Jeste, nacional geo je od neki dan zaključan.U video klub sekciji sada su Nat Geo, Balkan Trip, Viasat, Baby TV i Da Vinci zaključani.
Stari Super Plan 2L paket.
Ne nadajte se previše. Još uvek traje promo.Evo kod mene trenutno:
Pogledajte prilog 475431
Koristio (nadam se i dalje koristim) SuperPlan 2L
Net idalje stara brzina:
![]()
nista bez Svedskih akcionih XDI Apollon je aktivan, i Max. I xxx kanali.
Bitno da ti je cena,ostala ista. 🤣I evo ga.
Ne znam u kom klub je serija The Office (US) ali od danas izbacuje "Niste pretplaceni"
Kakvi klosari. Ovo se ne radja. Ovakvi nikad nisu ni postojali. Botine raspale.
Da li je bilo nekog restarta ili ne daj Bože nekog resetovanja ont uređaja pre pojave nove brzine?Meni sve otvoreno za sada, i povecana brzina na 400-400
Ovo piše kad se uđe na supernova korisnički portal:Meni sve otvoreno za sada, i povecana brzina na 400-400
Ipak sam postavio pitanje iz oblasti nuklearne fizike, pa je razumljivo da još rešavaju...Postovani, obavestavamo Vas da je u toku resavanje Vaseg zahteva broj 1-xxxxxxxxxxxx. Kako je za resavanje navednog zahteva neophodno izvrsiti dodatne provere, molimo Vas za strpljenje do konacnog resenja i prosledjivanja našeg odgovora.
Telekom Srbija a.d
Kako je primetio da nema kad su trenutno svi kanali otključani?Izgleda da je migracija još uvek u toku, drugar koji se žalio na cenu, i dobio potvrdu da mu cena ostaje ista, prebačen je pre pola sata na novi paket, Super Plan 2S. Osnovni TV paket. Nema pola filmskih, dokumentarnih, dečijih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari