Šta je novo?

Supernova (2024)

Meni ugovor ističe u polovini septembra 2025 , ali ipak nije to to ...
Pisao sam im od novembra 2024 pitao zbog migracije ....Reč je bila menja se naziv paketa ali imaće te to što imate po ugovoru.
Istina poruke koje su mi poslali odnosile su se na cenu paketa , ni reči šta ostaje a šta ne .
Naravno da sam i tada posumnjao u to jel znam koliko njihova reč vredi ...
Svestan sam ja da moraju da zarade ( i treba hvala Bogu ) , ali zar mora na ovakav način .
Neka zarađuju, ali umesto da unapredjuju, oni unazadjuju uslugu. Čemu onda potpisivanje ugovora, ako može da menjaju i cenu i ponudu kako hoće. Šta mi kao korisnici dobijamo, apsolutno ništa. Meni je to van svake pameti.
Razumeo bih da pošalju obaveštenje, i da kažu po isteku ugovorne menja vam se paket.

Neka zarađuju, ali umesto da unapredjuju, oni unazadjuju uslugu. Čemu onda potpisivanje ugovora, ako može da menjaju i cenu i ponudu kako hoće. Šta mi kao korisnici dobijamo, apsolutno ništa. Meni je to van svake pameti.
Razumeo bih da pošalju obaveštenje, i da kažu po isteku ugovorne menja vam se paket.
Realno migracija je najavljena još za 9 januar .
Na žalost ( našu ) kao korisnika usluga , oni su ispoštovali zakonski minimum a to je obaveštenje oko promene paketa ali u delu šta se konkretno sve gubi i po kojoj to ceni to nisu.

@veseli06 sta te kosta da im to napises na mail, ni oni ne znaju da odgovore kako su mislili da unazade uslugu a da povecaju cene...cak sta vise, nisu ni najavili unapred sta ce da unazade da budemo realni :) Posebno mislim na one kanale koji su obrisani (animal planet, bella amie, jos neki)

Cak sta vise, mozes i bez ikakvog pitanja da se pozoves na raskid ugovora bez placanja penala, prekrsili su zakon..dosta je prosto :)

Na žalost ( našu ) kao korisnika usluga , oni su ispoštovali zakonski minimum a to je obaveštenje oko promene paketa ali u delu šta se konkretno sve gubi i po kojoj to ceni to nisu.
Sutra cu da odem do poslovnice, relano znam da neću ništa dobiti, ali ću bar da se olakšam. Klasična obmana.

Da samo sto su nas doveli u zabludu i obmanuli gde su na nase prigovore odgovorili da ce sve ostati kako je bilo do isteka UO. Sacekali da prodje zakonski minimum i sad nas *****ali da nemas nikakav vise osnov za raskid.

@veseli06 sta te kosta da im to napises na mail, ni oni ne znaju da odgovore kako su mislili da unazade uslugu a da povecaju cene...cak sta vise, nisu ni najavili unapred sta ce da unazade da budemo realni :) Posebno mislim na one kanale koji su obrisani (animal planet, bella amie, jos neki)

Cak sta vise, mozes i bez ikakvog pitanja da se pozoves na raskid ugovora bez placanja penala, prekrsili su zakon..dosta je prosto :)
Prvo da odem do poslovnice 🤭
Najgore sto nemam puno opcija, imam eventualno orion optiku, ili orion optiku i total tv. Ne znam koje su druge mogućnosti, nisam se nikad bavio time, jer sam godinama bio ograničen na iptv telekom. Kada je bivši Radijus Vektor prošao kroz ulicu, bio sam srećan kao malo dete 😂

I
Najgore sto nemam puno opcija, imam eventualno orion optiku, ili orion optiku i total tv. Ne znam koje su druge mogućnosti, nisam se nikad bavio time, jer sam godinama bio ograničen na iptv telekom. Kada je bivši Radijus Vektor prošao kroz ulicu, bio sam srećan kao malo dete 😂
Isto tako je bilo samnom i nekadašnjim Exe Net provajderom.

