Šta je novo?

Supernova (2024)

Ni ja nisam dobio nikakvo obaveštenje. o poskupljenj saznao ovde ,zalio se rekli ostace ista preplata do kraja ugovora i svi kanali kao do sada
Sad gledam racun nisu promenili

koliki ti je ceo racun?Meni su isto tako dodatno hbo 500 i nesto.

Da, proporcionalno od 9.1, oko 559 rsd...

Kažu mi da je ostao aktivan iz starog paketa, a da ja nisam obavešen da treba da ga deaktiviram :) Deaktivirali ga u poslovnici, a prigovor svakako pišem...

Bukvalno na svaki drugi račun pišem prigovor, reklamaciju...

Zvao podrsku 0800 311312 cekao 55min javili se, upisali zalbu.
10 min kasnije me zovu da kazu, da, u pravu ste, bice ispravljen racun i HBO paket ostaje besplatan do kraja UO.

Stigao i meni račun nakon raskida ugovora, 32.000 dinara 🤣🤣🤣
Naknada za prevremeni raskid ugovora, neko u mts-u koristi neke ozbiljne droge.
Sutra ujutru pravac advokat, ne vredi sa njima drugačije.

Meni su posebno naplatili HBO... :)

Super plan L prebačen sa Super Plan M i naplatili HBO dodatno...

… isto - 2L na 2M, obećanje da nema promene cene i uključen MAX… i naravno dodatno naplatili isti… ovo je da izludiš…
Oni stvarno ne znaju gde udaraju... Račun za Januar... Screenshot_20250204-183833~2.jpg Kao da uopšte nismo na Supernovu...

Odgovorili mi ekspresno na prigovor, kaže prosleđeno je nadležnoj službi i biću obavešten u zakonskom roku. Koji je zakonski rok?

Odgovorili mi ekspresno na prigovor, kaže prosleđeno je nadležnoj službi i biću obavešten u zakonskom roku. Koji je zakonski rok?
To ti je automatski odgovor i zakonski rok je 8 dana.

To ti je automatski odgovor i zakonski rok je 8 dana.
Ne bi trebao da je ovaj automatski, automatski mi je stigao odmah nakon slanja maila, a ovaj je stigao nakon 3 sata.
Evo i teksta maila:

Poštovani,

Prigovor koji ste nam uputili evidentirali smo pod brojem ************** i prosledili nadležnoj službi na dalje rešavanje.

Nakon izvršenih provera, obaveštenje ćemo Vam dostaviti u zakonskom roku pisanim putem.

Srdačan pozdrav,
Natalija

• Like
Reagovanja: uji
I meni naplatili HBO na SP 2 paketu.
Hajde da uzmemo sa strane da su potvrdili da mi nece povecati cenu, ali da naplate HBO i u mesecu gde su ga davali besplatno!? Pa dupli fail 🤣
Znaci moram zvati i cekati 55 minuta jer im portal za prigovore ne radi?

Poskidali ljude sa TV MAX paketa i prebacili na nizi SUPER TV i naravno naplatili HBO paket koji je bio za dz na TV MAX-u

Nema kome nisu naplatili HBO+. I meni su.
Čak mi i Radio S Music paket naplatili. 😀
A uključili mi ga kao poklon uz Apollon.
Sad sam im poslao prigovor.
Čudi me zašto mi i Apollon nisu naplatili. Veliki propust. 😄

Kako si im poslao prigovor?
Na portalu opcija "Prigovor na racun"
izbacuje poruku
"Ovaj servis trenutno nije dostupan"

Zvao podrsku 0800 311312 cekao 55min javili se, upisali zalbu.
10 min kasnije me zovu da kazu, da, u pravu ste, bice ispravljen racun i HBO paket ostaje besplatan do kraja UO.
I meni naplatili HBO koji je sadrzan u paketu koji sam placao.
Izricito sam naglasio da necu dodatno da placam HBO koji mi se nalazio u paketu.

dakle ovo nije bilo slucajno, ponovo nepostena poslovna praksa.

Prekid neta je bio večeras, do pre pola sata.
Čas ga bilo, čas nije.

Bačka palanka.

Nema kome nisu naplatili HBO+. I meni su.
Čak mi i Radio S Music paket naplatili. 😀
A uključili mi ga kao poklon uz Apollon.
Sad sam im poslao prigovor.
Čudi me zašto mi i Apollon nisu naplatili. Veliki propust. 😄
Najzad sam ih dobio telefonom
Ovo je definitivno namerno uradjeno svima koji smo imali HBO u paketu

Ide prvo blabla prica kako je HBO bio besplatan...
Posle toga podska vas stavi na cekanje dok oni kao provere i "utvrde" da vam je obecano samo zadrzavanje cene a ne sadrzaj paketa.
Skroz im je trula prica, i treba da je ih je sramota ove sto moraju da lazu korisnike.

Sta oni misle da smo mi budale?
Ovo je isto poskupljenje kao da se nisam izjasnjavao.

Ovo ne sme da prodje!

Takodje i net boost na MTS koji su samonicijativno ukljucili nakon promene paketa a ja odjavio se famozno pojavio na racunu.
Ovo treba da budes besposlen pa odjavljujes njihove besmislene namete.

Najzad sam ih dobio telefonom
Ovo je definitivno namerno uradjeno svima koji smo imali HBO u paketu

Ide prvo blabla prica kako je HBO bio besplatan...
Posle toga podska vas stavi na cekanje dok oni kao provere i "utvrde" da vam je obecano samo zadrzavanje cene a ne sadrzaj paketa.
Skroz im je trula prica, i treba da je ih je sramota ove sto moraju da lazu korisnike.

Sta oni misle da smo mi budale?
Ovo je isto poskupljenje kao da se nisam izjasnjavao.

Ovo ne sme da prodje!

Takodje i net boost na MTS koji su samonicijativno ukljucili nakon promene paketa a ja odjavio se famozno pojavio na racunu.
Ovo treba da budes besposlen pa odjavljujes njihove besmislene namete.
Eeee sve već viđeno 100x i puni su trikova svakog dana...

Ali valjda ćemo im uskoro videti leđa!

Net baguje, pola sajtova ne otvara. Menjanje DNS-a nista ne znaci i isto see ponasa

95% sajtova ne otvara jedno 20 min bar , radi YT face i sl.

Steam ne radi, ne moze da se poveze na battlenet, na ts... ne radi ni Ooaklin speed test

Sve probleme koje ste naveli sa Supernova internetom i ja imam od noćas

Šta je uopšte live hbo+koji su naplatili a nisam tražio u paketu?

Paketi:
  • SUPERNOVA - L.R. - LAZAREVAC
  • HBO
  • BALKAN MYUSIC
  • MINIMAX PLUS
  • Osnovni TV paket
  • Filmski
  • svod Osnovni TV Paket
  • svod Filmski
  • live HBO+
  • Superstar VoD
  • FILMBOX OD
Stoji mi u korisničkom panelu i HBO i live HBO+...Dogovorena je ista cena do isteka UO a oni su nakalemili ovaj liveHBO+.MAX ne koristim od kada nisam uspeo da se ulogujem sa starim pristupnim podacima i mrzelo me da se cimam jer ga imam i kod Yettela...Da li je moguće da svaki mesec moram da ih zovem,čekam pola sata da se neko javi i natežem se sa njima kao da smo na pijaci?Ko da montira opet wifi antene i pređe na TotalTV...Ne mogu da verujem koji su to šibicari!

Pristaju li oni uopšte na dogovor da po staroj ceni ostane neko do kraja ugovora, još šest meseci? Treba danas ponovo da me zovu da vidimo kako dalje. Juče zvali i ja rekao da se čujemo danas.

Meni je ostala stara cena za paket do isteka UO ali su mi nakalemili liveHBO+.

Nazad
Vrh Dno