Meni isti sadržaj poruke samo je datum 18.3. U pitanju je Beograd- Kaluđerica.Danas stiglo na SMS,
Pogledajte prilog 484355
Pa cene su one koje su krenule od 9. januara sem ako se nisi žalio na poskupljenje. Da li su ti otključane sve android funkcije, možeš li koristiti YouTube, Netflix itd.? I da li imaš onaj box sa logom MOVE na površini boxa?Jel ima neko informaciju u vezi ove nove aplikacije na muvie stb,upravo mi se resetovao i nadogradio android sistem,vidim mnogo više sadržaja nego do sada e samo me brine još hoċe li da me opale po džepu ili ostaje cena po starom pošto nikakvu informaciju nisam dobio ?
Meni juče stizale dve fakture, iznos 1850.50 din, a račun za februar sam platio, verovatno su to januarske fakture.Takodje, dva mail-a, prvi da sam migrirao na mts a drugi da ce mi 18.03. biti pusten Move.. Svilajnac je u pitanju..
Dosla je ali je trenutno katastrofa, pola uredjaja zakuca, nece oni skoro to ispeglati.Je li nova Move platforma došla u Rumu, Jagodinu, Šid, Sremsku Mitrovicu, Inđiju...?
@Naci Surčin ništa, a?
Mozes li u podesavanjima uredjaja da slikas verziju softwera koja je sada?Jel ima neko informaciju u vezi ove nove aplikacije na muvie stb,upravo mi se resetovao i nadogradio android sistem,vidim mnogo više sadržaja nego do sada e samo me brine još hoċe li da me opale po džepu ili ostaje cena po starom pošto nikakvu informaciju nisam dobio ?
Pa cene su one koje su krenule od 9. januara sem ako se nisi žalio na poskupljenje. Da li su ti otključane sve android funkcije, možeš li koristiti YouTube, Netflix itd.? I da li imaš onaj box sa logom MOVE na površini boxa?
Malo sam šaltao po muvi boxu,danas mi je jasnija situacija,gledam sve što sam do sada a za ostalo mi iskače ikonica sa korpom za kupovinu e sad You Tube i Netflixa kod mene nema ili ga neznam pronaċi u svakom slučaju hvala na odgovoru.Pa cene su one koje su krenule od 9. januara sem ako se nisi žalio na poskupljenje. Da li su ti otključane sve android funkcije, možeš li koristiti YouTube, Netflix itd.? I da li imaš onaj box sa logom MOVE na površini boxa?
Pa cene su one koje su krenule od 9. januara sem ako se nisi žalio na poskupljenje. Da li su ti otključane sve android funkcije, možeš li koristiti YouTube, Netflix itd.? I da li imaš onaj box sa logom MOVE na površini boxa?
Mozes li u podesavanjima uredjaja da slikas verziju softwera koja je sada?
18. zapravo, ali da, i od tada ti kreće otkazni rok od 30 dana.Ljudi istice mi ugovor 17 aprila,jel ja trebam da odem 17 marta da najavim raskid da me ne bi zakinuli taj dodatni mesec,jel tako?
to je to,hvala brate.18. zapravo, ali da, i od tada ti kreće otkazni rok od 30 dana.
Malo je nebulozno dati tolike novce, a nemati gledanje unazad. Tako piše po slici.Izgleda da Super Plan 4 crveni, ne znam za druge, neće imati opciju gledanja unazad bez doplate na novoj MOVE platformi... A vrlo je moguće da su samo prekopirali sa Iris paketa 😂
Pogledajte prilog 484514
Hvala, znači mogu imati dve aplikacije?Meni na telefonu rade i stara i nova.
Da li su oni normalni sa ovim cenama?Izgleda da Super Plan 4 crveni, ne znam za druge, neće imati opciju gledanja unazad bez doplate na novoj MOVE platformi... A vrlo je moguće da su samo prekopirali sa Iris paketa 😂
Pogledajte prilog 484514
Nisu definitivno, može im se.Da li su oni normalni sa ovim cenama?
Na Box paketima MTS-a je to tako pilićarski od kad postoji funkcionalnost premotavanja.Malo je nebulozno dati tolike novce, a nemati gledanje unazad. Tako piše po slici.
Kratko i jasno, bezobrazlukNa Box paketima MTS-a je to tako pilićarski od kad postoji funkcionalnost premotavanja.
= najjeftiniji paketi imaju uslugu koju zovu beše "pauziraj" ( = gledanje do max sat vremena u nazad) a za gledanje X dana u nazad je morala doplata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari