Kakk doći do tih godinu dana po dinar na SBB? Vidim da sada daju 6 meseci.Većina ljudi koji kukaju verovatno nemaju izbor. Ko ima izbora, procedura je jednostavna, SBB godinu dana po dinar pa onda prelazak na MTS 14 meseci po dinar, ili obrnuto. Nema neke filozofije ali ljudi verovatno nemaju izbor.
preko agenta.Kakk doći do tih godinu dana po dinar na SBB? Vidim da sada daju 6 meseci.
nisu meni su poslali korikovan racun. nisam jos platio.Btw pade mi na pamet, je l dobio neko korigovane račune za januar? Pisao primedbu zbog naplaćenih penala za raskid, dobio odgovor pre 20 dana da će biti korigovan i poslat novi račun, i dalje ništa...da se nisu predomislili 🙄
Vodi računa, nekima su poslali korigovan, a za neke će biti umanjen Februarski. Meni su svojevremeno naplatili kamatu u iznosu od 3,95 zbog kašnjenja, samo gde su našli cifru.nisu meni su poslali korikovan racun. nisam jos platio.
Ako neko ima kontakt nekih agenata prodaje, neka mi ga prosledi ako je moguće 🙂Najbolje preko agenta nekog.
Bukvalno, ne koristim tv, i sad cu morati na eci pec da izbacujem jednog od ovih 4 kojima sam podelioOvo 1 smart im nije trebalo 🤣😂🤣😂 ( a to znaci i uskoro i mts (Iris=Move)) , sad se medju prijateljima mora traziti favoriti ili eci peci ...... , ne isplati se vise ni hrcak biti 🤣😂🤣 bice mnogo razocarenja u mom okruzenju dok se sport ne objedini u Arenama i svima budu dostupne 😂🤣😂
Za Super Plan 3 coax 14 meseci besplatno preko agenta ili na 0800 100 150, za ostale pakete ne znamKakve pogodnosti trenutno daje Supernova za nove korisnike?
ja gledao malopre isto nema ali ima na google https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv&hl=srNema više ni Move Smart apk za Android TV
ja gledao malopre isto nema ali ima na google trazi https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv&hl=sr
Kod mene je nemaja gledao malopre isto nema ali ima na google https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv&hl=sr
Ode i MOVE Smart... Za sada još uvek radi.Ode movengo sa playa.
Meni poslali 3 korigovana racuna i jos uvek nisu uboli ispravni iznos, sad cekam cetvrti 😂Btw pade mi na pamet, je l dobio neko korigovane račune za januar? Pisao primedbu zbog naplaćenih penala za raskid, dobio odgovor pre 20 dana da će biti korigovan i poslat novi račun, i dalje ništa...da se nisu predomislili 🙄
Gde je stigao? Jel moze da se koristi I Kako? Kako SE logovati?Stigao novi Move![]()
Na moj mts u odeljku Televizija ima opcija da se aktivira (meni je automatski aktivirano). Ulogovao se na mobilnu app i radi. Nisam još kod kuće da proverim za TV app.Gde je stigao? Jel moze da se koristi I Kako? Kako SE logovati?
Kod mene nemaNa moj mts u odeljku Televizija ima opcija da se aktivira (meni je automatski aktivirano). Ulogovao se na mobilnu app i radi. Nisam još kod kuće da proverim za TV app.
Stara aplikacija i dalje radi
I kod mene nema isto nece da se loguje kod mene sa mojim podacima btw Koji si ti paket Super plan 3 ili 4 ?Na moj mts u odeljku Televizija ima opcija da se aktivira (meni je automatski aktivirano). Ulogovao se na mobilnu app i radi. Nisam još kod kuće da proverim za TV app.
Stara aplikacija i dalje radi.
Da li je isto korisnicko ime i lozinka kao za moj mts?![]()
Možda idu postepeno.
DaDa li je isto korisnicko ime i lozinka kao za moj mts?
Mobilni uredaji to se racunaju tv boxovi ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari