Šta je novo?

Supernova (2024)

Izmene u zoni emitovanja - TV Zona Plus​

Obaveštavamo sve korisnike SupernovaTV paketa da je od danas 30. 4. 2025. kanal TV Zona Plus dostupan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Kanal TV Zona Plus je dostupan na poziciji 612.

Народе једно питање, да ли wlan лампица треба да трепери или да буде зелена константно да не трепери??? У питању је супернова модем, тачније мтс рутер је у питању??? На слици се не види због блица на телефону, то ме занима да ли треба да трепери или да буде константно зелена???1000004875.jpg

Народе једно питање, да ли wlan лампица треба да трепери или да буде зелена константно да не трепери??? У питању је супернова модем, тачније мтс рутер је у питању??? На слици се не види због блица на телефону, то ме занима да ли треба да трепери или да буде константно зелена???Pogledajte prilog 490498
Zelena je kad je aktivan WLAN a treperi kada je u toku prenos podataka

Када се користи вајфај тако друже??? На другим уређајима??? Да ли може и како да се одреди на колико уређаја да буду преноси података, на пример на 2 или 3 уређаја и како се то ради, ако може да се одради, на колико уређаја??? Хвала лепо на одговору!!!

Када се користи вајфај тако друже??? На другим уређајима??? Да ли може и како да се одреди на колико уређаја да буду преноси података, на пример на 2 или 3 уређаја и како се то ради, ако може да се одради, на колико уређаја??? Хвала лепо на одговору!!!
Ne razumem pitanje, zelena lampica konstantno svetli kada je Wi-Fi samo aktivan sa ili bez povezanih uređaja a treperi kada se vrši prenos podataka između rutera i povezanog uređaja (kada se nešto downloaduje ili uploaduje preko Wi-Fi-ja)

Pretpostavljam da želiš da ograničiš neke korisnike da ne mogu da koriste Wi-Fi... ako sam te uopšte dobro shvatio?

Nazad
Vrh Dno