Sto planiras da ides do poslovnice? Da znas da ako kazes da ti pisu prigovor odatkle, nista neces da dobijes :) Tako su meni odbili prigovor iz poslovnice, ali prihvatili raskid preko maila...i oni sami preporucuju email kao najbolji nacin komunikacije

Ne slusaj ove sto pisu da nemas vise osnova za raskid :D

Sto planiras da ides do poslovnice? Da znas da ako kazes da ti pisu prigovor odatkle, nista neces da dobijes :) Tako su meni odbili prigovor iz poslovnice, ali prihvatili raskid preko maila...i oni sami preporucuju email kao najbolji nacin komunikacije

Ne slusaj ove sto pisu da nemas vise osnova za raskid :D
Ma znam da oni ljudi nisu nista krivi, ali meni psihološki znaci da im kažem u lice 🤣
Posle ide mail, samo da nadjem adekvatnu alternativa.

Nisam pratio, vidim da sad ima do Arena 10 kanali, el to dodato ili je bilo?

Bilo je

Koliko kanala... 🙄 Oni stvarno misle toliko da natrpaju? Ima da im se preoptereti mreža. Naročito koaksijalna. Opet će kao zbog tih kanala da podignu pretplatu na paketi. Kao da smo svi u celu Srbiju milioneri... 😡

Da li još nekom izlazi na mojmts hbo+hd 850rsd kao aktiviran dodatak od ovih što su imali tv max pa su i hbo kanali i max aplikacija uključeni u cenu?
ja im pisao prigovor za HBO i rekli da ostaje besplatan do kraja ugovorne obaveze prošlog meseca ali sad slučajno videh ovo

Prilozi

• Screenshot (289).png
    Screenshot (289).png
    95.8 KB · Pregleda: 78
Da li još nekom izlazi na mojmts hbo+hd 850rsd kao aktiviran dodatak od ovih što su imali tv max pa su i hbo kanali i max aplikacija uključeni u cenu?
ja im pisao prigovor za HBO i rekli da ostaje besplatan do kraja ugovorne obaveze prošlog meseca ali sad slučajno videh ovo
Piše i kod mene, i meni su rekli da ostaje besplatno. Videćemo u računu za par dana.

Piše i meni, aktivirani mi HBO+, Radio S i Apollon, a imam mail sa potvrdom da će mi isti biti besplatni do kraja UO.

I ja sam tako mislio, ali uredno naplaćuju 850 dinara HBO+...

Pozdrav, ne znam da li je već bilo ovde pitanje. Jel neku uspeo da se uloguje na novu aplikaciju Move? Ja kada unesem username i password stalno mi ispisuje da nisu dobri...

Ulogovao sam se sad u novi MOVE na TV, kvalitet slike kriminalan, na HD kanalima i gori nego pre, SD kanali imaju interlacing, cuje se kompresija u zvuku... Sve u svemu uzas.

Poslednja izmena:
Podaci za MojMts app, pisano je 1000 puta i ne mozes da se ulogujes dok ti ne posalju sms da si migriran.

Ја сам се улоговао синоћ у нову Мове без да ми је неки мејл стигао о миграцији.

Како сад са овим променама,колико могу слотова да делим?
До сад је могло 5.

Piše i meni, aktivirani mi HBO+, Radio S i Apollon, a imam mail sa potvrdom da će mi isti biti besplatni do kraja UO.
Meni je samo HBO aktiviran, pa videćemo kad stigne martovski račun.
Ako opet bude HBO uračunat, prigovor sledi.
Čim pređem na novi move, opet ću ih smarati za polja za prijavu jer i dalje nije sređeno.

Meni je samo HBO aktiviran, pa videćemo kad stigne martovski račun.
Ako opet bude HBO uračunat, prigovor sledi.
Čim pređem na novi move, opet ću ih smarati za polja za prijavu jer i dalje nije sređeno.
Nisam ja to mogao da čekam .
Do kupio sam sve kanale što sam imao pre i naravno podneo reklamaciju .

E da je l moze da se trazi sad ovaj novi move box da se zameni stari? Msm pitanje je i da li je ovaj novi bolji ...

Pozdrav, da li neko možda okvirnu listu kanala koji su sada ili ukinuti ili skremblovani?
Ja imam Super plan 3L i iskreno vidim da su istumbali malo pozicije kanala ali ne mogu da provalim šta su pogasili.
Ne gledam TV, to ukućani gledaju, ali ako su stvarno pogasili/skrembovali neke kanale, imam nameru da se jurim sa njima za raskid, ionako me već godinama nerviraju...
Ugovor mi ističe tek septembra 2026, pa nemam nameru da čekam kraj ugovora, mada će garantovano poskupeti do tada, pa imam i tu clean opciju za raskid.

Hvala svima unapred.

Rekli su da neće menjati cene kad dođu nove arene pa ajd živi bili pa videli.

Vrh Dno