Šta je novo?

Supernova (2024)

@DojedenLeb Svima je ukinut koji su bili na starom Super Plan 2L paketu, pa i meni. Zato sam decembra i insistirao da mi u poruci napišu da će mi nakon migracije pored HBO+, i Apollon ostati aktivan.
Kad su mi tokom migracije ugasili Apollon morao sam u prigovoru da im pošaljem skreenshot njihove sms poruke u kojoj potvrđuju da će mi Apollon ostati aktivan.

U slucaju da prihvate zalbu na visinu racuna i posalju korigovan racun, da li na njemu produze rok placanja u odnosu na originalni racun na koji je zalba podneta ?

Znaci svakako platim racun bez obzira sto je zalba podneta ? Da ne ispadne posle platio si - prihvatio si :D

Ako menjaju poziv na broj, bolje sačekajte korigovani račun, jer onda neće registrovati preplatu po starom pa ćete morati da dokazujete da ste platili ili čekaćete kraj godine da preknjiže. Supernovin naplatni sistem nema tih problema, ali na mts-ovom su pre x godina to naprasno uveli i mora da se traži poseban račun za avansnu uplatu u poslovnici da bi to prošlo bez lupanja glave.

@m4rk0 Jesi li dobio juče ovaj sms?

Prilozi

• Screenshot_20250208_120202_Messages.jpg
    Screenshot_20250208_120202_Messages.jpg
    185.9 KB · Pregleda: 51
Ako menjaju poziv na broj, bolje sačekajte korigovani račun, jer onda neće registrovati preplatu po starom pa ćete morati da dokazujete da ste platili ili čekaćete kraj godine da preknjiže. Supernovin naplatni sistem nema tih problema, ali na mts-ovom su pre x godina to naprasno uveli i mora da se traži poseban račun za avansnu uplatu u poslovnici da bi to prošlo bez lupanja glave.
@m4rk0 Jesi li dobio juče ovaj sms?
ja mislim da sam dobio isti ja i ako im uplatim bice manje na uplatinici -naplata za HBO sta su pokusali da mi naplate ^_^

• Like
Reagovanja: uji
Ma nemam pojma samo ne kapiram sto ne podignu net kad su digli cenu jer u ponudi nema manje brzine od 150 mbs 😡 i moguce da cu ih batalim jer nisam pod u.o

Dobar dan kolege, jel se ima nesto od popusta i to, do avgusta 3. mi je ugovor sa jotelom i planirao bi da predjem na supernovu, stavljali su flajere na njima pise 24x1650 net+tv e sad dal ce biti nesto do tada i kako je sada, hvala vam unapred.

Dobar dan kolege, jel se ima nesto od popusta i to, do avgusta 3. mi je ugovor sa jotelom i planirao bi da predjem na supernovu, stavljali su flajere na njima pise 24x1650 net+tv e sad dal ce biti nesto do tada i kako je sada, hvala vam unapred.
Da sam na tvom mestu ne bi prelazio sa Jotela. Reci mi jel na Jotelu imaš UM kanale: N1, Nova S, SK 1-10?

Jok, novu s sam trazio nije bila a n1 msm da ima hrvatski??

Klasicna Supernova zamka "stavljali su flajere na njima pise 24x1650 net+tv" video je cenu i to je sto privlaci nove korisnike !

Al iskreno nema drugog izbora, televizija im je ekstra a za net nemam blage kakav im je, jotel super net al televizija ******, jedino mts supernova sbb i jotel ima kod mene

Al iskreno nema drugog izbora, televizija im je ekstra a za net nemam blage kakav im je, jotel super net al televizija ******, jedino mts supernova sbb i jotel ima kod mene
Ako ti nisu vazne arene mislim da je sbb najbolji a i imaju uvek 12 meseci dzabe.

Ako ti nisu vazne arene mislim da je sbb najbolji a i imaju uvek 12 meseci dzabe.
Ma nisu samo Arene prednost koju ima Supernova tu su i dosta informative , više filmskih kanala ...
Ne znam zašto SBB ne ubaci barem još dvadesetak novih kanala pa čak i neka idu kao doplatmi kanali.

Ma nisu samo Arene prednost koju ima Supernova tu su i dosta informative , više filmskih kanala ...
Ne znam zašto SBB ne ubaci barem još dvadesetak novih kanala pa čak i neka idu kao doplatmi kanali.
Blago vama kad imate toliko vremena da se zamlacujete oko kanala,pored 200 standartnih kanala vi jos birate neke dodatne🤣

Meni i dalje bez odgovora za korekciju racuna...vi sto ste dobili sms da li planirate da cekate nov racun(ako uopste i bude) ili planirate da platite trenutni racun?

Novi ugovor sam potpisao relativno skoro, HBO mi ne radi, u čemu je stvar? Ulogovan sam a nemam pretplatu.

Novi, korigovani račun za januar neće doći.
Račun za januar koji smo već dobili treba da platimo, a u februarskom računu višak koji smo platili biće uračunat kao akontacija.
Tako sam ja bar shvatio.

Ja sam sa sbb preso kod njih samo jer je bilo 18 meseci dzabe,meni se isplatilo samo tako,za dva meseca se vracam na sbb imacu 12 meseci dzabe,i tako u krug😂
Na supernovi lično ja, više nikada... Makar digao antenu na krov.
Najbolja vam je solucija ko nema druge mogućnosti, a internet vam radi dobro da uzmete samo net, a tv imate tri solucije sbb, yettel, orion. Pa i vise da vas košta mirni ste sa živcima. Nema da vodite ljubavne razgovore sa operaterom i ljubavne prepiske putem mejla

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno