Šta je novo?

Supernova (2024)

Ljudi aman zaman,dosadni ste više sa tim baba-vangingnim proročanstvom,oko povećanja,lupate ko otvoren prozor,imate sto operatora pa birajte gde vam najviše odgovara,pogotovu sada kada će svi opratori imati gotovo iste kanale,pritom i do sada i SBB i telekom nisu nesto odskakali sa cenama
Ovde kao Telekom ima 50% vece cene ovih godina 😂.Ili ce imati 😂👌

Nisam znao i da premotavanje naplacuju 120 DIN , 23/ 05 istice ugovor i gasim TV Fiksni prenosm na drugu mrezu ,ovo nema nigde

gledaj unazad.png

Da li ima nekih promena među tv kanalima? Osim što nema par pomenutih od juče, da li se nešto zvanično dodaje ili oduzima i kada?

Jel se ovaj 4k paket plaća ili je free kao na MTS-u jer kod mene ima cenu?

Azurirao se move box, pre par minuta, relativno brzo ide.Kraljevo.

Prilozi

• IMG_20250331_213217.jpg
    IMG_20250331_213217.jpg
    76.9 KB · Pregleda: 104
  • IMG_20250331_213208.jpg
    IMG_20250331_213208.jpg
    103.6 KB · Pregleda: 72
  • IMG_20250331_213056.jpg
    IMG_20250331_213056.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 70
  • IMG_20250331_213002.jpg
    IMG_20250331_213002.jpg
    57.1 KB · Pregleda: 73
  • IMG_20250331_212935.jpg
    IMG_20250331_212935.jpg
    81 KB · Pregleda: 86
  • IMG_20250331_212927.jpg
    IMG_20250331_212927.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 172
Ima neko info do kada ce raditi stare move go smart aplikacije posto jos uvek rade koliko vidim?

Po onoj poruci, do nocas, ali par dana jos sigurno

Upoređivao sam malo novi move box sa starim sa novom aplikacijom. Oba boksa su povezana na av risiver pa onda na tv.
Kvalitet slike je gotovo isti. Na starom ne mogu da podesim sliku na 50Hz tako da slika trza po malo. Novi ima ta blaga trzanja iako sam podesio na 1080i50 ili 2160p50.
Novi boks menja kanale baš brzo, manje od 1 sekunde, a stari boks nešto sporije ali ipak dosta brzo, brže nego ranije.
I jedan i drugi boks imaju problem sa interlaced signalom. Ovaj novi je za nijansu lošiji po tom pitanju.
Probaću još da uporedim novi boks sa skymaster risiverom.

Proverio sam sada, imam SMS iz septembra 2024 i nakon toga od prošlog petka, ništa između :)
Podnesi prigovor, bratanica podnela prigovor pre neki dan i usvojeno je ostaće joj stara cena do septembra do kada traje obaveza. Tebe nisu obavestili pismeno, to što okače na sajt pa menjaju to nije validno po zakonu jer može da se menja, briše itd. A menjali su, prvo je pisalo da od 5.1. kreću promene a onda promenili na 9.1.

Zbog svega ovoga ja sam raskinuo ugovornu obavezu i ostavio samo net, ok dolazi lokalac ali da se ja igram sa ovima još dve godine nije mi padalo na pamet. Svi znamo gde živimo i koliko se poštuje zakon pa to pismeno na SMS i email sad vidimo koliko vredi. Sve će da zakinu pa sad ko se žali taj će MOŽDA bez cimanja i suda da reši i dobije ono što mu je obećano a ostalima deru kožu i svakim danom ukidaju sve više onoga što su imali. Ovo nigde nema potpisujem, da ti neko smanjuje uslugu dok si pod ugovornom obavezom i povećava cenu kako hoće.

Da li ima nekih promena među tv kanalima? Osim što nema par pomenutih od juče, da li se nešto zvanično dodaje ili oduzima i kada?
I mene zanima ovo, da mozemo precizniji da budemo u prigovoru kad im pisemo...jel su u pitanju:

Animal Planet,
Bella Amie

Ima jos neki mozda?

Ugasiće kad prebace sve korisnike na novu platformu. To rade postepeno, ne znam jesu li sve uspeli da prebace.

Ni na novoj platformi nema MTV kanala…

4K kanala nema na Supernova kablu.
Meni Move box na kablu pokazuje da ima 4k kanale. Kad kliknem na neki kaze da moram da se pretplatim.O dbroja 81 su.Ako ih nema.na kablu onda verovatno vuce strim sa neta.

Zametio i ja od subote da mi fale kanali tj pola skremblovano ili barem dosta.

Danas kad sam nazvao kaže baba sa automata ko ima problema sa zaključanim kanalima neka izvadi ruter iz struje...

Meni Move box na kablu pokazuje da ima 4k kanale. Kad kliknem na neki kaze da moram da se pretplatim.O dbroja 81 su.Ako ih nema.na kablu onda verovatno vuce strim sa neta.
Na boxu ih ima ali ne idu uživo preko kabla nego preko interneta. Tako isto i RTV1 na poziciji 3 za Vojvodinu.

Gledam u novoj Move app, piše mi da su paketi aktivni od 25.03, što mi daje još jednu mogućnost da se ganjam sa njima oko raskida. Nije prošlo mesec dana od toga, ja ne pristajem na takvu situaciju, pogasili su dosta stvari koje sam imao kada sam potpisao ugovor itd... Uključim i Ratel od početka, pa ćemo videti.

1743494495998.png

Nazad
Vrh Dno