Manda94
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.04.2021
- Poena
- 105
Naplacuje se HDMI ako ga ne vratis u roku od 8 dana nakon raskida ugovora🤣Dobro ne naplaćuju HDMI kabl i kutiju u koju je došla oprema 🤦♂️
Naplacuje se HDMI ako ga ne vratis u roku od 8 dana nakon raskida ugovora🤣Dobro ne naplaćuju HDMI kabl i kutiju u koju je došla oprema 🤦♂️
Ako su ti bitni kanali onda moras i to da trazis d ostane isto
Oce li ikad da proradi ovo za prebacivanje na eracun,danima pise trenutno nedostupno
Pa i ja hocu da se prebacim ali na moj mts nece,pise nedostupno,ima li jos koji nacin?Mene su oni prebacivali na e račun, jer sam ja tako hteo da mi stižu računi na mail.
Jedino da ti oni prebace dostavu na e-račun preko call centra ili na lični zahtev u poslovnici.Pa i ja hocu da se prebacim ali na moj mts nece,pise nedostupno,ima li jos koji nacin?
Nije za sve kanale predviđeno vraćanje unazad, a isti je slučaj i kod SBB-a (na jednoj grupi kanala imaš, na drugoj nemaš, jer sam provajder nije predvideo server za čuvanje emitovanog programa do 7 dana unazad po pojedinačnom nedostajućem kanalu). Ako sam dobro razumeo, tokom emitovanja imaš pravo na uslugu Pauziraj, te na tim kanalima koristiš pravo snimanja do sat vremena i premotavaš reklame, odnosno vraćaš se unazad do trenutka početka snimanja tog programa. Nemam STB, samo DVB-C pa se zato i ograđujem.Dodatni problem je sto svi ti kanali bez logo-a, nemaju mogućnost vraćanja unazad.
Kako to izgleda, mozete videti na slikama.
Zanima me da li se još neko susretao sa ovim problemom, i da li je pronašao neko rešenje?
Znam za to, ali ovi kanali imaju mogućnost vraćanja (pinkov paket je u pitanju), problem je u tome sto se nemogucnost vracanja unazad javlja samo kod kanala bez logoa.Nije za sve kanale predviđeno vraćanje unazad, a isti je slučaj i kod SBB-a (na jednoj grupi kanala imaš, na drugoj nemaš, jer sam provajder nije predvideo server za čuvanje emitovanog programa do 7 dana unazad po pojedinačnom nedostajućem kanalu).
Izvinjavam se sto upadam, sinoc sam cuo za promene cena, ali ne mogu nista da pronađem.
Imam samo tv kod supernove. Gde se na sajtu moze naci nova cena i nova ponuda kanala
Hvala
Mozemo svi ponosno da kazemo da nam je Telekom kao poklon za Novu godinu doneo najvece cene u Evropi, verovatno i u svetu ako poredimo sa minimalcem i prethodnom cenom i to najmanje povecanje od oko 150% do 700%, verovatno za neke pakete i vise, ali ovo kazem za tv uslugu. Cenovnik - https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/TelevizijaIzvinjavam se sto upadam, sinoc sam cuo za promene cena, ali ne mogu nista da pronađem.
Imam samo tv kod supernove. Gde se na sajtu moze naci nova cena i nova ponuda kanala
Hvala
A da li je to 4100 konacno ili + 300? 🤔Tako je, odnosi se na dve kartice za TV.
Tebi je ugovor istekao (napisali su ti to), a samim tim jedna kartica se placa 300 din, kad si pod aktivnom UO obe su ti besplatne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari