Šta je novo?

Supernova (2024)

Najbolje preko agenta nekog.

Većina ljudi koji kukaju verovatno nemaju izbor. Ko ima izbora, procedura je jednostavna, SBB godinu dana po dinar pa onda prelazak na MTS 14 meseci po dinar, ili obrnuto. Nema neke filozofije ali ljudi verovatno nemaju izbor.
Kakk doći do tih godinu dana po dinar na SBB? Vidim da sada daju 6 meseci.

Btw pade mi na pamet, je l dobio neko korigovane račune za januar? Pisao primedbu zbog naplaćenih penala za raskid, dobio odgovor pre 20 dana da će biti korigovan i poslat novi račun, i dalje ništa...da se nisu predomislili 🙄

Btw pade mi na pamet, je l dobio neko korigovane račune za januar? Pisao primedbu zbog naplaćenih penala za raskid, dobio odgovor pre 20 dana da će biti korigovan i poslat novi račun, i dalje ništa...da se nisu predomislili 🙄
nisu meni su poslali korikovan racun. nisam jos platio.

nisu meni su poslali korikovan racun. nisam jos platio.
Vodi računa, nekima su poslali korigovan, a za neke će biti umanjen Februarski. Meni su svojevremeno naplatili kamatu u iznosu od 3,95 zbog kašnjenja, samo gde su našli cifru.

Ovo 1 smart im nije trebalo 🤣😂🤣😂 ( a to znaci i uskoro i mts (Iris=Move)) , sad se medju prijateljima mora traziti favoriti ili eci peci ...... , ne isplati se vise ni hrcak biti 🤣😂🤣 bice mnogo razocarenja u mom okruzenju dok se sport ne objedini u Arenama i svima budu dostupne 😂🤣😂
Bukvalno, ne koristim tv, i sad cu morati na eci pec da izbacujem jednog od ovih 4 kojima sam podelio :D

Meni poslali 3 korigovana racuna i jos uvek nisu uboli ispravni iznos, sad cekam cetvrti 😂

Gde je stigao? Jel moze da se koristi I Kako? Kako SE logovati?
Na moj mts u odeljku Televizija ima opcija da se aktivira (meni je automatski aktivirano). Ulogovao se na mobilnu app i radi. Nisam još kod kuće da proverim za TV app.

Stara aplikacija i dalje radi.

Na moj mts u odeljku Televizija ima opcija da se aktivira (meni je automatski aktivirano). Ulogovao se na mobilnu app i radi. Nisam još kod kuće da proverim za TV app.

Stara aplikacija i dalje radi.
I kod mene nema isto nece da se loguje kod mene sa mojim podacima btw Koji si ti paket Super plan 3 ili 4 ?

Screenshot-2025-02-25-10-05-48-317-rs-mts.jpg

Možda idu postepeno.

Onda to je za raskid ugovara.

Nazad
Vrh Dno