Šta je novo?

Supernova (2024)

Move.Tv proradio za Beograd .. GO Zvezdara ..
nisam dobio bilo kakvo obavestenje za lozinku .. radi nalog sa moj MTS ..
Mobilna aplikacija verzija: 3.0.3 .. web verzija: 3.1.41

Moze iz aplikacije da se kupe dodatni paketi ..
HBO dodakak se nalazi medju filmskim kanalima .. nije izdvojen kao na supernovi ..
Licno mi je sada bolje i preglednije nema lagova prilikom ucitavanja banera za programe ..

Za nadgradnju mobe boxa mogu da proverim tek sutra ..

Evo konacno proradila nova Move aplikacija na Hisense tv. Trenutno radi i nova move app na tv a radi i stara move smart na boksu, takodje i na mobinom telefonu rade obe...Dokle ce, ne znam...

Mobilna aplikacija verzija: 3.0.3 .. web verzija: 3.1.41

Moze iz aplikacije da se kupe dodatni paketi ..
HBO dodakak se nalazi medju filmskim kanalima .. nije izdvojen kao na supernovi ..
Licno mi je sada bolje i preglednije nema lagova prilikom ucitavanja banera za programe ..

Za nadgradnju mobe boxa mogu da proverim tek sutra ..
Izgleda da kod mene neće da proradi dok ne istekne ugovor za stari paket,iako sam prebačen na novi. Svilajnac (selo Kušiljevo).

Tek sad primetio sam da mi skinuli sa video kluba Apollon i i dalje mi naplacuju jedan dodatni STB a pise besplatno jedan dodatni STB. Super Plan 3 L je sad a pre je bio Super Plan 3 XL. I bio je na 5500 din a sad je 5700 din. Nema, lopovi su to i teski pilicari. Ne mogu nikad da urade ljudski, sve to mora da reklamiras. Mufijuzi zesci. Mrzi me sad da se cimam to je samo Apollon i 300 din dodatni TV koji bi trebao da je besplatan po njihovom ovom novom paketu na koji sam kao migriran. Kaze jos besplatno tri dodatna paketa po izboru. Ja nisam birao recimo decji paket i slicno a to mi aktivirali, lopurde :) Sutra cu to da resim sa bolidima :)

Skinuli su svima Apollon sad se naplacuje 400i nesto dinara ako hoces nema nista free sad 🤣

Pa ne moz oni da skidaju kad ja imam u ugovoru da mi pise Apollon.Plus i u ovom migriranom paketu Super Plan 3 L stoji Apollon besplatno u video klubu.Udji na sajt supernove,nadji paket koji ti kazem i videces. Ja i ovako ne gledam nista sem sporta i neku seriju.I neki dobar film ali to imam sve na Kodi u Balkan Dzo Dzon Dzoe addonu. Nego iz principa ima da se svadjam sa budalama.

ja isto mislim da nema sanse da zamene stari za novi jer sam ja probao router da zamenim od optike za novi i odgovor je bio dok radi nema menjanja, tako da sam siguran da ce i ovde tako reci jer stari radi sa novim update, iako meni cak router stari ima ocajan wifi za net koji placam 1000/500 al se to ne smatra kvarom po njima
Pa dobro, nije bas isto stari box na novoj platformi i ovaj novi. Ipak je novi ozbiljniji uredjaj sa vise opcija i nije zakljucan samo na MOVE aplikaciju. Morace i te zamene jednom da krenu, nije u redu da novi korisnici dobijaju nove uredjaje, a postojeci ostanu na starim.

Kako ti radi ako nisi dobio obaveštenje? Kako imaš nalog na moj MTS ako nisi dobio obaveštenje.
Koliko sam shvatio tek kad se dobije obaveštenje i kredencijali za mojMts tek tad možete da se logujete na mojMTS?

@ mlax37 - procitao spisak opstina da se 18og pusta na mojoj opstini .. probao sa postojecim nalogom za MojMts i radi ..
MojMTS sam otvorio odavno sa fiksnim telefonom .. trebalo mi za listing poziva nekada davno ..
--------------------------
Veceras je u 21:20 u sred gledanja tv pocela automatska nadogradnja firmwarea .. na supernovinim Move ..
crveni ekran sa porukom da ne iskljucujem uredjaj .. ui 1.31.41 verzija apk: 2.02.31 OS ver: 20250228

gledaju ukucani neke serije .. nema sanse da zavirim sada u ostale opcije ..

Sto se tice novog softvera, nema browser niti opcija za instalaciju programa sto je i za ocekivati na ovim starim boxovima.
Jedini PROBLEM je taj da nema naprednog GUIa kada je raskacen internet i tv ide preko bakra. Imate samo skrolujuci meni,
beli txt na crnoj pozadini sa redno poredjanim tv kanalima. Kod starog boxa je ostao isti gui, samo opcije koje su zahtevale internet nisu bile dostupone i
iskakala je poruka o tome. Radio je izbor grupe tv kanala . . film .. info .. svi .. omiljeni sada toga nema .. :( .. svi su programi u listi.
Ostala je opcija kacenja na net preko WIFI.

Na poortalu moj mts se pojavila i opcija MOVE u meniu .. gde imate opcije za kupovinu tj. aktiviranje odredjenih paketa tv programa
i grupa u okviru videokluba. Interesantno je da postoji opcija da se MOVE deaktivira. Stoji i obavestenje "„MOVE“ uslugu možete da koristite na više mobilnih uređaja (do 3 mobilna telefona/tableta) uz instaliranu aplikaciju na mobilnom uređaju. Aplikaciji možete pristupiti unosom korisničkog imena i lozinke. Svi kanali iz paketa koji imate dostupni su vam za gledanje i u okviru mobilne aplikacije, sa izuzetkom pojedinih lokalnih i regionalnih programa."

Poslednja izmena:
istece vreme za editovanje poruke . . dakle ..

Ostala je opcija kacenja na net preko WIFI. Brzina neta za BOX preko kabla je ~70 Mbps . . kao da je ogranicena softverski.
PIN za pristup i menjanje podesavanja je promenjen .. inicijalno je prve cetiri cifre prve desetice na daljinskom :)
Kod mene je slucaj da je i dalje aktivan minimax plus i keks kanali.

Jel ti stigao mail, jel si prebacen na moj mts? Kojim podacima se logujes na novi Move?
Nije mi stiglo nikakvo obaveštenje ni na e-mail,ni na SMS. Na moj mts nalog sam prebačen još od prošle godine. Logujem se sa podacima za moj mts nalog. Za sada još uvek ne radi. Stara aplikacija sa starim podacima radi.

Видим да су и мене пребацили на мој мтс, али логовање у апликацију да тим корисничким именом и шифром није могуће. Још увек.

Pa ne moz oni da skidaju kad ja imam u ugovoru da mi pise Apollon.Plus i u ovom migriranom paketu Super Plan 3 L stoji Apollon besplatno u video klubu.Udji na sajt supernove,nadji paket koji ti kazem i videces. Ja i ovako ne gledam nista sem sporta i neku seriju.I neki dobar film ali to imam sve na Kodi u Balkan Dzo Dzon Dzoe addonu. Nego iz principa ima da se svadjam sa budalama.
Izgleda da mogu meni su takode sklonili pitao sam ih u emailu kazu da se naplacuje sad 💰🧐🤪

Čini mi se da od super plan 4 beli ide apolon a na ostalima se naplaćuje dodatno. Sad sam pogledao super plan 3 nema apolon uz paket.

Kod mene primetno zadnjih desetak dana zeza TV , sam od sebe se restartuje uredjaj....

decembra uzeo ugovor Super 3L, i ima apolon. I pise na sajtu sad pogledao da ima.
Lepo kazem da pise i da ima Apollon.Ja sam uzeo pocetkom novembra. Ko je ovde lud? Ocigledno sad svakog gledaju da zakinu za nesto pa makar to bilo i 300-500 din. Treba se plate Sportklubovi.A onda ce mufijuzi sigurno da stave i posebno Sportklub paket da se kupuje i naplacuje dodatno.Pustite one price direktora Telekoma pijanog. Ovo je Srbija,ipak. 😁

Gde ljudi nalaze supernova naloge za move n go pa aktiviraju i prodaju na kp-u ili ostalim sajtovima

Nazad
Vrh Dno