Šta je novo?

Supernova (2024)

27.12. поднет захтев за раскид у пословници (не знам како је заведено јер никакав папир није добијен). Занима ме шта ако не зову до 8.-9.јан. када је тај крајњи рок? Да ли је УО онда раскинута или?

Oce li ikad da proradi ovo za prebacivanje na eracun,danima pise trenutno nedostupno

Prvo da poželim svim forumašima sve najbolje u Novoj godini.

Uzeo sam juče paket sa televizijom i internetom, i odmah naišao na jedan problem u vezi sa televizijom.

Naime, kada šaltam kanale na listi, određeni kanali nemaju svoje logo-e, već logo supernove (ja bih rekao da je u pitanju pahuljica) pa ne mogu da provalim koji je kanal u pitanju.

Dodatni problem je sto svi ti kanali bez logo-a, nemaju mogućnost vraćanja unazad.

Kako to izgleda, mozete videti na slikama.

Zanima me da li se još neko susretao sa ovim problemom, i da li je pronašao neko rešenje?

Prilozi

• 20250101_184750.jpg
    20250101_184750.jpg
    103.3 KB · Pregleda: 71
  • 20250101_185607.jpg
    20250101_185607.jpg
    133.1 KB · Pregleda: 72
Dodatni problem je sto svi ti kanali bez logo-a, nemaju mogućnost vraćanja unazad.

Kako to izgleda, mozete videti na slikama.

Zanima me da li se još neko susretao sa ovim problemom, i da li je pronašao neko rešenje?
Nije za sve kanale predviđeno vraćanje unazad, a isti je slučaj i kod SBB-a (na jednoj grupi kanala imaš, na drugoj nemaš, jer sam provajder nije predvideo server za čuvanje emitovanog programa do 7 dana unazad po pojedinačnom nedostajućem kanalu). Ako sam dobro razumeo, tokom emitovanja imaš pravo na uslugu Pauziraj, te na tim kanalima koristiš pravo snimanja do sat vremena i premotavaš reklame, odnosno vraćaš se unazad do trenutka početka snimanja tog programa. Nemam STB, samo DVB-C pa se zato i ograđujem.

Nije za sve kanale predviđeno vraćanje unazad, a isti je slučaj i kod SBB-a (na jednoj grupi kanala imaš, na drugoj nemaš, jer sam provajder nije predvideo server za čuvanje emitovanog programa do 7 dana unazad po pojedinačnom nedostajućem kanalu).
Znam za to, ali ovi kanali imaju mogućnost vraćanja (pinkov paket je u pitanju), problem je u tome sto se nemogucnost vracanja unazad javlja samo kod kanala bez logoa.

Koji paket je u pitanju?
Probaj reset stb-a.

Tako je bilo i kod mene za vecinu kanala. Restartovao sam ga i pojavila se vecina. Sad je samo 10% kanala sivo i bez imena.

Izvinjavam se sto upadam, sinoc sam cuo za promene cena, ali ne mogu nista da pronađem.
Imam samo tv kod supernove. Gde se na sajtu moze naci nova cena i nova ponuda kanala
Hvala

Програми са пахуљом су они који нису предвиђени у твом пакету сигурно ниси узео филмски пакет а можеш да их гледаш јер су откључани до краја јануара.
Izvinjavam se sto upadam, sinoc sam cuo za promene cena, ali ne mogu nista da pronađem.
Imam samo tv kod supernove. Gde se na sajtu moze naci nova cena i nova ponuda kanala
Hvala

Hvala
Mozemo svi ponosno da kazemo da nam je Telekom kao poklon za Novu godinu doneo najvece cene u Evropi, verovatno i u svetu ako poredimo sa minimalcem i prethodnom cenom i to najmanje povecanje od oko 150% do 700%, verovatno za neke pakete i vise, ali ovo kazem za tv uslugu. Cenovnik - https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Televizija

Nisam previše pratio cene jer sam pobegao od njih krajem 2023.
Bacio sam pogled na arhivu i evo kretanje cena za najniže pakete:
Super PLAN 2 - Oktobar 2024.
Super PLAN 2 - Decembar 2024.
Dobije se manje za dosta veće iznose.
Mislio sam da sam grešku napravio kad sam prešao kod drugog operatera ali pomalo prateći ovih par meseci unazad ispade mi to odlična odluka, još bih trebao da slavim.

… stabilna optika bilo gde i to je sve što je potrebno… ostalo izabereš po potrebi, bez potrebe da sve uključiš u neki box paket… neretko, u zbiru izadje jeftinije…

Zna li neko koja je prava cena Extra paketa jer na stranici pise 700 din dok u pdf cenovniku 299?

Tako je, odnosi se na dve kartice za TV.
Tebi je ugovor istekao (napisali su ti to), a samim tim jedna kartica se placa 300 din, kad si pod aktivnom UO obe su ti besplatne :)
A da li je to 4100 konacno ili + 300? 🤔

Au kako sam izgoreo sad. Jutros se čujem sa call centrom da vidim kako napreduje moj zahtev za raskidom ugovora, kaže devojka raskid odobren, mogu da idem da vratim opremu u poslovnicu. Ja fino sve raskačim, spakujem i pravac poslovnica, kad tamo kažu da ne vide oni u sistemu da je meni to odobreno i da ne mogu da vratim opremu. Reko pa pre pola sata mi rečeno da dođem i donesem opremu. Ne, ne može. Nije me mrzelo da okrenem ponovo idiote, čekao jedno 20min u poslovnici dok se nije javio operater, proverili i kaže izvinjavaju se došlo je do greške, ne mogu da vratim opremu, u narednom periodu, ne znaju kad, treba da mi stigne sms sa potvrdom, pa tek onda.

Ista situacija i sa mnom.
Podneo zahtev za raskid zbog poskupljenja sa 2400 na 4200, otišao u poslovnicu, rekao šta želim, NAGLASIO da stavi tamo da ne želim da me zovu i da mi nude neke uslove ili staru cenu, naravno već sutra ujutru zvoni telefon i teta naravno nudi staru cenu i neku popust na postpaid ako mi treba broj itd, opet joj kažem da ne želim, ona kaže pa dobro možete vi i da raskinete ali onda ćete platiti penale, ja rek'o hoćete da se opkladimo da neću? Izustila je hvala vam na saradnji, prijatno i prekinula vezu 🤣

Elem, nakon toga setim se i napišem i mail, navedem broj mog slučaja, pozovem se na RATEL itd, i danas ekspresno stigao odgovor da je zahtev rešen i da mogu da odem u poslovnicu za realizaciju. Ja u poslovnicu, kaže ne možete da vratite opremu, morate sad da čekate da vam stigne neko pismo i čekate otkazni rok 30 dana, taman da uberu još jedan ipo račun.

Ovo je definitivno zadnji put u životu da imam bilo šta sa njima, kad pomisliš da ne mogu da budu veći govnari oni me još dodatno iznenade.

Isto u poslovnici vele rešeno za raskid ali đorate da čekate sms ili mail za raskid, i još.kaže čovek može da vam stigne račun sa určunatim penalima, dodjite ovde da to skinemo, užas od firme i države

Ja sam uspeo da raskinem tako sto je došlo do toga da šef nije hteo da se uključi već je javio predamnom da pošalju nekog iz obezbedjenja iz tržnog centra Roda u Nisu da stane kod ulaza. Onda su mi uneli u razlog raskida "migracija". I raskinuo sam bez penala.

Vrh Dno