Šta je novo?

Supernova (2024)

Mene su ubeđivali na mts Box temi da je bilo slučajeva i da je moguć raskid bez penala u ovakvim situacijama poskupljenja, čak iako ponude saradnju i cenu po starom, do isteka UO. Ljudi raskidali po sopstvenoj želji bez obzira na njihova obećanja, usmena ili pismena.

I ja poslao mejl za raskid gde sam rekao da sam voljan da povučem isti ako ostane stara cena. Zvala neka devojčica, vidi se da je nova, zbunila se 3 puta u toku razgovora. Uglavnom reče da je na nalogu već zabeleženo da će ostati stara cena do kraja UO još od onog prošlog povećanja, tako da kome su tada potvrdili, verovatno neće podizati cene, ali svakako proverite sa njima.

edit: Inače jel uspeo neko kod SN da izvuče 50% tokom cele UO, ekvivalent traženja idp broja kod mtsa? Pre par nedelja sam bez problema na jednom ugovoru gde nema alternative osim bakra, izvukao 50% 12m, jer je bio najniži super plan 2 s paket, za sledeći je moglo 14m. Za drugi ugovor koji uskoro ističe, ima alternativa u vidu sbba koji će verovatno ponuditi 12m po 1din za nove korisnike.

Poslednja izmena:
Ja sam na paketu Super Plan 3 M, šta ja treba da očekujem?

Već sam prešao na Orion, tako da bih najradije raskinuo ugovor ako menjaju cenu.

I ja poslao mejl za raskid gde sam rekao da sam voljan da povučem isti ako ostane stara cena. Zvala neka devojčica, vidi se da je nova, zbunila se 3 puta u toku razgovora. Uglavnom reče da je na nalogu već zabeleženo da će ostati stara cena do kraja UO još od onog prošlog povećanja, tako da kome su tada potvrdili, verovatno neće podizati cene, ali svakako proverite sa njima.
Preslikana situacija i u mom slucaju. Moguce i ista devojcica da je bila u pitanju 😆

Budite zadovoljni sto vas je uopste neko i zvao , kod mene se vec nedelju dana prave mrtvi , rekli su da ce neko da pozove i nista :D

Budite zadovoljni sto vas je uopste neko i zvao , kod mene se vec nedelju dana prave mrtvi , rekli su da ce neko da pozove i nista :D
Isto... Na mejlove ne odgovaraju, u MojMts app piše da je moj zahtev preuzet još 2. decembra...

Имају превише захтева, треба стићи свима одговорити... 🤣🤣🤣

Sad sam zvao call centar, paket Super Plan 3 M umesto 4280 koštaće 5100 dinara!!!

Sva sreća pa sam prešao kod Oriona, tako da mogu da podnesem zahtev za raskid ugovora.

Zna li neko, do kada je rok da se podnese zahtev za raskid?

Sad sam zvao call centar, paket Super Plan 3 M umesto 4280 koštaće 5100 dinara!!!

Sva sreća pa sam prešao kod Oriona, tako da mogu da podnesem zahtev za raskid ugovora.

Zna li neko, do kada je rok da se podnese zahtev za raskid?
Meni je taj paket bio 4100 .To previse poskupljuje.Ugovor do juna

I meni je UO do kraja marta. Ovih dana idem da raskinem ugovor.

Da, moji rodjaci uzeli u septembru taj Super Plan 3 M i imali 150Mbit a sad na sajtu pise da taj paket ima 200Mbit? Isto bilo 4100, dobili 6 meseci 50% jer presli sa ADSL i fiksni prebacili u Supernovu. Znaci sad ce da ih prebace na 200Mbit ali 5100din? Samo 1000din vise...

Da... 1000 dinara više, barem meni. Doduše, meni naplaćuju i jedan dodatni box, iako se nismo tako dogovorili, tako da možda neće biti 1000, ali će biti 850 dinara ili 900.

Posto oni ne zive ovde a ja sam im zavrsio sve oko toga mogao bih sad i da im raskinem ali je problem fiksni - hoce da ga imaju (ne znam sta ce im uopste) pa je sad pitanje, da li uopste moze samo fiksni da ostane u Supernova mrezi i koliko bi to kostalo?
Na zalost, tada lokalac koga ja cekam jos nije prosao kod njih pa je fiksni mogao da ostane kao pre na parici a optiku smo mogli da uzmemo i samo kad dodju uplatim coveku i on pusti taj mesec...
Neka vozi ovako sad 2god pa na sledecem poskupljenju da resavamo.

Posto oni ne zive ovde a ja sam im zavrsio sve oko toga mogao bih sad i da im raskinem ali je problem fiksni - hoce da ga imaju (ne znam sta ce im uopste) pa je sad pitanje, da li uopste moze samo fiksni da ostane u Supernova mrezi i koliko bi to kostalo?
Na zalost, tada lokalac koga ja cekam jos nije prosao kod njih pa je fiksni mogao da ostane kao pre na parici a optiku smo mogli da uzmemo i samo kad dodju uplatim coveku i on pusti taj mesec...
Može, fiksni kod Supernove je 659 din mesečno...

Ja sam u sličnom problemu.

Imam fiksni kod Supernove, UO mi važi do kraja marta sledeće godine. Sad ako budem raskidao ugovor, neću moći da prebacim broj kod Oriona...

Imam, doduše, novi broj kod Oriona, samo što bih da zadržim stari...

Ja sam u sličnom problemu.

Imam fiksni kod Supernove, UO mi važi do kraja marta sledeće godine. Sad ako budem raskidao ugovor, neću moći da prebacim broj kod Oriona...

Imam, doduše, novi broj kod Oriona, samo što bih da zadržim stari...
pa mozes....

Videću šta će mi reći. Ne znam koja je procedura ukoliko raskinem UO.

Da li su nekom ko je ranije bio exenet korisnik pa onda supernova, promenili paket i cenu paketa?
Meni recimo nikakvo obavestenje nije stiglo za promenu cene a stigao je racun skuplji za 300 din i to za decembar. Pozivom supernove su mi rekli da exenet korisnici ne migriraju na nove pakete i cene ali su kao meni greskom povecali racun i ulozen je prigovor pa se sad ceka odgovor.
Jel imao jos neko slicno iskustvo?

Evo i mog iskustva sa Supernovom...

Ugovor za paket Super PLAN 3 XL je isticao 7.12. Pre nedelju dana sam bio do poslovnice i podneo zahtev u kome sam se izjasnio da neću dalje da koristim njihove usluge. Rekoše neko će se već javiti da se "dogovaramo". Niko se nije javljao...
Obzirom da supruzi ističe MTS mobilni paket, zvali su je da je sa nekom ponudom i ja sam iskoristio priliku da se raspitam kod operatera i za Supernova ponudu, jer me niko nije kontaktirao. Devojčica je ponudila 1 + 1 (2!) meseca po 50% za prelazak na Super Plan 4 Beli. Odbio sam je, ali je rekla da će zvati opet. Drugi poziv je bio na 6 x 50%. Odbio sam i rekao da nema potrebe da me zovu više jer je minimum koji očekujem 12 x 50%.
Ja ne budem lenj nego odem do poslovnice da se raspitam za neke prepaid pakete. I tako pomenem moje ponude za Supernovu koje sam dobio i devojka koja tamo radi ostade u čudu! Dobio sam i prihvatio Super Plan 3 za 14x50%.
Imao sam ponudu SBBa od 24x50% za EON Premium. Rado bih i to prihvatio, ali bih morao da menjam instalaciju po kući ili da se uzdam u njihov Mash.

Inače, što se tiče paketa za suprugu, poslednja ponuda je Zmaj sa 20% popusta tokom ugovorne obaveze.

Ja imam paket GPON Super Plan 3L, cuo sam pre par dana za menjanje paketa. Otisao do poslovnice,i rekli su mi da moj paket nece dirati, iz razloga sto vise ne postoji u ponudi. Apsolutno mi ne pada na pamet da uvodim fiksni telefon, kakvim se oni glupostima bave, vecina ljudi koje znam je odjavila fiksni pre vise godina.

Sad ne znam da li da saljem neki mejl da mi to potvrde, nisu mi bas nesto sigurni...

Šta je potrebno napisati u zahtevu za raskid ugovorene obaveze, pozivati se na neke članove zakona ili je dovoljno samo naglasiti šta nam je namera?

Šta je potrebno napisati u zahtevu za raskid ugovorene obaveze, pozivati se na neke članove zakona ili je dovoljno samo naglasiti šta nam je namera?
Da nisi saglastan sa povecanjem cena I ukidanjem HBO kanala.

Nazad
Vrh Dno