bladeshadow
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.06.2019
- Poena
- 80
Meni jos nije stiglo nista. Cekam od ponedeljka da me neko pozove .
Tako je odavno, i u "redovnim" situacijama. Nemaju dovoljno agenataTreci dan zvoni po 3x 15 min niko se lagano ne javlja au al su pukli kao firma...
Isti SMS sam i ja dobio, uz poziv iz poslovnice. Valjda je to, to.Niko me nije zvao,samo sam upravo dobio ovaj sms,nadam se da je validno
Zovi posle 23h tad se javljaju odmahTreci dan zvoni po 3x 15 min niko se lagano ne javlja au al su pukli kao firma...
Odgovorio sam direktno na mejl sa kog mi je poslato obaveštenje da cena ostaje nepromenjena, i evo odgovorili posle 3 dana...Poštovani,
Obaveštavamo Vas da paket kanala ostaje nepromenjen.
Srdačan pozdrav
etooooooo konacno imas i pisani zapis.Odgovorio sam direktno na mejl sa kog mi je poslato obaveštenje da cena ostaje nepromenjena, i evo odgovorili posle 3 dana...
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da će Vam nastavak korišćenja naših usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade, do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.
Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje.
Vaš Telekom Srbija
Ja sam potpisivanjem proslog ugovora dobio treci stb gratis jer je u predproslom ugovoru tako bilo i to sam trazio da tako i ostane. Sve je bilo ok i drzali su se dogovora do spajanja mts i Supernove kada su poceli da naplacuju taj treci stb... Ulozio sam zalbu i prihvatili su je a umanjili mi naredni racun za iznos koji su naplatili u predhodnom...Ali to ima vec par meseci od tada...Tek sam sad primetio da u racunu stoji +150din za dodatni stb uredjaj ? sta je dodatni stb uredjaj? imam jedan move uredjaj i 2 kartice, jel zna neko mozda ?
ma ovo je duze vreme , ja tek sad procitao sta piseJa sam potpisivanjem proslog ugovora dobio treci stb gratis jer je u predproslom ugovoru tako bilo i to sam trazio da tako i ostane. Sve je bilo ok i drzali su se dogovora do spajanja mts i Supernove kada su poceli da naplacuju taj treci stb... Ulozio sam zalbu i prihvatili su je a umanjili mi naredni racun za iznos koji su naplatili u predhodnom...Ali to ima vec par meseci od tada...
Meni je 299din... Isto 1 move i 2 kartice. Sto je najgore imam 2 TV, nego kada su donosili move mrzelo ih je izgleda da razduze 1 karticu a po starom ugovoru sam mogao tada imati 3. Moram i ja pisati prigovor, ili neka vracaju stare uslove ili neka nose 1 karticu.Tek sam sad primetio da u racunu stoji +150din za dodatni stb uredjaj ? sta je dodatni stb uredjaj? imam jedan move uredjaj i 2 kartice, jel zna neko mozda ?
Fala bogu reših se bede... I živci mirni...Meni je 299din... Isto 1 move i 2 kartice. Sto je najgore imam 2 TV, nego kada su donosili move mrzelo ih je izgleda da razduze 1 karticu a po starom ugovoru sam mogao tada imati 3. Moram i ja pisati prigovor, ili neka vracaju stare uslove ili neka nose 1 karticu.
Koliko vidim eno na Benchmark forumu SBB korisnici isto kukaju jer im isto povecavaju cene paketa od Nove godine...… jedno vreme jesu imali ponude koje su primamljive, naročito sa dinar i 50% akcijama… verovatno sa pravima na kanale išli na svoju štetu, dok dobro nisu zagrabili tržište… sad je to neizdrživo, totalno su zaglibili sa kreditima i trošak polako prebacuju na korisnike…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari