Šta je novo?

Supernova (2024)

Stigao update i move aplikacija. Za sad rade i move i move smart. Kredicijali za novu move su sa mts naloga a za move smart oni koje sam dobio kad sam uveo uslugu.

Kakvi su prvi utisci? Kako radi?

Nemam bas vremena da isprobam detaljnije,idem na posao. Ovako na prvu (sto se boxa tice-stari box) izgleda lepse. Kad se premotava vide se slicice kao kod Eon-a. Meni ja najbitnije sto su ostale sve aplikacije koje sam instalirao kada sam modifikovao box.

Meni rade svi stari uredjaji koji su nakaceni na move n go app,plus na ovaj move mogu da dodajem nove uredjaje.

Jel nove Move app nisu dostupne za Samsung i LG televizore?

Da li ima neko u Nisu (opstina Medijana) da mu ne radi kablovska i internet ?

Pitanje za one koji su koristili MOVE Smart, pa instalirali i koriste novu MOVE aplikaciju za Smart TV -
da li i nakon aktivacije nove platforme moze da se koristi stara (MOVE Smart & MOVE 'n' GO) ?

Evo konacno proradila nova Move aplikacija na Hisense tv. Trenutno radi i nova move app na tv a radi i stara move smart na boksu, takodje i na mobinom telefonu rade obe...Dokle ce, ne znam...

Nemam pojma sta se desava, restarovao sam box, on ne reaguje na promene kanala ili bilo sta drugo, plus nemam internet. Receno mi je da je neku kolektivni kvar koji se resava.Kada se ulogujem na https://supernovaott.rs/ vidim da imam drugi ID u odnosu na onaj koji mi je na racunu, a treci u poslednje dve godine :)

Evo konacno proradila nova Move aplikacija na Hisense tv. Trenutno radi i nova move app na tv a radi i stara move smart na boksu, takodje i na mobinom telefonu rade obe...Dokle ce, ne znam...
Ja ne mogu da je nađem na Vidaa.
Bila je pre 10-ak dana, međutim sad je nema. Ko je inače radio app? Je l' to onaj "Blicnet Team" ili?

jedan mali W za supernovu. javili se u nedelju nakon minut cekanja i ekipa malopre dosla da sredi kabal. prosli put sam cekao duze, morao da zovem par puta i sredili su problem tek nakon nekih mesec dana :D

Је л се у хајсенс ап логујеш са новим подацима које си добио или? Ја још увек чекам …

Cuprija. Doslo sve novo. Sve radi. Malo zna da zaglupi Move Box i to pri ucitavanju, ne nalazi internet momentalno vec uvek posle minut dva i onda sve radi kako treba. Radi jedan Move Box na jednom tv-u, drugi Move Box na drugom tv-u, treci tv je samo kartica, Move N' Go stari i dalje radi kao i do sad sve isto, Supernova ott i dalje radi sve isto. Novu Move aplikaciju za telefon android sam skinuo preko google store, instalirao, radi i ona, sve kako treba. Fora za novu Move aplikaciju za telefon a i za android televizore pri logovanju u aplikaciju je sledeca. Korisincko ime za novu Move aplikaciju vam je ono korisnicko ime koje vam pise kada udjete na televizor na Move Box u podesavanjima, pa onda o uredjaju a sifra vam je ona sifra kojom se ustvari logujete na moj mts nalog. Iz par pokusaja sam uspeo da provalim da je to tako. Koga buni da ne ceka podatke za login i pass, to vam je tako. Mada siguran sam da mora da dodje jos neki apdejt za Boxove uskoro, jer nije bas ovo sve kako treba. Eto, pozdrav drugari.

@legend84
Mora da ceka podatke, jer dzaba sto znas, dok te ne prebace tj migriraju na moj mts ne mozes se ulogovati na Move... Imam fiksni kod mts, i nalog na moj mts vec 10ak godina, ali sam tek danas uspeo da se ulogujem na Move, bas onako kako su napisali u mail-u.

Da li može stariji Move da se zameni sa novim ?
I još jedno pitanje moraju instalateri da isti zamene ili mogu to i ja uraditi a potpisati revers ?
Novi za sada dobijaju samo novi korisnici na optici, ne znam kada ce krenuti da mogu i postojeci da dobiju zamenu. Svaki uredjaj mora da se aktivira, mozes ga ti fizicki imati ali ako nije aktiviran nece raditi MOVE aplikacija.

Novi za sada dobijaju samo novi korisnici na optici, ne znam kada ce krenuti da mogu i postojeci da dobiju zamenu. Svaki uredjaj mora da se aktivira, mozes ga ti fizicki imati ali ako nije aktiviran nece raditi MOVE aplikacija.
Ma mislim da im vratim ovaj Move uređaj a uzmem taj novi Move box , da mi ne dolaze kući .

Ne znam da li praktikuju tako nesto, necu da tvrdim 100% ali tesko da moze. Pogotovo sto sad na pocetku bas i ne prodje sve glatko prilikom aktivacije, cesto mora da se zove podrska da resava probleme.

ja isto mislim da nema sanse da zamene stari za novi jer sam ja probao router da zamenim od optike za novi i odgovor je bio dok radi nema menjanja, tako da sam siguran da ce i ovde tako reci jer stari radi sa novim update, iako meni cak router stari ima ocajan wifi za net koji placam 1000/500 al se to ne smatra kvarom po njima

Muni mu odozdo neku žicu da napraviš kratak spoj, prekrati mu muke. 🙂

Nazad
Vrh Dno