Šta je novo?

Supernova (2024)

483395581_691884043307696_8305775361551181369_n.jpgArena Sport TV Mogli biste napisati najavu ispod loga vaše Arene koja treba da piše kada igra Novak ili Olga Danilović, da znamo u koliko sati igraju tenis. Pogledajte slike.

Nemoj im predlagati molim te .Logo ionako dugacak demodiran jos da nakace najave do pola ekrana uzas jedan ..Arena Sport je svakako zrela za rebrendinig svog onscren logoa...I ako neko cita iz Arene nek stave neki proziran nenametljiv kao sky sport ...

2 године исти проблем, поправе на кратко па опет. Са њима комуницирам искључиво преко мејла, са спид тестом сликама.

Шум ноћу, вода у кутијама итд. Улична расвета, све је то што утиче на њихов нет.
Hvala....
Meni crkao prekidac za paljenje.... Gurnuo cackalicu i evo ga radi mesecima 🤣🤣🤣... Ali iskreno sa tim ruterom ne mozete nista... Dok se ne kupi neki iole krsteni ruter i staviti u ap mod sa ovim smecem, nema ni brzine na wifi, ni ovako..... Dugo vec imam TP link ax 23 i preporodio sam se...
Molim te pojasni mi malo.Gde da kupim kako da priključim....

Hvala....

Molim te pojasni mi malo.Gde da kupim kako da priključim....

Други рутер вреди само што се тиче вајфај мреже, бар мени. Ја сам га купио и буквално пустио само вајфај, 2.4 и 5гхз и има далеко бољи домет.

Али ако ти је лош нет генерално, тешко да ће тај нови рутер било шта помоћи.

Други рутер вреди само што се тиче вајфај мреже, бар мени. Ја сам га купио и буквално пустио само вајфај, 2.4 и 5гхз и има далеко бољи домет.

Али ако ти је лош нет генерално, тешко да ће тај нови рутер било шта помоћи.
Malopre se pentrao majstor na banderu, kaže da pratim nada se da će se stabilizovali internet (aplaud, mi je problem)....ma muke sa njima...., nego recite mi da li pojačivači neta mogu da pojačaju signal?Problem mi je wifi za spavaće sobe.

@Goran 9
Исти сам проблем имао, чим се упали улична расвета аплоуд падне на 0.10 па поправе он пада са 20 на 9, али играње неке онлајн игрице увече је немогуће све и кад је аплоуд 10. Очајни су.

Ја сам купио други рутер и преко њега шерујем вајфај, нисам имао доброг искуства са појачивачима. Сад можда је то зато што нисам узео неки који заиста ради :)

Malopre se pentrao majstor na banderu, kaže da pratim nada se da će se stabilizovali internet (aplaud, mi je problem)....ma muke sa njima...., nego recite mi da li pojačivači neta mogu da pojačaju signal?Problem mi je wifi za spavaće sobe.
ne, bolje kupi wifi mesh sistem. samo ga zakacis za Supernova modem.

Поздрав народе, добро вече, да ли је неко можда користио или зна како се користи multiscreen на мове новој апликацији, да ли је неко ово користио и ако јесте како се то ради??? Хвала на одговору народе!!!
1000004686.jpg

Kako misliš zakačim, fizički ili wi-fi?
Spojis ga upt kablom samo glavni WiFi mesh nod. Ostale ne moras zavisi sa koliko nodova kupis WiFi mesh sistem imas íh pakovanje od dva III TRI opet zavisi.

Šta bi sa Arena premium 4? Nisam bio u zemlji par dana pa nisam ispratio.

Kolko ja znam, dok se ne formira savet REM-a nema pokretanja novih medija, pa ni kablovskih kanala.

Једино да региструју у Босни или Црној Гори.

Поздрав народе, добро вече, да ли је неко можда користио или зна како се користи multiscreen на мове новој апликацији, да ли је неко ово користио и ако јесте како се то ради??? Хвала на одговору народе!!!
Pogledajte prilog 488778
Ovo ne znaju ni u podrsci da objasne, a ovde trazis odgovor hahaha. I kod mene stoji da je kupljeno, samo ja nisam kupio sigurno i nemam pojma cemu sluzi jer od pocetka koristim aplikaciju i na androidu. Izgleda je ovo sve ispod iris, a frontend move.

Ima li neko da još uvek ima Super Exe paket? Ili ako je migriran, šta je dobio?

