Šta je novo?

Supernova (2024)

Kod mene sve ok...
1000002956.jpg

zanimljivo, kod mene na dve lokacije CGNAT radi katastrofalno, a na jednoj gde je staticka javna radi savrseno dobro... Sve tri lokacije ex ExeNet optika.

Kod mene sve ok

Bolje je sad nego sto je bilo, idalje nije idealno:
8a6b8b00-4588-42f3-8d9c-34eedbef4c6b.png

kod mene isto sve super,
samo imam 1 pitanje 1733075603480.pngkako ovo od jednom promenuto

U obaveštenju piše da smo dužni do 06.12. da se izjasnimo da li prihvatamo migraciju. Ako se ne izjasnimo, sami nas migriraju i to smatraju aneksom bez minimalnog perioda korišćenja.
Gde ste pročitali taj deo za izjašnjavanje, nisam naišao na to?
Koliko mi je poznato, imamo 30 dana od dana objave da se izjasnimo:
• zahtevom za raskid ugovora (ako nismo saglasni)
• bez nekih akcija (ako smo saglasni), u ovom slučaju možda bi ih trebalo kontaktirati zbog odabira tog 1 tv paketa koji je besplatan

"U slučaju da, u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja, ne odaberete neki od ponuđenih paketa, zaključno sa 6. 12. 2024. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljen paket iz aktuelne ponude prema priloženim šemama."

Buni me ovo " bez minimalnog perioda korišćenja ".

znaci ja dobijam downupgrade 100/25 imam sada imacu 100/10 MA LEPO ma da sam ja jos one godine zalio na to i rekli su mi do kraja ugovorne obaveze imacu 100/25 nadam se
Ne znam da li se ova promena od januara odnosi i na nas koji smo pod ugovornom obavezom, potpisanom u avgustu mesecu ove godine?

"U slučaju da, u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja, ne odaberete neki od ponuđenih paketa, zaključno sa 6. 12. 2024. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljen paket iz aktuelne ponude prema priloženim šemama."

Buni me ovo " bez minimalnog perioda korišćenja ".
To je za korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza oni treba da se izjasne do 6. 12., mi koji smo pod ugovorom imamo 30 dana od postavljanja obaveštenja da se izjasnimo ako želimo raskid...

Izvinjavam se svima, nisam pročitao da se ono prvo obaveštenje odnosi samo na korisnike kojima je ugovor istekao zaključno sa 30 novembrom. Znači, mi koji smo zaključili ugovor ove godine za npr. Super plan 2s smo mirni? Ili nismo?

Izvinjavam se svima, nisam pročitao da se ono prvo obaveštenje odnosi samo na korisnike kojima je ugovor istekao zaključno sa 30 novembrom. Znači, mi koji smo zaključili ugovor ove godine za npr. Super plan 2s smo mirni? Ili nismo?
Ne, nismo, od 5. januara idu nove cene za sve korisnike iako potpisali ugovor pre mesec-dva-tri.

Ne, nismo, od 5. januara idu nove cene za sve korisnike iako potpisali ugovor pre mesec-dva-tri.
Znači, do 06.12. treba reagovati? Pošto je sumanuta cena za paket na koji bih migrirao.
Hvala za info, nekako mi sve zbunjujuće.

ja ne diram nista bas da vidim na sta cu bit prebacen imam samo net 100/25 :D posto vidim da tog paketa nema vise ocito ode upload :(

U obaveštenju piše da smo dužni do 06.12. da se izjasnimo da li prihvatamo migraciju. Ako se ne izjasnimo, sami nas migriraju i to smatraju aneksom bez minimalnog perioda korišćenja. Jel to od šestog idu i nove cene? Ja sam na super plan 2s, 6 meseci jedan dinar ističe u decembru a posle valjda 2600 dinara. Ako može neko da rastumači gde idem, šta radim i koliko će me koštati?
Ja kolko sam shvatio da od petog januara svi i koji smo pod ugovornom obavezon prelazimo na nove pakete.
No, uskoro će nas zvati oko toga.

Ja kolko sam shvatio da od petog januara svi i koji smo pod ugovornom obavezon prelazimo na nove pakete.
samo ne znam sta zeli da mi kaze u vezi toga xD ja imam samo net :S kekekeke
mene cudno ne zovu vise proslo godinu dana miran sam sto se tice poziva
prvo su nudili
200/100 + tv dzabe za 2.599 vala sad dsa sam presao na to vrv bi me 4000 kostalo

Poslednja izmena:
Meni je ugovor isteko ihaj i nije obnavljan... cena je 3350 ili 3400 za net 80 + tv

To je ovo cini mi se "2023v2_Super PLAN 2 S (Net80 + TV Plus) 2024v1_Super PLAN 2 (Net80 + Super TV) 3.799 4.149"

Sad ce dici cenu na 3800 ili 4150 a brzina neta i tv kanali sve ostaje isto ?!

Ljudi previše ste ga zakomplikovali :D
Svim korisnicima koji već imaju aktivan ugovor koji su potpisali PRE 5. novembra će od 5. januara biti isto kao i korisnicima koji su ugovor potpisali POSLE 5. novembra :D
Ono za izjašnjenje o promeni paketa/ugovora koje je do 6. decembra je za korisnike kojima ugovor ističe do tog datuma ili je već istekao :D

Vazda neka sikiracija sa Supernovom.
Nemate pojma kako je lepo kada batalite sve MTS usluge, mirna vam glava.

Zašto bi nas zvali?
Vazda neka sikiracija sa Supernovom.
Nemate pojma kako je lepo kada batalite sve MTS usluge, mirna vam glava.
Ja mogu da biram na ovoj lokaciji (kuća) - periferija Pirota:
  • mts optika (i Yunet i Yettel)
  • mts VDSL (i Orion ADSL i Beotel VDSL ...)
(trenutno na mts optici)

Na drugoj mogu (kancelarija) - centar Pirota:
  • SN optika (ExeNet)
  • SBB coax
  • mts VDSL
  • lokalac - SuperNet optika - opcija za prelazak je tu, videćemo...
(trenutno na SN optici)

Na trećoj (Niš):
  • SN optika (ExeNet, NetNet)
  • SN coax (Kopernikus)
  • mts VDSL
  • Jotel optika
  • SBB optika
  • Orion optika
(trenutno na Orion optici)

Nažalost, ako imam GPON/XGPON (optiku) biram optiku, stabilan net, veliki upload ...
Ako imam više optičkih infrastruktura na lokaciji - biram između njih
Coax ili xDSL bi uzeo samo ako negde nije dostupna optika.

Poslednja izmena:
Ljudi previše ste ga zakomplikovali :D
Svim korisnicima koji već imaju aktivan ugovor koji su potpisali PRE 5. novembra će od 5. januara biti isto kao i korisnicima koji su ugovor potpisali POSLE 5. novembra :D
Ono za izjašnjenje o promeni paketa/ugovora koje je do 6. decembra je za korisnike kojima ugovor ističe do tog datuma ili je već istekao :D
a koja slucajnost xD ja 8 novembra potpisao hahaha

Koji onda paket cu ja imati . Sada imam super plan 2s stim da samo placam internet a televizija mi je dzaba . Kada mi budu migrilali paket koliku cu cenu placati ja stvarno neznam. Sada placam 2700 ,2100(po ugovoru zavisi kakav im je mesec pa menjaju cene ) . Moracu ovih dana da odem do radnje da vidim . Ako budem morao da placam 3 k ili vise . Otkazacu paket i uzecu samo internet . Ako mi budu menjali paket neznam da li jos imam televiziju djaba ili ne .Videcemo .

Vrh Dno