Šta je novo?

Supernova (2024)

Pre par minuta je bio serviser. Zamenio je oblcan spliter koji je iza tv-a i sada imam signal 70-50% na kanalima koji su bili 0-0%. Pitao sam ga u vezi optike, i kaze da treba ugovoriti da bi oni poslali nekog da proveri mogucnost kacenja na optiku, sto on ne radi. Nema nikakvih komplikacija, samo zamene opremu bez ikakvih ugovornih izmena.
Razdelnici znaju često da budu uzrok slabijeg signala. Kada su visoke temperature pojačivačima signala koji se nalaze na stubovima opada pojačanje, to takođe prouzrokuje slabiji signal.

Pozdrav ljudi, ima li ko link za apk od te nove move aplikacije da može da se instalira na modovanom MOVE boxu?
EDIT: Snašao se preko Aurora store + miš od kompa da se dođe do lupice za pretragu, nisam uspeo na daljinskom nikako

Poslednja izmena:
Meni juce proradio Max, prosto sam bio zbunjen kad mi je stigao mejl. Skoro pa godinu dana od ukidanja usluge ponovo radi bioskop :)

Nova move aplikacija, kada želimo da izbrišemo dodate uređaje, aplikacija tada traži pin, koji pin može da bude?

Ја се извињавам,нисам дуго улазио у тему.
Видим да су укинули стару апликацију и да је ту сад ова нова која ми ради на ТВ-у.
До скоро сам могао да гледам канале и на supernovaott.rs али сад ми избацује погрешан мејл/лозинка

Ја се извињавам,нисам дуго улазио у тему.
Видим да су укинули стару апликацију и да је ту сад ова нова која ми ради на ТВ-у.
До скоро сам могао да гледам канале и на supernovaott.rs али сад ми избацује погрешан мејл/лозинка
Od sada se koristi play.move.tv

Кад одем тамо имам опцију да изаберем провајдера али ми не да да куцам корисничко име и лозинку.
Покушао сам на телефону преко хрома,на рачунару преко хрома и преко еџа и свуда исто.
Screenshot_20250604-212212.png

Кад одем тамо имам опцију да изаберем провајдера али ми не да да куцам корисничко име и лозинку.
Покушао сам на телефону преко хрома,на рачунару преко хрома и преко еџа и свуда исто.
Pogledajte prilog 494839
Na računaru koristi Tab za prelazak iz polja u polje, drugačije ne dozvoljava da kucaš.
Dakle, klik mišem u prvo polje, kucas šta treba, pa Tab,pa onda kucaš u drugo polje šta treba

Zapravo je tastatura i dovoljna, miš nije nužan. Tabom mogu da se menjaju polja (sva četiri), a enterom može da se odabere provajder (kroz listu se kreće strelicama) i potvrdi prijava (enter tu dođe kao klik na dugme). Ukoliko se ipak miš koristi, ne samo što je neophodno kliknuti na polje za unos, već i kursor mora da ostane na njemu. Ako se skloni, unos teksta ne radi. Sve ovo se dešava zato što je stranica realizovana kao platno (canvas), pa pregledač ne prepoznaje postojanje polja za unos. Na telefonu se tastatura ne pojavljuje iz istog razloga.

А да ли је реално кад отворим више табова и кад одем на неки други да се канал стопира?

Stigao mi je račun za Maj sa 50% popusta na pretplatu: Screenshot_20250605-060119~2.jpg Četiri puta su mi bili naplatili Dokumentarni paket koji je bio besplatan. Trebalo im je četiri meseca da ga isprave. Move N Go i Move Smart aplikacija za sada još uvek radi.

Ja im danas vraćam opremu.

Hahaha ovi iz supernove su genijalni... Ako ste citali moj predhodni post, devojka mi rekla da se moze dodati jos jedan TV na MOVE po ceni od 150 dinara mesecno.
Ja odgovorim potvrdno i da je to ok, i dobijem drugi mail od druge likuse:

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da Move aplikaciju možete koristiti na jednom televizijskom uređaju i tri mobilna uređaja.

Ukoliko želite da putem mobilnog uređaja strimujete sadržaj na televizoru možete to učiniti putem ,,Google Cust" opcije.

Više o pomenutoj opciji možete pogledati na sledećem linku: https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Televizija/Move-TV

Srdačan pozdrav,

Kristina

cid%3AC3P-20231016083431329-000049
Dve razlicite osobe, dva razlicita odgovora a ovo je bio prehodni mail:

Poštovani,

MOVE aplikacija omogućava gledanje TV sadržaja na jednom uređaju. Trenutno nije dostupna opcija korišćenja aplikacije na više televizora istovremeno.

Ukoliko želite da koristite uslugu na dodatnom televizoru, možete aktivirati dodatni uređaj po ceni od 150,00 dinara mesečno.

Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste zainteresovani za ovu opciju.

Srdačan pozdrav,
Natalija

Znaci ovde radi gomila neuskladjenih id*ota

Aplikacija samo na jednom Tv-u može, a move stb kao uređaj može na 4 Tv-a.

Stigao mi je račun za Maj sa 50% popusta na pretplatu: Pogledajte prilog 494874 Četiri puta su mi bili naplatili Dokumentarni paket koji je bio besplatan. Trebalo im je četiri meseca da ga isprave. Move N Go i Move Smart aplikacija za sada još uvek radi.
Meni račun za maj kao i prethodna dva, 1.850,50 RSD

Procitaj druze sta sam citirao, sta je Natalija odgovorila, a jasno je odgovorila da moze da se doda jos jedan televizor na aplikaciju, odnosno da se moze "aktivirati dodatni uredjaj" po ceni od 150 dinara
Lepo ti je napisala Natalija, dodatni move stb uređaj da se doda za 150rsd a ne u aplikaciji da se doda.
Nemaš potrebe da se ljutiš na mene ili bilo koga što nešto ti nisi razumeo, što ne čitaš onako kako se piše nego kako tebi odgovara.

Sportski pozdrav.

Lepo ti je napisala Natalija, dodatni move stb uređaj da se doda za 150rsd a ne u aplikaciji da se doda.
Nemaš potrebe da se ljutiš na mene ili bilo koga što nešto ti nisi razumeo, što ne čitaš onako kako se piše nego kako tebi odgovara.

Sportski pozdrav.
Ajde druze ti procitaj jos jednom sta je Natalija napisala? Gde vidis STB u njenim recenicama? Posto ocigledno ne citas kako treba, evo ja cu ti jos jednom citirati sta je Natalija rekla:
Ukoliko želite da koristite uslugu na dodatnom televizoru, možete aktivirati dodatni uređaj po ceni od 150,00 dinara mesečno.
Gde vidis STB ovde? U prvobitnom mailu koji sam im poslao jasno sam rekao da necu STB, da nemam nameru da razvlacim kablove po kuci ko u kamenom dobu, i da hocu jos jedan televizor na MOVE aplikaciji.
Da mi nudi STB uredjaj ne bi mogla da mi ga naplati, jer uz moj plan idu 2 besplanta STB uredjaja, a ja nemam ni JEDAN.
Ja se uopste ne ljutim, a ako neko ne cita, to si onda ti, teras svoje, cak i kada je sve jasno napisano

Ajde druze ti procitaj jos jednom sta je Natalija napisala? Gde vidis STB u njenim recenicama? Posto ocigledno ne citas kako treba, evo ja cu ti jos jednom citirati sta je Natalija rekla:

Gde vidis STB ovde? U prvobitnom mailu koji sam im poslao jasno sam rekao da necu STB, da nemam nameru da razvlacim kablove po kuci ko u kamenom dobu, i da hocu jos jedan televizor na MOVE aplikaciji.
Da mi nudi STB uredjaj ne bi mogla da mi ga naplati, jer uz moj plan idu 2 besplanta STB uredjaja, a ja nemam ni JEDAN.
Ja se uopste ne ljutim, a ako neko ne cita, to si onda ti, teras svoje, cak i kada je sve jasno napisano
Ne možeš da nemaš ni jedan, osnovni STB/CAM mora da se izda prilikom instalacije usluge
A ona ti je jasno nudila STB "možete aktivirati dodatni uređaj", dodavanje slotova nije moguće sistemski
I ne moraš da razvlačiš nikakve kablove jer STB koji daju ima Wi-Fi

Ne možeš da nemaš ni jedan, osnovni STB/CAM mora da se izda prilikom instalacije usluge
A ona ti je jasno nudila STB "možete aktivirati dodatni uređaj", dodavanje slotova nije moguće sistemski
I ne moraš da razvlačiš nikakve kablove jer STB koji daju ima Wi-Fi
Hoces da ti slikam ugovor i reversni list da vidis da nemam? Kao sto nemam ni njihov router, vec svoj... A cak i da ga imam (a nemam ga), uz moj najveci super plan 3 dodatni STB ide besplatno i ne kosta 150 dinara, tako da...
Elem moram da razvlacim kablove i te kako, jer je TV na zidu, ne vidi se apsolutno ni jedan kabal, cak je i uticnica iza njega (kada sam renovirao stan tako sam hteo) a oko njega nema polica, gluposti i slicnog. Dakle od smrdljivog STB-a bi morao da vucem kablove do TV svakako. A to sto STB ima WIFI i ne mora da se vuce LAN kabal, ne znaci da ne moraju da se vuku ostali sto mi ne pada na pamet.

Vrh Dno