Šta je novo?

Supernova (2024)

Pišu u drugoj temi da Telekom od juče izdaje IDP kod koji važi za sve operatere, jel krenuli da izdaju onda i za Supernova optiku?

Da li je neko pronašao način da isključi HDR na move box-u(starom) ali najnovija verzija. Jednostavno kad udjem u podešavanje Ekran iman opciju samo za podešavanje veličine ekrana.

Aha okej, hvala.

Nego, jel radi Superstar u video klubu na novoj platformi? Posto na sajtu vise ne pise da ima Superstar u okviru video kluba, a i video sam negde pominju iz Telekoma neku "striming platformu kao netflix" kako kazu, verovatno ce tamo ici njihove serije.

edit: Ili nije naveden u okviru video kluba zato sto to ide kad se odabere filmski paket?
Да суперстар видео клуб је у филмском пакету.

Jel ima neko Move N' Go apk za android? Znaci Move N' Go, a ne ovu novu apk sa google play store. ??

Pozdrav svima!
Dali neko ima ovu SITUACIJU?
Zašto mi je naplaćen račun za MART kad sam produžio novi ugovor 21.02.2025 i dobio POTVRDU OBNOVA UGOVORA.
Zar netreba da plaćam od FEBRUARA po novom tj imam BENEFIT 50% POPUSTA ZA moj PAKET SUPER PLAN 2M
12 MESECA upola CENE? Pošto sam tako sklopio novi ugovor i potvrđeno mi je tako? Može li mi neko reći? Dali ovo tako treba, ili su opet "POGREŠILI" kako oni to često znaju da rade?? ILI treba da se plati i CEO MART pa onda od sledećeg meseca... Počne novi ugovor tj plaćanje po novom?

Prilozi

• Screenshot_20250405_172046.jpg
    Screenshot_20250405_172046.jpg
    83.9 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20250405_171906.jpg
    Screenshot_20250405_171906.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 39
Nemam pojma ja samo prenosim šta piše u drugoj temi
Verovatno se misli na sve koji trenutno koriste mts optičku infrastrukturu. A to znači da i Yunet odnedavno može da se dobije (pređe na njega) uz IDP broj, kao što je mogao i Yettel.

Pozdrav svima!
Dali neko ima ovu SITUACIJU?
Zašto mi je naplaćen račun za MART kad sam produžio novi ugovor 21.02.2025 i dobio POTVRDU OBNOVA UGOVORA.
Zar netreba da plaćam od FEBRUARA po novom tj imam BENEFIT 50% POPUSTA ZA moj PAKET SUPER PLAN 2M
12 MESECA upola CENE? Pošto sam tako sklopio novi ugovor i potvrđeno mi je tako? Može li mi neko reći? Dali ovo tako treba, ili su opet "POGREŠILI" kako oni to često znaju da rade?? ILI treba da se plati i CEO MART pa onda od sledećeg meseca... Počne novi ugovor tj plaćanje po novom?
Greška jer su i mene zeznuli. Poslali račun na 4576 din a imao sam ugovor za internet koji je trajao do 31.3.2025. godine po kome sam plaćao 1579,20 a televiziju sam imao besplatno do isteka ugovora. 28.3.2025. sam potpisao ugovor za Super plan 2s što su mi obračunali za par dana. Mislim da je greška u stavci Super par start Move 24 koja je višak.

Prosloh meseca je HBO bio 500 dinara, sada je 850. Da li neko zna zasto je sada skuplji i da li mogu da ga odjavim?

Jel vam radi prigovor na račun iz Moj MTS aplikacije? Meni neće ceo dan.

Kako podesiti prokleti Move Box sa novim Move softverom da koristi 1080p50 a ne 1080p60, da poludi čovek...

Jel vam radi prigovor na račun iz Moj MTS aplikacije? Meni neće ceo dan.
Ni sinoć nije htelo, mislim da ne radi nama Supernova korisnicima čak iako navodno imamo tu opciju. Ja sam sinoć morao da zovem kol centar za prigovor.

Ko hoce da promeni rezoluciju neka na daljinskom kuca del1042del. Otvorice mu se android settings meni. Ode u aplikacije pa sve aplikacije i izabere droid settings. Klikne na otvoreno i pojavice mu se razne opcije za sliku. U opciji display moze da se menja rezolucija. Imate i podesavanja za hdmi cec kome treba.
Dzabe se pise kad niko ne cita 😁😉

Ako je u pitanju hibridni boks, na daljinskom ukucas DEL 1042 DEL pa ideš Aplikacije > Prikaži sve aplikacije > Droid Settings > Otvoreno > Display > Screen Resolution > Display Mode > 1080i50Hz i pritiskaš BACK dok te ne vrati u MOVE interfejs
U aplikacijama postoji i Miracast, korisno na televizorima koji nisu smart, može da se prebacuje ekran sa mobilnog

Jeste hibridni box.
Kucao sam ja taj kod, al nisam našao ništa u podešavanima uređaja. Nije mi palo na pamet da čačkam po sistemskim aplikacijama.

Sad kažem da nisu normalni i potpuno su neozbiljni! Da ovako osnovnu stvar nemaš u podešavanjima slike bez nekih kodova i traženja aplikacija po androidu... Cirkus totalni! Da se ne izrazim politički da me ne kazne na forumu.

Kada se kuca taj kod? Kada si u tv programu, u podešavanjima...? Kod mene neće nikako.

Daljinac je uzas. Kucas dok ide tv program. Ako dobro ukucas videces u gornjem uglu da pise 104 nakon tog pritiskom na DEL ulazi u Android settings. Eto da smo znali za ovaj kod ranije modovali bi boxeve ocas posla ;)

Na prethodnoj verziji taj kod nije radio.

Ja sam se 6 januara zalio za povecanje i uvazili su to poslali mi sms poruku. Racun za februar i mart he bio oko 1500din. Danas mi stigao racun 4800 za mart.Dogovor je bio na 3800 kako je bilo u ugovoru, da li jos neko ima ovakvu situaciju?
Poslao sam im meil danas pa cu da vidim sta ce da kazu, a mozda i odem do poslovnice sutra.

Ja sam se 6 januara zalio za povecanje i uvazili su to poslali mi sms poruku. Racun za februar i mart he bio oko 1500din. Danas mi stigao racun 4800 za mart.Dogovor je bio na 3800 kako je bilo u ugovoru, da li jos neko ima ovakvu situaciju?
Poslao sam im meil danas pa cu da vidim sta ce da kazu, a mozda i odem do poslovnice sutra.
Usmeni snimljeni razgovor ili pisani

Nazad
Vrh Dno