Zanimljivo, glavni move uredjaj, mi migriran, a na 2 obicnom risiveru, su mi ostali svi paketi koje sam u medjuvremenu ugasio, zadruga, xxx,Kolko vidim dosta se izgubilo, ono sto sam gledao History 1,i jos gomila dokumentaraca, a ne vidim da smo ista dobili

Ceo dan danas bez usluge u Kotežu, call centar pozvan još jutros, bez ikakvog odgovora, da li je neki veći problem ili je nešto na mojoj instalaciji.

Da li je neko uspeo da dobije nov tehnicolor modem, drugi mi je pokvaren u roku od mesec dana, donose polovne, nemaju nove(supernova) vaša iskustva.? Pozdrav

Више се не производе а нове неће да купе јер планирају да пређу на оптику.

Priča je previše složena i proći će mnogo pre nego što provuku optiku tamo gde su na kablovskoj Kopernikus, Radijus Vektor, Pošta net i ko sve ne. Gradske zone jesu mahom pokrivene optikom, ali suburbane i ruralne zone još uvek stagniraju, a i tamo gde Telekom prolazi, dolazi sa mts-om, a ređe Supernovom (zato što imaju samo Vektor i Exe Net od optike i Vektor je maltene statistička greška koliko je slabo prisutan na optici). Kako bilo, DOCSIS ostaje u upotrebi do daljnjeg, a druga stvar je što Supernova ne nabavlja nove kablovske rutere.

Priča je previše složena i proći će mnogo pre nego što provuku optiku tamo gde su na kablovskoj Kopernikus, Radijus Vektor, Pošta net i ko sve ne. Gradske zone jesu mahom pokrivene optikom, ali suburbane i ruralne zone još uvek stagniraju, a i tamo gde Telekom prolazi, dolazi sa mts-om, a ređe Supernovom (zato što imaju samo Vektor i Exe Net od optike i Vektor je maltene statistička greška koliko je slabo prisutan na optici). Kako bilo, DOCSIS ostaje u upotrebi do daljnjeg, a druga stvar je što Supernova ne nabavlja nove kablovske rutere.
Hvala, Starčevo -Pančevo....Bili su Kopernikus kablovi, zamenili su ih i sada je prijem mnogo bolji ali modem kao da ne može da izdrži celu priču.
Више се не производе а нове неће да купе јер планирају да пређу на оптику.
Onda su nas matirali jer ovaj modem kao da ne može da obavlja posao i greje se rekao bih previše.

Zanimljivo mi smo u selu, i okolini(15km od Krusevca) imali optiku pre 5,6 g kada u samom Krusevca nije bilo. Naravno kasnije je to prodato, jednom, drugom, pa zavrsilo kao supernova. Ali evo i dan danas ko je tada uzeo ima, ali nema nagovestaja da ce se siriti.

• Like
Reagovanja: uji
Zanimljivo mi smo u selu, i okolini(15km od Krusevca) imali optiku pre 5,6 g kada u samom Krusevca nije bilo. Naravno kasnije je to prodato, jednom, drugom, pa zavrsilo kao supernova. Ali evo i dan danas ko je tada uzeo ima, ali nema nagovestaja da ce se siriti.
Šta reći, zovem, pišem ali džaba... , pozdrav za Vas i KŠ "ostario" sam u Ribarskoj b.

Definitivno je to bio Exe Net, tj. i mi smo 2018. njih uveli u zgradu, dok je mts tek počeo da pokriva Beograd i Novi Sad. Politika Telekoma je da se zaobilazi sve gde je Supernova već prošla, a nama je mts ušao u grad tek 2021.

Definitivno je to bio Exe Net, tj. i mi smo 2018. njih uveli u zgradu, dok je mts tek počeo da pokriva Beograd i Novi Sad. Politika Telekoma je da se zaobilazi sve gde je Supernova već prošla, a nama je mts ušao u grad tek 2021.
Nije Exe, lokalni tip ulozio svoj novac, da bi masno prodao Srbija digitalu, koja je naravno sada supernova. Ali ne razumem zasto se ne sire ako ima interesovanja.
Šta reći, zovem, pišem ali džaba... , pozdrav za Vas i KŠ "ostario" sam u Ribarskoj b.
Zar nisu doveli optiku, do Banje

• Like
Reagovanja: uji
Teško da su gradske zone supenove pokrivene optikom. Za BG, bar 90% supernove nije optika
To da, zato što su preuzeli Poštu i Vektor. Mislio sam u globalu da je optika više prisutna po gradovima nego u selima. BG na nekim područjima ima Orion kao alternativu, tako da je to već neuporedivo.

Nazad
Vrh Dno