Verovatno i sigurno ne može biti isto.Verovatno i SBB nešto slično nudi za prelazak sa Telekoma kod njih.
Verovatno i SBB nešto slično nudi za prelazak sa Telekoma kod njih.
U cilju unapređenja ponude, trenutni paket biće migriran na postojeću ponudu i na paket GPON Super PLAN 2S.
U okviru paketa brzina interneta bi bila 200/200 mb/s.
Paket ima preko 250 radio i TV kanala i dodatni filmski paket, dok dokumentarni, muzički ili dečiji paket kanala možete dodati uz mesečnu naknadu.
Mesečna naknada iznosi 4.099,00 dinara uz aktivan elektronski račun.
Kolega malo lazeKolegu koji je kod SBB-a su zvali iz Telekoma i nudili za prelazak na optiku i televiziju 24 meseca sve za 1dinar.
Verovatno i sigurno ne može biti isto.
Kolega malo laze
Uz odobrenje moze max 16 meseci po 1 dinar da se dobije.
Pa kad je SBB izbacio b92 i prvu tv pre par god telekom davao 18 meseci po 1 dinar, nema ni logike ni smisla davati nekome 3 usluge besplatno dve godine pa da se onda vrati nazad u sbb
Da ali ni približno koliko mts. Poskupljuje samo srednji palet i to za 200 din, što se može opravdati inflacijom. Sa druge strane mts za samo godinu dana poskupila srednji box3 za 1250 din ili 33% što se nikako ne može opravdati inflacijomKoliko vidim eno na Benchmark forumu SBB korisnici isto kukaju jer im isto povecavaju cene paketa od Nove godine...
Ne laze meni je brat dobio 24 meseca gratis za prelazak iz SBB-a kod telekoma pre par meseciKolega malo laze
Uz odobrenje moze max 16 meseci po 1 dinar da se dobije.
Pa kad je SBB izbacio b92 i prvu tv pre par god telekom davao 18 meseci po 1 dinar, nema ni logike ni smisla davati nekome 3 usluge besplatno dve godine pa da se onda vrati nazad u sbb
Ja sam se prosli mesec zalio na to sto pise dodatni stb uredjaj,imam 2 kartice i jedan move i pri potpisivanju ugovora marta ove godine nista nisam doplacivao a sada kada me prebacili na mts stoji dodatni stb....prihvatili mi reklamaciju i korigovali racun i sada stoji dodatni stb 1 dinar.Tek sam sad primetio da u racunu stoji +150din za dodatni stb uredjaj ? sta je dodatni stb uredjaj? imam jedan move uredjaj i 2 kartice, jel zna neko mozda ?
Sretno mu bilo sa živcima zbog 2 godine besplatne televizije. U to ime 🍻🍻🍻🍻🍔🍔🍔🍟🍟🍟Kolegu koji je kod SBB-a su zvali iz Telekoma i nudili za prelazak na optiku i televiziju 24 meseca sve za 1dinar.
naplatice se sve to posle dve godineSretno mu bilo sa živcima zbog 2 godine besplatne televizije. U to ime 🍻🍻🍻🍻🍔🍔🍔🍟🍟🍟
Zasto, ja sam bio zadovoljan SBB-om, i televizijom i internetom.Sretno mu bilo sa živcima zbog 2 godine besplatne televizije. U to ime 🍻🍻🍻🍻🍔🍔🍔🍟🍟🍟
Nije uzeo, pitao ih imaju li N1 i NovuS... 🤣Sretno mu bilo sa živcima zbog 2 godine besplatne televizije. U to ime 🍻🍻🍻🍻🍔🍔🍔🍟🍟🍟
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Nije uzeo, pitao ih imaju li N1 i NovuS... 🤣
Da, zato i podižu cene svima da bi popunili tu rupu kad nekom daju ceo ugovor za džabe. To rade već godinama iz znanih razloga a na naplatu dolazi svima.Kolegu koji je kod SBB-a su zvali iz Telekoma i nudili za prelazak na optiku i televiziju 24 meseca sve za 1dinar.
Meni više neće dizati cene 😜☕Da, zato i podižu cene svima da bi popunili tu rupu kad nekom daju ceo ugovor za džabe. To rade već godinama iz znanih razloga a na naplatu dolazi svima.
Koja logika, kakva crna kampanja, dati nekom obe usluge za dz, je van svake pameti. Zato se sad i ovako ponasaju...^ jedno je kad idu gratis tv i net (to je kampanja po ceni fixnog telefona, uslov da nemas ta dva servisa duze od 12 meseci na adresi), a drugo je sve tri usluge zajedno 24 meseca po 1 dinar
Od 9. januara kad nas sve prebace na novi paket Super Plan 3M,posebno će da se naplaćuju HBO+ paket sa MAX aplikaciju,Apollon SVOD,Extra paket (Club X)... Znači,ako ne potpišeš novi ugovor za novi paket Super Plan 3L,gubi se HBO+ paket,MAX aplikacija,Apollon... Već su izmenili i nacrt ugovora na pdf. za svi novi paketi na Supernova sajtu sa manji broj kanala. Uz novi ugovor se dobija i novi Move box preko koga će kroz meni da mogu da se aktiviraju dodatni paketi kanala. Meni su tako rekli... Pa,vi sad izračunajte koliko će sve to da košta... Rešili su MTS derikože da nas udare i oderu...Biće očajna ponuda kanala, hoće sve posebno da naplacuju
I od njih ćemo ako treba, pa neka se razmišljaju.Možda smo zbrisali na vreme, sad samo da se zeleni ne dosete.
Ne znam,nisam ih pitao za to.@Zile84 Važi li to i za nas što smo podnosili prigovor, pa kao nama sve ostaje isto do isteka U?
Pored svesnog i jednostranog kršenja ugovora,sad me ništa više ne bi iznenadilo od njih...Znači sledeće, ne samo pismeno da ostaje cena, nego i struktura paketa, znači sve, cena i isti kanali a, ne dodje 09.01 , kad ono 1/3 kanala nestala ili mora nadoplata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari