Preslikana situacija i u mom slucaju. Moguce i ista devojcica da je bila u pitanju 😆I ja poslao mejl za raskid gde sam rekao da sam voljan da povučem isti ako ostane stara cena. Zvala neka devojčica, vidi se da je nova, zbunila se 3 puta u toku razgovora. Uglavnom reče da je na nalogu već zabeleženo da će ostati stara cena do kraja UO još od onog prošlog povećanja, tako da kome su tada potvrdili, verovatno neće podizati cene, ali svakako proverite sa njima.
Isto... Na mejlove ne odgovaraju, u MojMts app piše da je moj zahtev preuzet još 2. decembra...Budite zadovoljni sto vas je uopste neko i zvao , kod mene se vec nedelju dana prave mrtvi , rekli su da ce neko da pozove i nista![]()
Meni je taj paket bio 4100 .To previse poskupljuje.Ugovor do junaSad sam zvao call centar, paket Super Plan 3 M umesto 4280 koštaće 5100 dinara!!!
Sva sreća pa sam prešao kod Oriona, tako da mogu da podnesem zahtev za raskid ugovora.
Zna li neko, do kada je rok da se podnese zahtev za raskid?
jel uspeo ovo neko ?Za "pretnju" raskida ugovora zbog jednostrane promene uslova, korisnika ostavljaju na paket koji ima po UO do isteka.
Može, fiksni kod Supernove je 659 din mesečno...Posto oni ne zive ovde a ja sam im zavrsio sve oko toga mogao bih sad i da im raskinem ali je problem fiksni - hoce da ga imaju (ne znam sta ce im uopste) pa je sad pitanje, da li uopste moze samo fiksni da ostane u Supernova mrezi i koliko bi to kostalo?
Na zalost, tada lokalac koga ja cekam jos nije prosao kod njih pa je fiksni mogao da ostane kao pre na parici a optiku smo mogli da uzmemo i samo kad dodju uplatim coveku i on pusti taj mesec...
Neka vozi ovako sad 2god pa na sledecem poskupljenju da resavamo.
Ja sam u sličnom problemu.Posto oni ne zive ovde a ja sam im zavrsio sve oko toga mogao bih sad i da im raskinem ali je problem fiksni - hoce da ga imaju (ne znam sta ce im uopste) pa je sad pitanje, da li uopste moze samo fiksni da ostane u Supernova mrezi i koliko bi to kostalo?
Na zalost, tada lokalac koga ja cekam jos nije prosao kod njih pa je fiksni mogao da ostane kao pre na parici a optiku smo mogli da uzmemo i samo kad dodju uplatim coveku i on pusti taj mesec...
Neka vozi ovako sad 2god pa na sledecem poskupljenju da resavamo.
pa mozes....Ja sam u sličnom problemu.
Imam fiksni kod Supernove, UO mi važi do kraja marta sledeće godine. Sad ako budem raskidao ugovor, neću moći da prebacim broj kod Oriona...
Imam, doduše, novi broj kod Oriona, samo što bih da zadržim stari...
jel uspeo ovo neko ?
Meni su ostavili istu cenu ali mi ikidkau kanale, hbo i hbo max. To mi ne odgovara i raskidam ugovor.jel uspeo ovo neko ?
sad imas pravo da ih i tuzis,Meni su ostavili istu cenu ali mi ikidkau kanale, hbo i hbo max. To mi ne odgovara i raskidam ugovor.
Da nisi saglastan sa povecanjem cena I ukidanjem HBO kanala.Šta je potrebno napisati u zahtevu za raskid ugovorene obaveze, pozivati se na neke članove zakona ili je dovoljno samo naglasiti šta nam je namera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari