Takođe još nisam dobio račun ni na mail ni na sms, al dobro mislim da će u toku dana stići.Ni ja nisam dobio sms, meni je stigao račun, u računu ne piše ništa, očekivano 😂
Inače za sve kojima ne piše naziv paketa kod cene već samo "naknada", idite na dno dokumenta imate naziv paketa...
Preko play store, nije u mogucnosti da mi instalira apk. Kada je skinem preko apksos, i instaliram, nemam mogucnost da je otvorim. Cudno.Move Smart https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv&hl=sr
a za kontolu ovde https://supernovaott.rs/profile/active_devices ulogujes se sa tvojim podacima.
Kad za 6-7 meseca bude bilo sledeće povećanje za plate i za penzije,biće još gore...Pogledajte prilog 469689
Sve dok kukamo na forumu, a ne na ulici, biće ovako..
Još kad uvedu ove kombo pakete (filmski,muzički,dokumentarni,dečiji) biće cirkus kada ljudi vide da im ne radi pola kanala bez naknade.
"Srećni Božićni praznici želi vam vaš MTS..."Počela je da se "vrti" reklama za TV pakete:
ne ne Move N Go je za mobilni telefon a Move Smart je za smart televizore i tv boxove. apk ? apk se ne install preko play store ako mozes da ga nades u play store onda klasicni install samo next next a ako ga ne vidis probaj preko programa Downloader by AFTVnews https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esaba.downloaderPreko play store, nije u mogucnosti da mi instalira apk. Kada je skinem preko apksos, i instaliram, nemam mogucnost da je otvorim. Cudno.
Android box je beelink gt 1 mini
Kada odem na sony tv i njegov android, tu mi nudi move smart apk preko play store-a.
Mozda mi android tv box nije ATV ?
Preko android boxa, u play store mi nudi apk Move N Go. Jel to isto kao move smart?
nek kupi saomi brate ^_^Taj beelink iz nekog razloga ne može da otvori smart aplikaciju, može samo verzija za mobilni.
Tačno tako, čim se povraćaju penzije odmah MTS digne cene.Kad za 6-7 meseca bude bilo sledeće povećanje za plate i za penzije,biće još gore...
U planu migracije na supernova sajtu pominju se paketi: 2024v1_GPON Super PLAN 2 (Net150 + Super TV) i 2024v1_Super PLAN 2 (Net80 + Super TV), tako da verovatno postoji ali ga nema u cenovniku.Da li kao ranije postoji paket super plan 2, ali jos manji od najmanjeg zvanicnog?
Secam se ranije je bilo npr super plan m, l, xl... Ali nezvanicno je postojao i manji plan npr super plan S.
Najsigurnije platiše, ne prate forume da vide mogućnosti prelaska kod drugih, raskid ugovora... "Gutaju" sve što im najsigurnija i najbolja firma Telekom Srbija servira.Penzioneri su krivi za sve![]()
Meni su obračunali tačno do datuma kada sam im vratio opremu, a vratio sam im 10 dana ranije pre nego što je isticalo 30 dana otkazni rok.Ако се поднесе захтев за раскид због поскупљења, јел мора још месец дана да се користи услуга или може одмах да се раскине УО?
Ja obavestio drugara, živi u Batajnici (ne znam koji paket ima) uglavnom njega bi to migriranje koštalo 1000 din. više, u suprotnom bi imao smanjenu brzinu interneta i manje kanala. Svakako na gubitku. Sad juri da vidi koji provajderi prolaze ulicom.Ako niste sigurni na koji paket migrirate, pozovete call centar, kazete sifru korisnika i oni ce Vam reci koji paket imate trenutno i na koji paket migrirate.
To je to , secam se i ranije da je tako bilo, vanstandardne ponude.U planu migracije na supernova sajtu pominju se paketi: 2024v1_GPON Super PLAN 2 (Net150 + Super TV) i 2024v1_Super PLAN 2 (Net80 + Super TV), tako da verovatno postoji ali ga nema u cenovniku.
Probacu ovako, pa javljam. Preko njega skidam, i instaliram?ne ne Move N Go je za mobilni telefon a Move Smart je za smart televizore i tv boxove. apk ? apk se ne install preko play store ako mozes da ga nades u play store onda klasicni install samo next next a ako ga ne vidis probaj preko programa Downloader by AFTVnews https://play.google.com/store/apps/details?id=com.esaba.downloader
To pada u vodu ukoliko je jednostrana promena UO.jel to niko nije bio na promotivnom periodu pa tako lako odjavljujete usluge,sta je sa onim da mora da se plati razlika u ceni koju smo dobili,recimo god dana po 1din,tako da ako hocu raskid moram da platim razliku tj punu cenu za taj i taj paket u zadnjih god dana ....
da daTo je to , secam se i ranije da je tako bilo, vanstandardne ponude.
Probacu ovako, pa javljam. Preko njega skidam, i instaliram?
Jel to ova nova MOVE platforma? Jel rekli nesto i za aplikaciju, kada krece sa radom? Valjda ce se moci aktivirati i deaktivirati paketi putem call centra/MojMts appZvao sam i ja call centar, i rečeno mi je uglavnom ono što sam znao, i još:
-korisnik može do 5. januara da promeni paket na koji će biti migriran i izabere onaj koji želi, a u tom slučaju se potpisuje nova UO.
-korisnik može da traži novi Move uređaj sa redizajnirom aplikacijom, preko koje će korisnik moći sam da aktivira/deaktevira pakete, usluge, itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari