Šta je novo?

Supernova (2024)

Ni ja nisam dobio sms, meni je stigao račun, u računu ne piše ništa, očekivano 😂
Inače za sve kojima ne piše naziv paketa kod cene već samo "naknada", idite na dno dokumenta imate naziv paketa...
Takođe još nisam dobio račun ni na mail ni na sms, al dobro mislim da će u toku dana stići.
Na super plan 2 l sam, al dobro hbo mi neće nedostajati to sam više uzeo zbog ćaleta i on slabo gleda hbo tako da...
Kad budem prelazio na super plan 2 m, filmski paket ću uzeti zbog video kluba superstara.

Preko play store, nije u mogucnosti da mi instalira apk. Kada je skinem preko apksos, i instaliram, nemam mogucnost da je otvorim. Cudno.
Android box je beelink gt 1 mini

Kada odem na sony tv i njegov android, tu mi nudi move smart apk preko play store-a.
Mozda mi android tv box nije ATV ?

Preko android boxa, u play store mi nudi apk Move N Go. Jel to isto kao move smart?

Pogledajte prilog 469689
Sve dok kukamo na forumu, a ne na ulici, biće ovako..
Kad za 6-7 meseca bude bilo sledeće povećanje za plate i za penzije,biće još gore...
Još kad uvedu ove kombo pakete (filmski,muzički,dokumentarni,dečiji) biće cirkus kada ljudi vide da im ne radi pola kanala bez naknade.

Počela je da se "vrti" reklama za TV pakete:
"Srećni Božićni praznici želi vam vaš MTS..."

Preko play store, nije u mogucnosti da mi instalira apk. Kada je skinem preko apksos, i instaliram, nemam mogucnost da je otvorim. Cudno.
Android box je beelink gt 1 mini

Kada odem na sony tv i njegov android, tu mi nudi move smart apk preko play store-a.
Mozda mi android tv box nije ATV ?

Preko android boxa, u play store mi nudi apk Move N Go. Jel to isto kao move smart?
ne ne Move N Go je za mobilni telefon a Move Smart je za smart televizore i tv boxove. apk ? apk se ne install preko play store ako mozes da ga nades u play store onda klasicni install samo next next a ako ga ne vidis probaj preko programa Downloader by AFTVnews https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esaba.downloader

• Like
Reagovanja: s5p
Taj beelink iz nekog razloga ne može da otvori smart aplikaciju, može samo verzija za mobilni.

• Like
Penzioneri su krivi za sve :D

Da li kao ranije postoji paket super plan 2, ali jos manji od najmanjeg zvanicnog?
Secam se ranije je bilo npr super plan m, l, xl... Ali nezvanicno je postojao i manji plan npr super plan S.
U planu migracije na supernova sajtu pominju se paketi: 2024v1_GPON Super PLAN 2 (Net150 + Super TV) i 2024v1_Super PLAN 2 (Net80 + Super TV), tako da verovatno postoji ali ga nema u cenovniku.

• Like
Od Februara 2021 godine sam na optici supernova na paketu 1000/500 (u pocetku je bio 1000/300). Paket je bio ja mislim Super Par sa TV i svim otkljucanim kanalima i dodacima, placao sam ga 2400 dinara prve godine i druge godine 4.400

Zaista nemam nameru da im placam skoro 6000 za znatno manju brzonu i 3x losiju uslugu.

Sinoc su me zvali i jedino sto su mogli da ponude jeste 50% prvih 5 meseci na onaj mali paket 2M i to je to.

Iz principa cu platiti vise, ali drugom ISP….

… teško se odriču fiksnog broja, pošto su ga još Titu dobro platili…

Ако се поднесе захтев за раскид због поскупљења, јел мора још месец дана да се користи услуга или може одмах да се раскине УО?

Ако се поднесе захтев за раскид због поскупљења, јел мора још месец дана да се користи услуга или може одмах да се раскине УО?
Meni su obračunali tačno do datuma kada sam im vratio opremu, a vratio sam im 10 dana ranije pre nego što je isticalo 30 dana otkazni rok.

То ме буни, шта ће мени отказни рок кад раскида уговор због њихове промене цена.

Ako niste sigurni na koji paket migrirate, pozovete call centar, kazete sifru korisnika i oni ce Vam reci koji paket imate trenutno i na koji paket migrirate.

Ako niste sigurni na koji paket migrirate, pozovete call centar, kazete sifru korisnika i oni ce Vam reci koji paket imate trenutno i na koji paket migrirate.
Ja obavestio drugara, živi u Batajnici (ne znam koji paket ima) uglavnom njega bi to migriranje koštalo 1000 din. više, u suprotnom bi imao smanjenu brzinu interneta i manje kanala. Svakako na gubitku. Sad juri da vidi koji provajderi prolaze ulicom.

jel to niko nije bio na promotivnom periodu pa tako lako odjavljujete usluge,sta je sa onim da mora da se plati razlika u ceni koju smo dobili,recimo god dana po 1din,tako da ako hocu raskid moram da platim razliku tj punu cenu za taj i taj paket u zadnjih god dana ....

U planu migracije na supernova sajtu pominju se paketi: 2024v1_GPON Super PLAN 2 (Net150 + Super TV) i 2024v1_Super PLAN 2 (Net80 + Super TV), tako da verovatno postoji ali ga nema u cenovniku.
To je to , secam se i ranije da je tako bilo, vanstandardne ponude.

ne ne Move N Go je za mobilni telefon a Move Smart je za smart televizore i tv boxove. apk ? apk se ne install preko play store ako mozes da ga nades u play store onda klasicni install samo next next a ako ga ne vidis probaj preko programa Downloader by AFTVnews https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esaba.downloader
Probacu ovako, pa javljam. Preko njega skidam, i instaliram?

jel to niko nije bio na promotivnom periodu pa tako lako odjavljujete usluge,sta je sa onim da mora da se plati razlika u ceni koju smo dobili,recimo god dana po 1din,tako da ako hocu raskid moram da platim razliku tj punu cenu za taj i taj paket u zadnjih god dana ....
To pada u vodu ukoliko je jednostrana promena UO.

Није се јављао нико ко је узео Супернова пакет са постпејд мобилном услугом, али ако има таквих, ево шта су мени рекли. Пре два дана сам им слао мејл да питам шта ће бити са мојим уговором и данас ме звала њихова запослена да каже да ме неће дирати, јер немају у понуди Суперплан 3 пакете са мобилним, па немају на шта да ме пребаце. Све остаје како је потписано у уговору. Имам пакет 3S са интернетом, TV и мобилним.

Gde moze da se vidi koji kanali idu u novim paketima, ne mogu da nadjem u dokumentaciji.

Zvali malopre iz Supernove, kazu ako zelim da predjem na samo internet onda ne dobijam ni jedan mesec umanjenje racuna.
Dok ako bih zadrzao internet + TV, onda mogu da ponude 14 meseci 50% manji racun, a usluga bi nakon toga kostala 4200 din (dok opet ne poskupe).

Mnogo dzukacko ponasanje, da imam alternativu iz principa bi ih promenio, ali nazalost u mestu gde zivim ima samo kablovska i to oni.

Zvao sam i ja call centar, i rečeno mi je uglavnom ono što sam znao, i još:
-korisnik može do 5. januara da promeni paket na koji će biti migriran i izabere onaj koji želi, a u tom slučaju se potpisuje nova UO.
-korisnik može da traži novi Move uređaj sa redizajnirom aplikacijom, preko koje će korisnik moći sam da aktivira/deaktevira pakete, usluge, itd...

Zvao sam i ja call centar, i rečeno mi je uglavnom ono što sam znao, i još:
-korisnik može do 5. januara da promeni paket na koji će biti migriran i izabere onaj koji želi, a u tom slučaju se potpisuje nova UO.
-korisnik može da traži novi Move uređaj sa redizajnirom aplikacijom, preko koje će korisnik moći sam da aktivira/deaktevira pakete, usluge, itd...
Jel to ova nova MOVE platforma? Jel rekli nesto i za aplikaciju, kada krece sa radom? Valjda ce se moci aktivirati i deaktivirati paketi putem call centra/MojMts app

Za aplikaciju sam zaboravio da pitam, a za novi uređaj mi je dva puta rekao. Ko želi može da traži novi Move uređaj, ko ne želi ostaje mu stari.

Gledam sad pakete, super plan 2M sa tri dodatna paketa (bez muzickog) i HBO+ kosta 6348 dinara, super plan 3L sa tri dodatna paketa, HBO+, fiksni telefon i brzi internet kosta 5699 dinara. Puno je isplativiji ovaj veci paket, jos ako se da neka promocija tipa 12 meseci 50% isplati se da se predje na taj paket.

Upravo sam bio u radnji supernove . Moj paket bi trebao da poskupi 200 dinara , sto i nije lose ali nije siguran. Moracu jos da proverim do kraja 30.12.2024 . Mozda se zalim , mozda ne , videcu . Pitao sam radnika ako raskinem ugovor da li mogu da uzmem samo internet i to 50-5 . Covek mi kaze posto uzimam internet preko optike , ovde kod mene ima samo optika nemogu da uzmem 50-5 internet nego najeftiniji internet koji mogu da uzmem je 200-200 . Ja neznam da li su normalni . Nepada mi napamet da uzmem taj . Meni je i 50 dosta . Sta mislite .

Vrh Dno