Šta je novo?

Supernova (2024)

… isto - nakon poziva, upravo dobio SMS! Generički, kao i kod drugih, ne menja se u pogledu cene ništa… ali, po pitanju usluga, prilično sam siguran da će nas migrirati…

Ko je iz Nisa? Da se organizujemo zajedno da posetimo poslovnicu. Џош za tebe znam da si nas :D

Treci dan zvoni po 3x 15 min niko se lagano ne javlja au al su pukli kao firma...

^ zvacu u 2 ujutru nije mi problem ako se pogodi.

Sumnjivo su oni to sada sročili.

Naglašava se da će nastavak korišćenja usluga biti omogućen bez promene U POGLEDU VISINE IZNOSA OSNOVNE MESEČNE NAKNADE.
Usluge koje su definisane u ugovoru se ne spominju.

Možda sam previše sumnjičav, ali...
Ništa nas ne sme iznenaditi.

Ovo je sms koji sam februara meseca dobio nakon mog zahteva za raskid ugovora zbog najavljenog poskupljenja usluga. Sve je jasno i nedvosmisleno napisano.

Prilozi

• Screenshot_20241213_185752_Messages.jpg
    Screenshot_20241213_185752_Messages.jpg
    146.9 KB · Pregleda: 74
Tek sam sad primetio da u racunu stoji +150din za dodatni stb uredjaj ? sta je dodatni stb uredjaj? imam jedan move uredjaj i 2 kartice, jel zna neko mozda ?

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da paket kanala ostaje nepromenjen.

Srdačan pozdrav
Odgovorio sam direktno na mejl sa kog mi je poslato obaveštenje da cena ostaje nepromenjena, i evo odgovorili posle 3 dana...

Posle odgovaranja na mejl sa obaveštenjem i slanjem još dva dodatna mejla 😂... Užas, valjda se onda ovo podrazumeva za sve koji su dobili ovakvu poruku:
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da će Vam nastavak korišćenja naših usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade, do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.
Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje.
Vaš Telekom Srbija

Tek sam sad primetio da u racunu stoji +150din za dodatni stb uredjaj ? sta je dodatni stb uredjaj? imam jedan move uredjaj i 2 kartice, jel zna neko mozda ?
Ja sam potpisivanjem proslog ugovora dobio treci stb gratis jer je u predproslom ugovoru tako bilo i to sam trazio da tako i ostane. Sve je bilo ok i drzali su se dogovora do spajanja mts i Supernove kada su poceli da naplacuju taj treci stb... Ulozio sam zalbu i prihvatili su je a umanjili mi naredni racun za iznos koji su naplatili u predhodnom...Ali to ima vec par meseci od tada...

Ja sam potpisivanjem proslog ugovora dobio treci stb gratis jer je u predproslom ugovoru tako bilo i to sam trazio da tako i ostane. Sve je bilo ok i drzali su se dogovora do spajanja mts i Supernove kada su poceli da naplacuju taj treci stb... Ulozio sam zalbu i prihvatili su je a umanjili mi naredni racun za iznos koji su naplatili u predhodnom...Ali to ima vec par meseci od tada...
ma ovo je duze vreme , ja tek sad procitao sta pise :D Znaci kartica spada pod "stb uredjaj" u mom slucaju ?

Meni je 299din... Isto 1 move i 2 kartice. Sto je najgore imam 2 TV, nego kada su donosili move mrzelo ih je izgleda da razduze 1 karticu a po starom ugovoru sam mogao tada imati 3. Moram i ja pisati prigovor, ili neka vracaju stare uslove ili neka nose 1 karticu.

Meni je 299din... Isto 1 move i 2 kartice. Sto je najgore imam 2 TV, nego kada su donosili move mrzelo ih je izgleda da razduze 1 karticu a po starom ugovoru sam mogao tada imati 3. Moram i ja pisati prigovor, ili neka vracaju stare uslove ili neka nose 1 karticu.
Fala bogu reših se bede... I živci mirni...

4150 din + oni ne ni neeznaju oce li biti jos veca cifra ! ja do sada koliko znam bilo je 3400 din. Kakvi smecari dizu cene, NET brzinu ne dizu i joos gasse kanale hrk PU

… požurili da se uklope sa prividnim povećanjima penzija… taman da su poslednji, pre bi se vratio na adsl da sam morao da prihvatim ove njihove prevare…

Koga to zanima kod mene samo arena nocu i neki put history, ali dizu dizu cene *** bilo 2600 kad sam uveo ALI BRZINU NETA BAR NEMA SANSEEEE SA OVIH 80/8, daj tih 150 bar ako nista drugo *** te 🐒

… jedno vreme jesu imali ponude koje su primamljive, naročito sa dinar i 50% akcijama… verovatno sa pravima na kanale išli na svoju štetu, dok dobro nisu zagrabili tržište… sad je to neizdrživo, totalno su zaglibili sa kreditima i trošak polako prebacuju na korisnike…

… jedno vreme jesu imali ponude koje su primamljive, naročito sa dinar i 50% akcijama… verovatno sa pravima na kanale išli na svoju štetu, dok dobro nisu zagrabili tržište… sad je to neizdrživo, totalno su zaglibili sa kreditima i trošak polako prebacuju na korisnike…
Koliko vidim eno na Benchmark forumu SBB korisnici isto kukaju jer im isto povecavaju cene paketa od Nove godine...

… pa da, ali to je logično u privatnom fondu, koji to ne krije i jasno te uputi na tvoja prava… nije isto kad to skriveno radi prezaduženo, većinski DRžAVNO, preduzeće…

Kolegu koji je kod SBB-a su zvali iz Telekoma i nudili za prelazak na optiku i televiziju 24 meseca sve za 1dinar.

Verovatno i SBB nešto slično nudi za prelazak sa Telekoma kod njih.

ma nek dignu za 10e u redu al nek dignu brzinu bar da budemo kompromisni

Vrh Dno