Šta je novo?

Supernova (2024)

Da li je 4k paket besplatan u promo periodu kao na iris-u. Na sajtu mts-a pise da je besplatan do kraja juna.

Sad sam zvao i rekli su da je besplatan u promo periodu. Moze da se aktivira preko move uredjaja.

Meni su na FB rekli da je besplatan 4k paket do kraja aprila.

Da li se nekom desava da se move box samo random prebaci u oflajn mod I da neko vreme nece da se vrsti u online mod bez obzira sto internet radi

Svakodnevno se to desava,ali se vraca u online mod.

Ako neko ne moze instalira na tv ili stick Move... Preskocis korak i ne kucas nikakve kodove samo user i pass... Kolega se mucio 2 dana, i oni sa njim online. Otvori app na Mi stick 4k, izbaci mu onaj KOD da unese u aplikaciju al ova ne da pa ne da... I onda probamo samo Ok dugme i izadje za logovanje... Radi sve

Čudno, ni meni ni bratu ne radi a vidim sad otvara u Edge.

Proradio i kod mene u Chrome i kod brata, oboje imamo Supernova net.

Ja sam se 6 januara zalio za povecanje i uvazili su to poslali mi sms poruku. Racun za februar i mart he bio oko 1500din. Danas mi stigao racun 4800 za mart.Dogovor je bio na 3800 kako je bilo u ugovoru, da li jos neko ima ovakvu situaciju?
Poslao sam im meil danas pa cu da vidim sta ce da kazu, a mozda i odem do poslovnice sutra.
Isto

Zalio sam se juce zbog racuna. Zvace me neko od njihovih da vide sta su to uradili.

Kako se samo sada bahate, umesto da pobojlsaju usluge i smanje cene, konkurenciju vise nemaju, oni jos zesce udarili na raju. Sami menjaju pakete, mesecni racuni svakog meseca veci, a broj kanali manji. Nema druge, moracemo ih menjati, ovo prelazi u zulum, samo sta izabrati...

Ja potpisao 50% manje, umesto 1999, stiglo 3400... :D Platio, pa cemo da vidimo next month...

Pozdrav ljudi, imam Samsung Tizen tv iz 2016.
Juče je aplikacija prestala da radi, pa sam mislio da je reinstaliram. Medjutim ne mogu vise da je nadjem na storeu

Razumem, samo što ne mogu da nadjem Move na ovom starijem tizenu. Verujem da nisam jedini koji koristi taj tizen
Onda im pisi i preti raskidom ugovora (jer je to promena uslova, kada si zakljucio ugovor mogao si da gledas na tom TV-u a više ne možeš) da ti obezbede jedan besplatan MOVE STB kao alternativu smart aplikaciji, ili da ti obezbede iris GO nalog ako ti TV podržava iris GO aplikaciju

Drugari imam 2 pitanja.
Da li se moze koristiti del 1042 del na starom MOVE boksu, i koji je to taster DEL ne vidim ga na daljincu?

Nazad
Vrh Dno