild pozivanjem broja 14)? Oduvek imam svoj raspored kanala koje lako poređam koristeći softver na TV (koaksijalni kabl+CI kartica). Ovo je moguće u EON kreiranjem lične liste i ređanjem kanala po želji.
Po novom, u okviru osnovne pretplate mogu da imam 1Movebox+1CI karticu+1Android TV licencu što je smanjenje za nekoliko licenci za velike ekrane u odnosu na ranije (1Movebox+2CI kartice+nekoliko mobilnih licenci za sve pametne uređaje bez obzira na operativni sistem i veličinu ekrana). Imam 3 TV od kojih su 2 android. Izgleda da ćemo se igrati razlaza na kraju ove ugovorne obaveze.
2. Da li je moguće otvoriti više profila u Move aplikaciji i za svaki profil napraviti listu omiljenih programa? Treći TV gleda moja majka i ima svoju listu omiljenih, koja se pojavljuje i kod mene na TV aplikaciji.

Da li se zna kada će na Supernova kablovsku da se dodaju novi Arena Sport kanali, koji su pre nekoliko dana podignuti na satelit?

Да ређаш канале како хоћеш? То никад није могло на супернови.

Izgleda da je cela poenta da nam ne dozvole da mi sami ređamo kanale kako hoćemo. To je jedino moguće na sbb, a svi ostali bi izgubili svrhu postojanja kada bi to dozvolili

Nazad
Vrh Dno