koliki ti je ceo racun?Meni su isto tako dodatno hbo 500 i nesto.
Stigao i meni račun nakon raskida ugovora, 32.000 dinara 🤣🤣🤣
Naknada za prevremeni raskid ugovora, neko u mts-u koristi neke ozbiljne droge.
Sutra ujutru pravac advokat, ne vredi sa njima drugačije.
Meni su posebno naplatili HBO...
Super plan L prebačen sa Super Plan M i naplatili HBO dodatno...
Oni stvarno ne znaju gde udaraju... Račun za Januar...… isto - 2L na 2M, obećanje da nema promene cene i uključen MAX… i naravno dodatno naplatili isti… ovo je da izludiš…
To ti je automatski odgovor i zakonski rok je 8 dana.Odgovorili mi ekspresno na prigovor, kaže prosleđeno je nadležnoj službi i biću obavešten u zakonskom roku. Koji je zakonski rok?
Ne bi trebao da je ovaj automatski, automatski mi je stigao odmah nakon slanja maila, a ovaj je stigao nakon 3 sata.To ti je automatski odgovor i zakonski rok je 8 dana.
Ja sam slao na [email protected] pošto su me migrirali na mts šifru korisnika i to je po njihovim opštim uslovima adresa za prigovor.Kako si im poslao prigovor?
Na portalu opcija "Prigovor na racun"
izbacuje poruku
"Ovaj servis trenutno nije dostupan"
I meni naplatili HBO koji je sadrzan u paketu koji sam placao.Zvao podrsku 0800 311312 cekao 55min javili se, upisali zalbu.
10 min kasnije me zovu da kazu, da, u pravu ste, bice ispravljen racun i HBO paket ostaje besplatan do kraja UO.
Ja sam prigovor poslao na [email protected]
besplatan za one koji su se prijavili za besplatan HBOTek sad vidim da je HBO+ bio besplatan za sve korisnike do 31. januara...![]()
Najzad sam ih dobio telefonomNema kome nisu naplatili HBO+. I meni su.
Čak mi i Radio S Music paket naplatili. 😀
A uključili mi ga kao poklon uz Apollon.
Sad sam im poslao prigovor.
Čudi me zašto mi i Apollon nisu naplatili. Veliki propust. 😄
Eeee sve već viđeno 100x i puni su trikova svakog dana...Najzad sam ih dobio telefonom
Ovo je definitivno namerno uradjeno svima koji smo imali HBO u paketu
Ide prvo blabla prica kako je HBO bio besplatan...
Posle toga podska vas stavi na cekanje dok oni kao provere i "utvrde" da vam je obecano samo zadrzavanje cene a ne sadrzaj paketa.
Skroz im je trula prica, i treba da je ih je sramota ove sto moraju da lazu korisnike.
Sta oni misle da smo mi budale?
Ovo je isto poskupljenje kao da se nisam izjasnjavao.
Ovo ne sme da prodje!
Takodje i net boost na MTS koji su samonicijativno ukljucili nakon promene paketa a ja odjavio se famozno pojavio na racunu.
Ovo treba da budes besposlen pa odjavljujes njihove besmislene namete.
HBO i Cinemax kanali i MAX app.Šta je uopšte live hbo+koji su naplatili a nisam tražio u paketu?
Paketi: |
|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari