Šta je novo?

Supernova (2024)

Nisam ga ja dobio. Dobijaju novi korisnici na optici, ovo je trenutno region Sremske Mitrovice. Ne znam za ostale, mislim da je prvo krenulo u Beogradu.
Da nisi ti majstor njihov 😉 koji ugrađuje te uređaje.
Hvala na odgovoru.

Optiku imam kod kuce. Radio sam ovaj test jos ranije i dobio sam ocenu A. Cak sam testirao i u slovima kad neko vraca emisije i tad sam dobio ocenu A.
QOS/SQM podešavanja sluze tome da odredim gde ce ici vise saobracaja i ko ima prioritet je l tako ?

Ja sam pokusao to da uradim ali mi ne daju da pristupim podesavanju rutera uopste, a podrska isto to ne zna da uradi. Da li ja mogu da kupim svoj ruter i da stavim umesto ovog od supernove ili ne ?
Ti zovi majstore, a ne da radiš fiskulturu, taj problem ne sme na optici, znači nešto nije u redu ili si čeprkao zbog igrica i nešto zeznuo.

Koja ti je brzina interneta inače, pretpostavljam da si na coax, ovo liči na problem splitera i definitivno rutera, jer ume supernova da da krševe koji ne rade. Batali ti podršku već zovi da dođu majstori..
378.6 download
374.2 upload

Trenutno na testu. Zvao majstori dodju oni kazu ne znamo ti mi nista samo smo dosli da zamenimo ruter.......

Ni jedno podesavanje ja nisam izmenio jer nisam ni mogao da pristupim uopste tome. Dolazili su tacno 3 puta i kad im objasnim problem oni mene gledaju bledo ko da su duha videli
Da nisi ti majstor njihov 😉 koji ugrađuje te uređaje.

Ti zovi majstore, a ne da radiš fiskulturu, taj problem ne sme na optici, znači nešto nije u redu ili si čeprkao zbog igrica i nešto zeznuo.

Za ovu brzinu uopšte nije bitno kako je tv povezan,pet televizora ne mogu da opterete ovu brzinu da bi imao problem zbog toga.Rečeno je već gore šta je problem i kako se rešava...

Hvala na odgovorima, koji mi ruter preporucujete da kupim uzmem ? Ja sam malo laik za te stvari, da li cu moci ja to sam da sredim sve povezem supernova ruter i moj novi ruter utp kablom ili kako :D?

Ps. Kuca je u pitanju ruter je na donjem spratu a kabl do pc-a je oko 15 metara.

Ps. Kuca je u pitanju ruter je na donjem spratu a kabl do pc-a je oko 15 metara.
Koji ti je kabl u pitanju neki kvalitetniji ili najjeftiniji i ja sam imao 20 metara do druge sobe pa je radilo sve i to na coax kablu. Meni sve liči na modem da ti zapao stari pa gubi snagu. Ili kabl negde malo prignječen. Jer je jednostavno nemoguće da toliki problem imaš zbog gledanja emisija unazad. Ako igraš ets2 ne radi ništa 😁

Koji ti je kabl u pitanju neki kvalitetniji ili najjeftiniji i ja sam imao 20 metara do druge sobe pa je radilo sve i to na coax kablu. Meni sve liči na modem da ti zapao stari pa gubi snagu. Ili kabl negde malo prignječen. Jer je jednostavno nemoguće da toliki problem imaš zbog gledanja emisija unazad. Ako igraš ets2 ne radi ništa 😁
Kabl nisam siguran koji je al sam pre mesec dana uzeo CAT6 UTP Kabl proveo ga kroz celu kuci i dalje je problem bio isti. Modem je ZTE

Ako ti treba superadmin sifra za taj zte da udjes prvo da probas da namestis ima ovde medju postovima, samo procesljaj malo temu. Mozda pomogne.

Trebalo je ovaj arris vip7300 da bude, ali opet su nešto menjali. Na sajtu iz prethodnog posta mogu da se vide 2 modela za mts.

Prilozi

• Screenshot_20250304_091337_KupujemProdajem.jpg
    Screenshot_20250304_091337_KupujemProdajem.jpg
    89.6 KB · Pregleda: 118
I ja sam očekivao taj model jer njega valjda daju u Bosni i Crnoj Gori.
Ako ima ko da proda/pozajmi ovaj novi Move box neka pošalje pm poruku.

Poslednja izmena:
Другари,
Да ли неко зна да ли ће ускоро изаћи или је изашла апк за хајсенс?

Mesec dana kasnije od rešene primedbe, i dalje nema tog korigovanog računa...možda ga neko peške nosi na leđima iz Subotice?!

Другари,
Да ли неко зна да ли ће ускоро изаћи или је изашла апк за хајсенс?
Izasla je pre neki dan, ali ne moze da se uloguje, bar ja ne mogu, jer me jos nisu prebacili na mts... Sa starim podacima izbacuje neispravna sifra...

Izasla je pre neki dan, ali ne moze da se uloguje, bar ja ne mogu, jer me jos nisu prebacili na mts... Sa starim podacima izbacuje neispravna sifra...

Је л се зове исто move smart или ипак другачије? Не могу да је нађем у продавници за апк

Ne mogu da se uloguju ni korisnici koji su već prebačeni na mts nalog, a ni korisnici koji su u startu potpisali ugovor kao mts korisnici sa mts šifrom korisnika.
Rekao sam par strana pre da će mts prvo morati da MOVE aktivira na Vašem nalogu, pa ćete tek onda moći da se ulogujete i koristite.

Danas su bili monteri i instalirali uslugu. Razočarao sam se kad sam video onaj stari box 😂
Ono što mi je prvo zapalo za oko je to što fali nekoliko kanala, za koje stoji u ponudi da su u paketu... Da li je neko uspeo da reši to ako je imao sličan problem?

Danas su bili monteri i instalirali uslugu. Razočarao sam se kad sam video onaj stari box 😂
Ono što mi je prvo zapalo za oko je to što fali nekoliko kanala, za koje stoji u ponudi da su u paketu... Da li je neko uspeo da reši to ako je imao sličan problem?
Lista kanala se stalno menja, ona lista sa sajta nije tačna 😀 jel su ti dali user i pass za Move? 😂

Razočarao sam se kad sam video onaj stari box
Zašto ih nisi pitao i tražio im novi? Meni su tako pokušali da uvale Skymaster ili Move box pa sam insistirao na CA modulu i Connax kartici, kao i GPON WiFi ruteru (takođe hteli opet da me zaduže odvojeno za ONT i WAN ruter).

Lista kanala se stalno menja, ona lista sa sajta nije tačna 😀 jel su ti dali user i pass za Move? 😂
Samo da ne bude kad bude prebacila prava sa SK, da nekim čudom nestanu i Arene 😂
Ako misliš na app, nisu. Razmišljao sam o tome da ih pitam kad dođu, nego se zaboravih... Pišem im mail svakako

Samo da ne bude kad bude prebacila prava sa SK, da nekim čudom nestanu i Arene 😂
Ako misliš na app, nisu. Razmišljao sam o tome da ih pitam kad dođu, nego se zaboravih... Pišem im mail svakako
Nama prođoše dve nedelje. Zvali, pisali, odlazili u poslovnicu. Još uvek ništa. Ništa user/pass, ništa broj fiksnog. Ni ugovor nisu poslali.:LOL:

Zašto ih nisi pitao i tražio im novi? Meni su tako pokušali da uvale Skymaster ili Move box pa sam insistirao na CA modulu i Connax kartici, kao i GPON WiFi ruteru (takođe hteli opet da me zaduže odvojeno za ONT
Tu sam ispao tupav za novi box... Iskren da budem, slabo se razumem u materiju.
Dobio sam modul i karticu (ako na to misliš) za drugi tv koji treba da mi stigne. STB nisu hteli da mi ostave, nego da im se javim.
A ruter je technicolor.
Meni je najmanji problem da ih smaram, samo, kao što rekoh nisam baš u materiji pa ne znam šta da tražim. Ako je neko voljan da me posavetuje, hvala unapred 🙂
Nama prođoše dve nedelje. Zvali, pisali, odlazili u poslovnicu. Još uvek ništa. Ništa user/pass, ništa broj fiksnog. Ni ugovor nisu poslali.:LOL:
Pa ja sam onda dobro prošao, bar sa ugovorom 😂 To su mi dali

Vrh Dno