Šta je novo?

Supernova (2024)

Istice mi ugovor 20.6 . Danas sam bio u poslovnicu da vidim sta daju za produzenje , samo 6 meseci 50% . Radnik mi je rekao da 7 dana pre isteka ugovora dodjem tamo i podnesem zahtev za raskid ugovora . Zanima me da li zovu da ponude bolju ponudu nakok podnosenja raskida ili je to to . Ako nemoze bolje presao bih u a1 , posto daju 12 meseci za dinar . Da bar ima ovde mts optika pa da mogu da predjem u yunet nebih razmisljao da ikad prelazim na drugog operatare . Ali 3500 nepada mi napamet da placam kao sto bih sada trebao .
Ja bih uvek mesec dana ranije poslao mejl za raskid ugovora sa naznacenim datumom kada ugovor prestaje da vazi ili dan ranije gde bih napomenuo da nisam saglasan sa ponudom i da prelazim kod drugog operatora zbog bolje ponude.

Jutros mi ističe ugovor sa njima ,odneo opremu u lokalni MTS ,za 5m sve gotovo .Nema vise nikakve najave raskida mesec dana ranije .Pišem to jer i dalje ima dosta ljudi koji to ne znaju (kao što ni meni do skora nije bilo najjasnije ) i koji su u dilemi šta da rade .Kesu bukvalno ni pogledali nisu ,samo je spustili sa stola .Dobro ,to sad sigurno varira od radnika do radnika ,al eto ni to im nije neka stroga obaveza ,tad bi morali sve da provere .Rekoše mi samo da će mi doći još račun za ovih dvadesetak dana i to je to .

Jutros mi ističe ugovor sa njima ,odneo opremu u lokalni MTS ,za 5m sve gotovo .Nema vise nikakve najave raskida mesec dana ranije .Pišem to jer i dalje ima dosta ljudi koji to ne znaju (kao što ni meni do skora nije bilo najjasnije ) i koji su u dilemi šta da rade .Kesu bukvalno ni pogledali nisu ,samo je spustili sa stola .Dobro ,to sad sigurno varira od radnika do radnika ,al eto ni to im nije neka stroga obaveza ,tad bi morali sve da provere .Rekoše mi samo da će mi doći još račun za ovih dvadesetak dana i to je to .
Sve zavisi koji grad , koja poslovnica ...

Od sinoc uopste me hvata wifi, i pre je zezao neretko. Sada izbacuje "obtain ip address" i "failed to connect to network" a neki put i disconnected. Ni na caletovom mobu ne radi. Da li se naplacuje zamena modema?

Zamenu zbog neispravnosti ne naplaciju, ali i pitanje kako ce raditi i taj drugi koji ti daju, bolje kupi neki ruter i zavrsis sam sebi posao.

@mirza82 koji preporucijes? a kad stavim taj trablshoter net se izgubi i na kompu i ne povrati se dok ne ugasim/upalim modem. tehicolor 7200

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    65 KB · Pregleda: 35
Ja sam se često žalio na ovu novu Move platformu, Move launcher nakon apdejta baguje, koči, izbacuje grešku, itd (a Eon apk radi perfektno), i pade mi na pamet da iza ovog njihovog optičkog modema Huawei HG8245W5-6T stavim svoj stari ruter, spakovan u kutiji, Tendu N300, čisto da vidim da li će biti neke razlike. Na moje veliko iznenađenje Move launcher sada radi puno brže i fliuidnije.
U čemu li može biti problem sa ovim njihovim optičkim modemom?

@mirza82 koji preporucijes? a kad stavim taj trablshoter net se izgubi i na kompu i ne povrati se dok ne ugasim/upalim modem. tehicolor 7200
Ako net izgubis i na kompu koji je preko lan kabla povezan, onda ti ruter tu ne pomaze, jer ili je do modema ili neki drugi problem, iskreno to se i kod mene u poslednje vreme desava, a vec mi je modem zamenjen i dalje se desava, nisam se pozabavio vise tim problemom, kad nestane net, ugasin modem, upalim i proradi.

Do kada ce moci da se koristi stara move smart aplikacija?
Dok ne migriraju i poslednjeg korisnika na novu move platformu.

Upravo i meni stigla ista poruka. Sada mts Iris korisnici imaju 3 smart slota, mi jedan. Hvala Telekomu!

Mozda se i pisalo ne secam se jel ima SUpernova kao SBB ogranicenje tj restrikcije koriscenja mobilne app na nekoj drugoj mrezi?
Meni takodje zna da baguje wifi zadnjih mesec ipo, razmisljam se da kupim neki kvalitetniji modem

Bilo je lepo, dok je trajalo.

Bilo je lepo dok je trajalo.
Ja sam našao način da gledam na dodatna 3 android Tv-a , koristeći slotove za telefone/tablete. Vrlo je jednostavno, verujem da će svako ko malo razmisli doći do rešenja. Ne zahteva nikakvo budženje, krekovanje itd. Mislio sam da snimim klip o tome. Mogu vam ukratko objasniti , ne znam da li da pišem ovde javno ili ne..

Nazad
Vrh Dno