Naravno da , da .Posto sam ja u paketu do sada imao HBO jel moram sada da njih kontaktiram da to iskljuce kako mi se ne bi dodatno naplacivao?
Nemoj te da se ljutite na njih oni su na praksi punih 10 godina rada .😃ja juče poslao prigovor na mejl, od tad stigli da mi pošalju tri identična automatska odgovora sa tri različite šifre![]()
Nemoj te tako , treba biti optimista .Jug Srbije se "budi":
![]()
Supernova "na kvarno" digla cene, građani ogorčeni i tvrde da ih o tome niko nije obavestio - Rešetka
Leskovčani su ogorčeni na državnu kompaniju “Telekom” zbog uvećanih računa za kablovsku mrežu Supernova i internet koji su, kako tvrde uvećani i do 1.000 dinara, a da ih o tome niko nije obavestio.resetka.rs
Ja moj mts imam odavno dok sam postpaid koristio kod njih.Broj pre kose crte. Ali tamo nema uvida u cenu paketa vec samo cena fiksnog telefona, bas sam se danas reg, bio
Nema nikakvih podataka u vezi interneta i televizije vec samo o fiksnoj liniji i placanju preko e racuna. Ne pise ni koji je paket ni cena niti ista :SJa moj mts imam odavno dok sam postpaid koristio kod njih.
Tako je i kod mene, stoji samo fiksna linija. Bio pre neki dan do poslovnice, kaze radnik da mi je migriran paket u mts i da bi trebalo da se vidi u moj mts aplikaciji. Ja mu pokazujem da nema, on sleze ramenima i kaze nemam pojma sto je tako... 😁
Kamo srece da su poboljsali. Izvrsili su migraciju na nove pakete. Najvise su nas ostetili sto se tice televizije. Sada imas osnovni paket kanala i u zavisnosti na koji paket si migrirao imas da biras jedan, dva ili tri paketa od (filmski, deciji, dokumentarni, muzicki). Extra paket se sada naplacuje, hbo takodje u pojedinim paketima. Pogledaj sajt informisi se a evo ti i sema migracije pa vidi na koji si paket migriran i ponudu tv paketa:
Sasvim je dovoljan jedan prigovor upućen na mail [email protected], rešiće pozitivno za sedam-osam dana, nema razloga za brigu i nervozu.
Ja se pitam što nam ne gase ove dodatne kombo pakete što se sada doplaćuju.
Možda da nas odobrovolje zbog ovih uvećanih računa? 🙂
Meni npr. history 2 i dalje radi ili nisu pogasili promociju 🤔 ne znam sta je u pitanju?
Gde moze da se pogleda uvid o stanju paketa i cena? (tv+net)
🤫 Meni neki od tih TV Paketa radi još od prethodnog. Pošto sad iz MTS-a ne znaju gde udaraju,ja sam odsad namerno odlučio da ćutim dok god neki od tih TV Paketa budu radili. Manje ću da plaćam...
O boze pazi objavili na svom sajtu, pa koliko njih prati njihov sajtJug Srbije se "budi":
![]()
Supernova "na kvarno" digla cene, građani ogorčeni i tvrde da ih o tome niko nije obavestio - Rešetka
Leskovčani su ogorčeni na državnu kompaniju “Telekom” zbog uvećanih računa za kablovsku mrežu Supernova i internet koji su, kako tvrde uvećani i do 1.000 dinara, a da ih o tome niko nije obavestio.resetka.rs
Ako imaš neizmirene obaveze za Supernova šifru korisnika, to se vodi posebno ovde:Kod mene se vidi samo neizmireni racun ovaj januarski.
Cudo da i dalje rade. I kod mene rade. Praznicna promocija traje ili bi trebalo da traje do 31.01.25 (otkljucani svi kanali). A sto je najludje ispostovali su da mi ne menjaju cenu paketa a naplatili HBO+ koji je takodje u promotivnom periodu.🤫 Meni neki od tih TV Paketa radi još od prethodnog. Pošto sad iz MTS-a ne znaju gde udaraju,ja sam odsad namerno odlučio da ćutim dok god neki od tih TV Paketa budu radili. Manje ću da plaćam...
Ne razumem zašto Vas sve to čudi !?Cudo da i dalje rade. I kod mene rade. Praznicna promocija traje ili bi trebalo da traje do 31.01.25 (otkljucani svi kanali). A sto je najludje ispostovali su da mi ne menjaju cenu paketa a naplatili HBO+ koji je takodje u promotivnom periodu.
Meni je TV sve što imam ...E pa ovako,meni je ostala ista cena,problem je bio hbo naplacen 500 dinara kao dodatno nesto,to su stornirali racun je 3900,i ovih 6 dana februara bice naplacen hbo to vec su rekli moram da se zalim na februarski racun🤣 i da naravno vide nemam hbo ako je to nekome bitno onda ne znam sta da mu kazem,mene tv ne interesuje🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari