Tek nastupaju .😃Ma da, juče sam džaba nosio i hipenet opremu e tu je tek šou. Al o tome ću u temi o yetel hipernetu, ako stignem. Neka luda vremena
Tek nastupaju .😃Ma da, juče sam džaba nosio i hipenet opremu e tu je tek šou. Al o tome ću u temi o yetel hipernetu, ako stignem. Neka luda vremena
A kakva ti je tamo proceduraMa da, juče sam džaba nosio i hipenet opremu e tu je tek šou. Al o tome ću u temi o yetel hipernetu, ako stignem. Neka luda vremena
Tih druze al tebe poteralo hahah jos klima poludela 🤣🤣🤣Ma da, juče sam džaba nosio i hipenet opremu e tu je tek šou. Al o tome ću u temi o yetel hipernetu, ako stignem. Neka luda vremena
Meni to 50% nikad nisu nudili,dobio sam 18 meseci za dinar,sada mi istice u aprilu i prelazim na sbb isto za 12 meseci a supernova mi nudi opet 18 posto sam im otvoreno rekao da prelazim na sbb,znaci cenkas se ko na pijaci,ucenjuj ih,inace mnogo je bolje kad dobijes za dinar nego 50% jer u medjuvremenu ako poskupe raskines i dobar si a ovako raskines al si placao 50 posto.Pozdrav,korisnik sam supernove i istice mi ugovor za mesec dana,podnes sam zahtev za prekid ugovora kako mi ne bi naplatili os jedan racun...Zanima me za koliko najvise meseci moze da se uzme popust 50% za novi ugovor i do koje granice ti mozes da ides,posto imam i ponudu iz sbb koji mi nude 12 meseci za din. Ako imate neke proverene informacije napiste,znacilo bi mi![]()
Jeste u pravu si to da je bolje za 1 din,ali ti kad si prelazio iz sbb si donio 18 meseci,pa sto sad ne ostanes kod njih ako ti nude 18 meseci za dinar???Meni to 50% nikad nisu nudili,dobio sam 18 meseci za dinar,sada mi istice u aprilu i prelazim na sbb isto za 12 meseci a supernova mi nudi opet 18 posto sam im otvoreno rekao da prelazim na sbb,znaci cenkas se ko na pijaci,ucenjuj ih,inace mnogo je bolje kad dobijes za dinar nego 50% jer u medjuvremenu ako poskupe raskines i dobar si a ovako raskines al si placao 50 posto.
Ti nisi nov korisnik da dobijes 50% , daj boze da ti ponude nestoPozdrav,korisnik sam supernove i istice mi ugovor za mesec dana,podnes sam zahtev za prekid ugovora kako mi ne bi naplatili os jedan racun...Zanima me za koliko najvise meseci moze da se uzme popust 50% za novi ugovor i do koje granice ti mozes da ides,posto imam i ponudu iz sbb koji mi nude 12 meseci za din. Ako imate neke proverene informacije napiste,znacilo bi mi![]()
Ovog sto ga znam i radi u poslovnici kaze mi da ja ti mogu ponuditi ovde 12 meseci po 50%,al zvace te oni mogu da ti ponudeo ili 16 ili 18 meseci,tako da ne lupaj kad nemas neke informacije,trebaju im informacije ko je imao neko slicno iskutvo da mi kaze koliko je najvise izvukoTi nisi nov korisnik da dobijes 50% , daj boze da ti ponude nesto
Pozdrav, da li je neko imao problen sa Sony smart android tv, da podesi normalam redosled kanala?
Na modelu Sony KD65XF9005, nikako nemam odabir regiona/zemlje, pa da ih tako poređa.
Zato sto su prelosi,tv tu i tamo ok ali mene interesuje internet koji je kod mene ocajan,vise ne radi nego sto radi,a vaj faj ne hvata ni u drugoj sobi smesno😂Jeste u pravu si to da je bolje za 1 din,ali ti kad si prelazio iz sbb si donio 18 meseci,pa sto sad ne ostanes kod njih ako ti nude 18 meseci za dinar???
Pa nov korisnik dobija mnogo vise da bi preso nego neko ko je vec njihov.Ti nisi nov korisnik da dobijes 50% , daj boze da ti ponude nesto
Hvala druže, da li možeš samo da mi pojasniš šta i kako ili da me uputiš na neki tutorial?![]()
Releases · PredatH0r/ChanSort
TV channel list editor for Samsung, LG, Sony, Hisense, Panasonic, Philips, Sharp, Toshiba and MANY more. - PredatH0r/ChanSortgithub.com
meni su dali jedan mesec 50% popustaPozdrav,korisnik sam supernove i istice mi ugovor za mesec dana,podnes sam zahtev za prekid ugovora kako mi ne bi naplatili os jedan racun...Zanima me za koliko najvise meseci moze da se uzme popust 50% za novi ugovor i do koje granice ti mozes da ides,posto imam i ponudu iz sbb koji mi nude 12 meseci za din. Ako imate neke proverene informacije napiste,znacilo bi mi![]()
Hvala druže, da li možeš samo da mi pojasniš šta i kako ili da me uputiš na neki tutorial?
Hahaha ovo je sramotameni su dali jedan mesec 50% popusta![]()
Nemoj reći da si pristao. Osim ako nemaš drugu opciju.meni su dali jedan mesec 50% popusta![]()
jesam, nemam druge opcije.Nemoj reći da si pristao. Osim ako nemaš drugu opciju.
Meni nudili isto to. Posle otišao i dogovorio s Yettelom. Par dana nakon toga poziv s njihovih fantomskih brojeva (onih koje možeš samo da primaš, ne da zoveš) i nisam se javljao.
I meni, zvali me da produzim ugovor proslo leto i ponudili cini mi se 8 ili 12 meseci 50%. Msm svakako nemam alternativu i svakako se blizio kraj ugovora, i prihvatio sam i prosli smo sve i rekla mi je da ce me pozvati neko posle da potvrdimo ugovor i sve i posle me je zvao neki sledeci "operater" i rekao kako je koleginica napravila gresku i da mogu da mi ponude maksimum 1 mesec od 50%meni su dali jedan mesec 50% popusta![]()
Bolje da si nastavio bez ugovora pa da cekas da te ponovo zovu,ovo je smesno.I meni, zvali me da produzim ugovor proslo leto i ponudili cini mi se 8 ili 12 meseci 50%. Msm svakako nemam alternativu i svakako se blizio kraj ugovora, i prihvatio sam i prosli smo sve i rekla mi je da ce me pozvati neko posle da potvrdimo ugovor i sve i posle me je zvao neki sledeci "operater" i rekao kako je koleginica napravila gresku i da mogu da mi ponude maksimum 1 mesec od 50%Naravno, nemam alternativu pa sam mu rekao sta god.
Imam samo Supernovu na optici i pošto je Telekom već preuzeo ExeNet, mts je preskočio ceo naš potez kada su uvodili svoju optiku, odnosno takva im je sada politika poslovanja. U zgradi imam još SBB koji nije menjao kablove u podrumu još od 2000. kada su došli, iako u centru grada, svaki ulaz ima malo stanara, lokali imaju uveden mahom mobilni internet i nemaju finansijski interes da ulažu u kvalitet infrastrukture, a da mi se naglo smanjuje protok i često puca veza ne dolazi u obzir.Isto mi nije jasno kako nemas bas nijednog drugog operatera,ja sam van grada naselje pa imam sve operatere,jos ako imas supernovu onda valjda imas i mts.
Dobro meni to nije vazno,koristim net za tik tok i instagram 🤣Imam samo Supernovu na optici i pošto je Telekom već preuzeo ExeNet, mts je preskočio ceo naš potez kada su uvodili svoju optiku, odnosno takva im je sada politika poslovanja. U zgradi imam još SBB koji nije menjao kablove u podrumu još od 2000. kada su došli, iako u centru grada, svaki ulaz ima malo stanara, lokali imaju uveden mahom mobilni internet i nemaju finansijski interes da ulažu u kvalitet infrastrukture, a da mi se naglo smanjuje protok i često puca veza ne dolazi u obzir.
Bolje da si nastavio bez ugovora pa da cekas da te ponovo zovu,ovo je smesno.
Isto mi nije jasno kako nemas bas nijednog drugog operatera,ja sam van grada naselje pa imam sve operatere,jos ako imas supernovu onda valjda imas i mts,mts nudi popuste dobre uvek,mene zivkaju stalno smaraju.
Zavisi od lokacije. Neki imaju opcije, neki imaju samo jednu. Ako ste pratili ovu temu prethodnih godina, znate da je tako.Bolje da rekao da prelazi kod SBB ili slicno i da ih od*****. Ako nije potpisao ugovor i dalje moze da otkaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari