Šta je novo?

Supernova (2024)

Usmeni snimljeni razgovor ili pisani
Pisani. U pislovnici sam bio dali mi da popunim i piske mi poslali sms
Postovani,obavestavamo Vas da ce Vam nastavak koriscenja nasih usluga biti omogucen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesecne naknade, do isteka obaveznog perioda vazenja ugovora. Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete koriscenjem nasih usluga i nastavku uspesne poslovne saradnje.Vas Telekom Srbija

Ja sam pisao na mail pa me odbili.

Poslednja izmena:
Pisani. U pislovnici sam bio dali mi da popunim i piske mi poslali sms
Postovani,obavestavamo Vas da ce Vam nastavak koriscenja nasih usluga biti omogucen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesecne naknade, do isteka obaveznog perioda vazenja ugovora. Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete koriscenjem nasih usluga i nastavku uspesne poslovne saradnje.Vas Telekom Srbija
Ja nisam iso u poslovnicu ,sve telefonom snimljeni razgovor , i pisani sms dozvolili po steroj ceni do kraja ugovora : Super PLAN 3 S 3999,01 din
Ako imas pisano zalise
super.pngSupernova.png

Zalicu se kako god bilo zato sto mi je obecano po staroj ceni imam poruku.
Verovatno idu na to ako prodje proslo je samo ne znam dokle ce tako da rade.

Jel se za opticke pakete dobija javna IP adresa (makar na zahtev kao kod MTS-a), ili mora da se doplati za staticku?

Dobro veče, ne mogu da pronadjem Move n Go na iPhoneu, a na Move app ne radi login od Move n Go. Potrebna mi je pomoc

Niko od nas ti ne može pomoći da te mts brže migrira. Smaraj njih ali ne verujem da ćeš ih ubrzati.

Ja sam se 6 januara zalio za povecanje i uvazili su to poslali mi sms poruku. Racun za februar i mart he bio oko 1500din. Danas mi stigao racun 4800 za mart.Dogovor je bio na 3800 kako je bilo u ugovoru, da li jos neko ima ovakvu situaciju?
Poslao sam im meil danas pa cu da vidim sta ce da kazu, a mozda i odem do poslovnice sutra.
Znam primer da su prihvatili prigovor i rekli su da ce regulisati cene od marta meseca. Za mart je sad stiglo oko 4900din :)
Mislim da kao sto kazes, pokusavaju da zarade na svaki nacin...ali ne vidim zasto to bilo kog korisnika motivise da ostane kod njih, i kome to uliva bilo kakvo poverenje i postenu saradnju

Imam problem od kada su promenili ovu aplikaciju, tj, mislim od 1-og marta ili tako nesto. Kada ukljucim, cuje se ton, krci i ucitava non-stop ali slika se ne pojavljuje nikako. Resrtovao milion puta iz struje, sve komplet, box, ruter, ma nista. Onda se ujutro pojavila slika i ton i tako radilo jedno 12h i onda, ukoci sliku i kraj, sve isto nakon restarta, zvuk ide, krci, slike nigde. Dosao, majstor, nesto cackao, rece evo sad radi, ako bude nesto vi zovite, i opet ista prica nakon nekog par sati. Opet prijavim, opet dodje majstor, ja posto je bio stari tv, uzmem nov, on gledao, isprobavao pola sata, nece nista, onda ukljuci na ono njegovo amlo cudo sa ekranom, i na njemu sve OK. Kaze ne valja televizor. Ja uzmem stari, probamo i sve radi. Otisao majstor, ja posto je vikend cekam ponedeljak da reklamiram glanc nov tv, restartovao ga na fabricka, ali hajd reko da probam jos jednom na njega. Uklucim sve i gle cuda i na njemu radi. I tako... radio jedno 10 sati i klik sve po starom. Sad cekam jutro posto stari tv dao mojima da uzmem da vidim jel radi na njemu. Inace tv je hisense marke ako je bitno. Ima li jos ko ovakav problem ili neki savet sta raditi. Naglasavam dok nije ovo promenjeno, aplikacija ili sta je, sve radilo normalno na starom tv-u, problemi su krenuli od tada.

Što reče ShamanNS, smem da se kladim da je do HDMI kabla...

Valjda promenio, nasao na krevetu jos jedan hdmi sto znaci da je na tv-u ili stari ili taj drugi. Mislim da ovo nema veze sa kablom jer pazi sad, jutros upalim i dalje zamrznut, restartujem i sad opet radi. Licno mislim ili da se signal menja, jaci-slabiji, box pokvaren, ili trece mogucnost da zeza aplikacija. Ne znam moze li ova kablovska bez box-a, tj samo kartica u tv i gotovo jer bih onda izbegao ta ucitavanja, azuriranja, tj ako sta ne valja, moze se sve daljinski resiti.

Valjda promenio, nasao na krevetu jos jedan hdmi sto znaci da je na tv-u ili stari ili taj drugi. Mislim da ovo nema veze sa kablom jer pazi sad, jutros upalim i dalje zamrznut, restartujem i sad opet radi. Licno mislim ili da se signal menja, jaci-slabiji, box pokvaren, ili trece mogucnost da zeza aplikacija. Ne znam moze li ova kablovska bez box-a, tj samo kartica u tv i gotovo jer bih onda izbegao ta ucitavanja, azuriranja, tj ako sta ne valja, moze se sve daljinski resiti.
Može, prijavi smetnju i traži zamenu boxa za CI modul sa karticom.

@vladazupa1 Reci mi samo jel taj modul ustvari ona kartica koja se ubacuje u tv ili pak neka da kazem kutija gde se ubacuje kartica. Takodje me zanima jel u tom slucaju trpi net, jer pretpostavljam ukoliko ide karticom da ce kabal od neta doci do tv-a. Izvinjavam se na dosadi i mozda glupium pitanjima, ali ne znam pa moram pitati.

@vladazupa1 Reci mi samo jel taj modul ustvari ona kartica koja se ubacuje u tv ili pak neka da kazem kutija gde se ubacuje kartica. Takodje me zanima jel u tom slucaju trpi net, jer pretpostavljam ukoliko ide karticom da ce kabal od neta doci do tv-a. Izvinjavam se na dosadi i mozda glupium pitanjima, ali ne znam pa moram pitati.
Kolega forumaš zexoni70 ti je lepo obasnio, na linku imaš kako izgleda taj modul sa karticom. U slučaju korišćenja tog modula koaksijalac ide ditekno u tv, ne treba ti internet na tv-u za to.

Skapirao, to mi super, ali sad gledam na netu, nesto kao ako ide modulom onda nema premotavanja programa, napred-nazad. Meni i ne treba ali zena ce me izbaciti iz kuce jer je njoj to glavno :) Ukoliko pak ide normalno slika i to premotavanje radi, onda nemam sta vise razmisljati.

Ako neko posle update-a Move platforme nije imao opciju za gašenje HDR u podešavanjima, samo restartujte box i pojaviće se, barem je meni tako bilo
Ako neko posle update-a Move platforme nije imao opciju za gašenje HDR u podešavanjima, samo restartujte box i pojaviće se, barem je meni tako bilo
Ako i to ne radi, ja sam takodje ukucao kod DEL 1042 DEL mada ništa mi se nije pojavilo, tek kad sam restartovao posle toga pojavila se opcija za HDR

Skapirao, to mi super, ali sad gledam na netu, nesto kao ako ide modulom onda nema premotavanja programa, napred-nazad. Meni i ne treba ali zena ce me izbaciti iz kuce jer je njoj to glavno :) Ukoliko pak ide normalno slika i to premotavanje radi, onda nemam sta vise razmisljati.
Instaliras app na TV koji gleda zena i imas "premotavanje"

Instalirao sam je.... sinoc preko nje radio tv, posto nije radilo sa box-om. Nije mi problem gledati preko app ali budim realni, placam i to jos sad povecali cenu a ne dobijam ono sto platim. Sa druge strane app mi je bila na telefonu i koristio je kada sam odsutan po par dana, a sada da bi je na tv instalirao, morao sam ugasiti taj slot sa telefona jer samo jedan imam.

Instalirao sam je.... sinoc preko nje radio tv, posto nije radilo sa box-om. Nije mi problem gledati preko app ali budim realni, placam i to jos sad povecali cenu a ne dobijam ono sto platim. Sa druge strane app mi je bila na telefonu i koristio je kada sam odsutan po par dana, a sada da bi je na tv instalirao, morao sam ugasiti taj slot sa telefona jer samo jedan imam.
Ček, ček... koji TV imaš?
Ako je ova nova MOVE aplikacija onda imaš slobodan jedan slot za TV uređaj i još tri slota za Android ili iOS mobilne uređaje.

Nisi morao da deinstaliraš APP sa TV-a?

MOVE.jpg

@zexoni70 U pravu si, sad vidim na fonu radi kao i na tv. Izgleda da sam slot oslobodio tako sto sam otkacio ko zna odakle, nemam pojma ni kada ni gde sam to ukljucio, tako da si definitivno u pravu.

Nazad
Vrh Dno