Ufffff prijatelju, ovde si pogodio u centar problema.
Ja još od kad sam saznao tamo od decembra pričam redom svima koje znam, od familije, prijatelja, kolega...većina reakcija je potpuna nezainteresovanost i baš ti komentari "pa brate sve je poskupelo, mora i to" kao i "ma ko ga j, ističe mi ugovor za par meseci pa ću videti onda" itd itd.
Još se kao poslednja budala iscimam da im nađem koji im je trenutno paket i na koji će da budu migrirani (koliko će da im poskupi), sa jednim kolegom jezik polomih da mu objasnim da mu nikako njje bolje da potpisuje novi ugovor sa njima jer mu ne nude ništa, dakle 24x4500din nego da mu je bolje da pređe u SBB i uzme preko agenta 12x1din i 12x3650din, odsustvo zdravorazumne logike.
Uspeo sam samo člana familije da ubedim i on je poput mene raskinuo ugovor, a nakon ovih dešavanja zabole me uvo više da pričam nekome, svako za sebe nek se snalazi, ako ti druže ne vidiš problem u tome da plaćaš odjednom po 1000 dinara više, onda ok, ne vidim ni ja, što bih.
Sve je ovo neki glavešina u MTS-u dobro proračunao i ovo što su oni odradili je jedna od najvećih pljački nekog provajdera. Nije tu u pitanju samo ta migracija paketa i poskupljenje, nego što na mufte pokušavaju da naplate sve moguće usluge i dodatke, naravno stigne uvećan račun, žališ se, koriguju, ali problem je u tome što će 20% korisnika da se žali a ostali će da dignu ruke u startu, ako ne u startu onda kad vide koliki je red u poslovnici i da call centar ne možeš da dobiješ. Zamisli kakva nam je država kad ovo državna firma radi?