Šta je novo?

Supernova (2024)

Zašto su korisnike koji su imali 3L pakete preneli u 3M paket ?
Našminkana samo brzina interneta i mogućnost pozivanja neograničenog sa fiksne telefonije a u štetu korisnika kanali za koje bi sada morali da se plaćaju .

jel još nekom sa novog beograda supernova net prestaje da radi, pa se vraća posle nekoliko minuta? danas i sutra se desilo tipa pet-šest puta...

IMG_8327.jpeg ne mogu da gledam Supernovu već par dana na kompu... Nemam pojma što

mts Supernova net i televizija... Radi mi na fonu sve ali na kompu izlazi ovo i da je dostignut maksimalni broj strimova a nije.
Baš nemam pojma o čemu se radi.

Da li koristiš ažurnu verziju web browsera. Mora da je do DRM-a, ako ti browser nije up to date.

Neko je čini mi se pisao da su smanjili broj dozvoljenih uređaja.

To je valjda za ezbebe 😏

Bem li ga, nemam pojma što neće.
Move n Go na fonu radi savršeno.

Pozdrav, može li netko postaviti apk fajl od nove Move aplikacije za Android TV

• Like
Reagovanja: uji
Jel ima jos neko da mu nisu odgovorili 12+dana za uvecani racun ? (stigao je sms da je prigovor evidentiran)

PRORADILA JE SUPERNOVA NA KOMPU.
Zamalo da izbacim uređaj svog brata, hahaha.
U suštini me briga za tv ali Arene i Sport Klubovi su deo svakodnevnice.

Na šta konkretno misliš?
Na MOVE koja će obuhvatiti i Sport Klubove ili...?

Na platformu koja je u testnoj fazi vec par meseci.
Pisano je vec ranije i slate su slike, kopija Iris platforme, nista specijalno :D

Ali samo na optici.

Biće za sve korisnike MOVE platforme bez obzira na tehnologiju pristupa.
Ja sam na HFC-u pa imam testnu fazu već par meseci...

Da li prelazak važi samo za Move uređaje ili i za android-smart aplikaciju?

Mozda ce HFC dobiti samo drugu platformu, na optici bi trebali da krenu potpuno drugaciji uredjaji, full android.

Ne znam da li će biti odmah i za aplikaciju kao i za ott servis, uređaji dobijaju prvi, trebalo bi već 20. da počnu ažuriranja softvera.
Vezano za full android takođe nemam info, mada je moguće :)

Nazad
Vrh Dno