Gde ste pročitali taj deo za izjašnjavanje, nisam naišao na to?U obaveštenju piše da smo dužni do 06.12. da se izjasnimo da li prihvatamo migraciju. Ako se ne izjasnimo, sami nas migriraju i to smatraju aneksom bez minimalnog perioda korišćenja.
znaci ja dobijam downupgrade 100/25 imam sada imacu 100/10 MA LEPO ma da sam ja jos one godine zalio na to i rekli su mi do kraja ugovorne obaveze imacu 100/25 nadam seU međuvremenu, setili su se da je 1. januara Nova godina, pa su ispravili datum na 5. januar:
![]()
Od 9. januara 2025. aktuelna komercijalna ponuda važi za sve mts korisnike
mojasupernova.mts.rs
Ne znam da li se ova promena od januara odnosi i na nas koji smo pod ugovornom obavezom, potpisanom u avgustu mesecu ove godine?znaci ja dobijam downupgrade 100/25 imam sada imacu 100/10 MA LEPO ma da sam ja jos one godine zalio na to i rekli su mi do kraja ugovorne obaveze imacu 100/25 nadam se
To je za korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza oni treba da se izjasne do 6. 12., mi koji smo pod ugovorom imamo 30 dana od postavljanja obaveštenja da se izjasnimo ako želimo raskid...![]()
Obaveštenje o ukidanju starih paketa usluga
mojasupernova.mts.rs
"U slučaju da, u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja, ne odaberete neki od ponuđenih paketa, zaključno sa 6. 12. 2024. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljen paket iz aktuelne ponude prema priloženim šemama."
Buni me ovo " bez minimalnog perioda korišćenja ".
Ne, nismo, od 5. januara idu nove cene za sve korisnike iako potpisali ugovor pre mesec-dva-tri.Izvinjavam se svima, nisam pročitao da se ono prvo obaveštenje odnosi samo na korisnike kojima je ugovor istekao zaključno sa 30 novembrom. Znači, mi koji smo zaključili ugovor ove godine za npr. Super plan 2s smo mirni? Ili nismo?
Znači, do 06.12. treba reagovati? Pošto je sumanuta cena za paket na koji bih migrirao.Ne, nismo, od 5. januara idu nove cene za sve korisnike iako potpisali ugovor pre mesec-dva-tri.
Ne. Obaveštenje je postavljeno danas i od danas nam teče rok od 30 dana. Znači do 30.12.Znači, do 06.12. treba reagovati? Pošto je sumanuta cena za paket na koji bih migrirao.
Hvala za info, nekako mi sve zbunjujuće.
Odnosi se na sve korisnike, nema veze na kojoj infrastrukturi su.Ovo od 5. januara važi za korisnike koji su na optici?
Ja kolko sam shvatio da od petog januara svi i koji smo pod ugovornom obavezon prelazimo na nove pakete.U obaveštenju piše da smo dužni do 06.12. da se izjasnimo da li prihvatamo migraciju. Ako se ne izjasnimo, sami nas migriraju i to smatraju aneksom bez minimalnog perioda korišćenja. Jel to od šestog idu i nove cene? Ja sam na super plan 2s, 6 meseci jedan dinar ističe u decembru a posle valjda 2600 dinara. Ako može neko da rastumači gde idem, šta radim i koliko će me koštati?
samo ne znam sta zeli da mi kaze u vezi toga xD ja imam samo net :S kekekekeJa kolko sam shvatio da od petog januara svi i koji smo pod ugovornom obavezon prelazimo na nove pakete.
No, uskoro će nas zvati oko toga.
Zašto bi nas zvali?No, uskoro će nas zvati oko toga.
Ja mogu da biram na ovoj lokaciji (kuća) - periferija Pirota:Vazda neka sikiracija sa Supernovom.
Nemate pojma kako je lepo kada batalite sve MTS usluge, mirna vam glava.
a koja slucajnost xD ja 8 novembra potpisao hahahaLjudi previše ste ga zakomplikovali
Svim korisnicima koji već imaju aktivan ugovor koji su potpisali PRE 5. novembra će od 5. januara biti isto kao i korisnicima koji su ugovor potpisali POSLE 5. novembra
Ono za izjašnjenje o promeni paketa/ugovora koje je do 6. decembra je za korisnike kojima ugovor ističe do tog datuma ili je već istekao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari