A šta sa ostalim gradovima koji nisu navedeni?Planirana migracija:
A šta sa ostalim gradovima koji nisu navedeni?Planirana migracija:
Jos nemam info... javljam...A šta sa ostalim gradovima koji nisu navedeni?
Poz!Jos nemam info... javljam...
Fala druže.
Da li može stariji Move da se zameni sa novim ?Evo kako izgleda novi Move, deluje da je solidno kvalitetniji od starog.Pogledajte prilog 483210Pogledajte prilog 483211Pogledajte prilog 483212Pogledajte prilog 483213
Jel su odradili migraciju kod tebe,jel mozes da se logujes na move uredjaju?Da li ima neko u Nisu (opstina Medijana) da mu ne radi kablovska i internet ?
Ja ne mogu da je nađem na Vidaa.Evo konacno proradila nova Move aplikacija na Hisense tv. Trenutno radi i nova move app na tv a radi i stara move smart na boksu, takodje i na mobinom telefonu rade obe...Dokle ce, ne znam...
Одакле ти те слике?Planirana migracija:
Evo konacno proradila nova Move aplikacija na Hisense tv. Trenutno radi i nova move app na tv a radi i stara move smart na boksu, takodje i na mobinom telefonu rade obe...Dokle ce, ne znam...
Novi za sada dobijaju samo novi korisnici na optici, ne znam kada ce krenuti da mogu i postojeci da dobiju zamenu. Svaki uredjaj mora da se aktivira, mozes ga ti fizicki imati ali ako nije aktiviran nece raditi MOVE aplikacija.Da li može stariji Move da se zameni sa novim ?
I još jedno pitanje moraju instalateri da isti zamene ili mogu to i ja uraditi a potpisati revers ?
Ma mislim da im vratim ovaj Move uređaj a uzmem taj novi Move box , da mi ne dolaze kući .Novi za sada dobijaju samo novi korisnici na optici, ne znam kada ce krenuti da mogu i postojeci da dobiju zamenu. Svaki uredjaj mora da se aktivira, mozes ga ti fizicki imati ali ako nije aktiviran nece raditi MOVE aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari