Šta je novo?

Supernova (2024)

Možeš da poređaš kanale kako želiš ali oni i dalje ostaju na istim brojevima.

Npr. možeš da staviš Arenu Premium 1 na ja početak liste, ali ako biraš putem brojeva moraš i dalje da kucaš 300, a ne 1.
🤣🤣🤣🤣🤣 Ista đubre logika kao i na Iris...

Evo danas su javili da ostaju uslovi iz ugovora do kraja,i da ce izvrsiti korekciju januarskog racuna...Inace po ugovoru je bilo 3800 din,da bi ga podigli na 5100..Posle pisanja prigovora njima i Ratelu uvazili su i ostaje isto do kraja ugovorene obaveze..
Bravo, meni su nudili isto neke korekcije cena ali kad sam ih pitao da napisu koji je to iznos na koji oni misle - nisu mogli da napisu nista unapred, kakvi cudaci :)

Kako bi mogle da se gledaju m3u liste na STB-u koji ne podržava internet?

Ako se zatraži IDP broj šta se maksimalno može očekivati?

Nema IDP kod Supernove, samo kod MTSa.

I za koliko vremena moze da se promeni IP adresa kod kablovskog neta? da bude iskljucen modem

Kod mene je Supernova na optici,da li to menja nešto?
Supernova ne deli infrastrukturu ni sa kim, kao Mts sa yettelom, yunetom, tako da i da ti izdaju IDP broj nemaš kod koga da pređeš, kada jednog dana objedine infrastrukture e tad će već biti druga pesma, čini mi se da je neko skoro ovde pisao da je tražio IDP i da su ga odbili.

• Like
Reagovanja: uji
Znam da je ranije na forumu bilo reci o tome, STB ima ethernet port i network i media player u meniju
Mogu,isprobao sam pre nekoliko godina i radilo je. Ako se dobro secam liste ne smeju da budu sa milion kanala. Znam da sam iz tih lista napravio jednu od pedesetak kanala i radila je.

Jel ima jos neko bilo kakve slike tog novog interfejsa ili ce svako da brsti svoju politiku?

Meni iz svih ovih prica deluje da je ovo iris na steroidima

Znaci i dalje niko nista nije video osim sajta ali svi znaju sta je? Ajd neka slika majku mu...

Da, ovi stari hibridni Move uredjaji ce dobiti azuriranje.

Koliko ja znam na HFC-u da, na optici ce verovatno vremenom sve prebaciti na nove kojima nece trebati koaksijalac.

ja jos uvek nista nisam dobio, imam supernova optiku super plan zlatni, ali sam primetio da na webu je dosta losija slika sada na arenama kad sam gledao premier ligu nego prosle nedelje a gledam je redovno

Još jedan info: Nova Move aplikacija radi na drugim mrežama, za razliku od Iris GO.
Sad kad je SBB prodat, nemaju više nikakvog interesa za blokiranje, i ovako i onako će svi imati pristup svim kanalima.

Vrh Dno