Zar već?Juce stigao racun, po starim uslovima, uvazili su prigovor na promenu uslova ugovora![]()
Da, tako je. Podneo sam zahteve i za par prijatelja i kolega, odnosno poslao im tekst koji da im posalju mailoj i proslo je svuda. I to je bilo isto nedavno, tipa pre nedelju, dve maksimum. Zato sam i poslao formu ovde kojom bi mogli da se poklope, jer sto nisu jasno i na nedvosmislen nacin informisali o poskupljenju - realno NIGDE nema ni pomena cene. Samo neke besmislice o uskladjivanju komercijalne ponude drn drn ... sto je direktno dovodjenje potrosaca u zabludu, sto je direktno krsenje Zakona o zastiti potrosaca.
Ako mi verujes, meni su 1nom dolazili za instalaciju preko koaxa, i jos naredna 2 puta zvali da zakazu montazu sa koaxom. Dodatno jos 2 puta zakazivali optiku, ali im je na nalogu stajao Supernova GPON kojeg u zgradi nema. I tek iz 6. puta dosli i odradili optiku na Net Net GPON. To je bilo sad krajem januaraAj i ja da se upišem, tražio sam optiku dobio 14 meseci po dinar, u cetvrtak vratim SBB a u petak ujutru zakazano uvodjenje. Dolazi ekipa i kaze mi instaliramo koaksijal, ja kadar nevera kakav bre reko koaksijal ko jos to uvodi, kaze covek ok poslace drugu ekipu, Ja stao cekaj malo , to moz da potraji nedelju, deset dana a ja ni net i tv u rezervi zeznuta situacija. Reko ajde uvodite a ja cu da se zalim.
Trenutno stanje
televizija katastrofalno sporo radi, zena da me izbaci kroz odzak, daljinski koji sam dobio je koriscen, star izakan, drugi TV je povezan karticom, on pa tek katastrofa sporo radi tu je ukljucen Nick Jr. i tako ostaje .
Net kada se udaljim od rutera 5m znaci vidim ruter pun signal ali ako je app zahtevna odmah puca. Zeni instagram cim se udalji od rutera neotvara klipove iako prikazuje da je pun signal.
Odmah sam juce prigovorio i cekam ponedeljak ,utorak da vidim sta ce biti da li ce mi zameniti optikom, ima na glavu da im se popnem.
Brzina u ugovoru 150/15 realna na kablu dodje do 110 max / 9 wifi 60/8 ili 9
Ako si sklapao ugovor "na daljinu" tj pozivanjem Call centra/prodajnog agenta, a nisi potpisao papir Sporazuma da se odrices tih 14 dana kad su ti dosli monteri, mozes da raskines ugovor bez penala. Drugi deadline ti je 30 dana od instalacije, kada mozes da reklamiras da instalacija/usluga/oprema ne funkcionise i da nisi zadovoljan kvalitetom pruzene usluge, i to je osnov za raskid.Ocekujem da mi omoguce prelazak na optiku
Tu je sada pitanje koliko im treba da odrade zamenu da namerno cekaju 14 dana da mi istekne kada mogu da raskinem ugovor
To je to, hvala na potvrdi. Sad tek shvatam da si ti zapravo uspeo da raskineš ugovor, svaka čast! Do malopre sam mislio da si samo zadržao staru cenu i da je to maksimum koji se može izvući sa zakašnjenjem.proslo je svuda
Sve varijante su bile. Zavisi ko je sta hteo.To je to, hvala na potvrdi. Sad tek shvatam da si ti zapravo uspeo da raskineš ugovor, svaka čast! Do malopre sam mislio da si samo zadržao staru cenu i da je to maksimum koji se može izvući sa zakašnjenjem.
Zovi Kontakt centar, trazi da posalju urgenciju Back-officu / (Odeljenju za brigu o korisnicima)Već sam pisao ali da ponovim. Ja sam poslao pre 10-ak dana taj isti prigovor koji je @MarkoNed okačio ovde, plus pisani u poslovnici sličnog sadržaja. Nisam dobio ni raskid ni ponudu da ostanem na staroj ceni.
A malopre zovu kolegu, za koga sam isti zahtev podneo i nude mu da zarži usluge po staroj ceni.![]()
Da, već sam zvao Call centar istog dana i usmenim putem uložio žalbu na njihov odgovor i tražio sam da me kontaktira neko iz Napredne podrške i brige o korisnicima. Rekla mi je da je će me zvati neko ponedeljak - utorak, pa se još uvek nadam pozitivnom rešavanju. U suštini, ja bih zadržao usluge po staroj ceni.Zovi Kontakt centar, trazi da posalju urgenciju Back-officu / (Odeljenju za brigu o korisnicima)
Pitaj ih i za broj zahteva pod kojim ti je kreiran prigovor/reklamacija i onda pisi i mailom isto, zahtevaj povratnu informaciju ([email protected], [email protected]
Posalji pitanje na FB/Insta stranici.
Slobodno ih nagazi na vise frontova, jer su degenerici... I OBAVEZNO ponovi svuda onaj pasus sa RATEL-om i recenicu da su u obavezi da od trenutka kada ulozite reklamaciju, imaju rok od 8 dana da odgovore i predloze nacin resavanja. Pisanu dopisku cuvaj, jer ces je opciono i zaista poslati ratelu, ako ti ne budu resili prigovor pozitivno
Ma jooooook! Kakvo crno cekanje sa njima. To je samo prolongiranje agonije.Da, već sam zvao Call centar istog dana i usmenim putem uložio žalbu na njihov odgovor i tražio sam da me kontaktira neko iz Napredne podrške i brige o korisnicima. Rekla mi je da je će me zvati neko ponedeljak - utorak, pa se još uvek nadam pozitivnom rešavanju. U suštini, ja bih zadržao usluge po staroj ceni.
Ne znam samo da li da čekam poziv ili da pišem email-ove u međuvremenu?
Koj portal .kod mene nema nigde@milancedjukanovic
Nije mi fizicki stigao racun, pogledao sam na portalu. Cena je ona koja je ugovorena starim ugovorom i jos uvek traje promocija 50% koju imam do maja meseca.
moj mts portal.Koj portal .kod mene nema nigde
nema nista na mts portal ,inace preko mts portala placammoj mts portal.
Nije normalnoOvako, da li je normalna sl situacija, ugasim TV ugasim movie uredjaj, kada zelim da upalim movie on nereaguje na daljanski nego moram da pritisnem dugme na njemu
Meni to nije normalno,znaci gasim ga daljincem ali daljincem ne mogu da ga upalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari