Sad provalih, odi na prodavnicu i azuriraj. Mada meni isti djavo ovde retko ulazimMeni i dalje ista, a update nema.A i na kompu je sve isto..
Sad provalih, odi na prodavnicu i azuriraj. Mada meni isti djavo ovde retko ulazimMeni i dalje ista, a update nema.A i na kompu je sve isto..
Kad bi ti ja placao, znao bih😝Da li se isplati ponuda 14m za 1din ,internet i tv? sad sad dobio pon kao novi kor.
Ne,montirali nove momci kada su dolazili.Bio sam licno prisutan.Ovo su kupljeni boxevi, na KP recimo?
Kako i gde to da proverim?🤔Na portalu ima li ih kao da su aktivni?
Loguješ se sa podacima koje si dobio za korišćenje Move aplikacije.
Supernova korisnički portal
supernovaott.rs
Imam 2 move...za sada.Na oba je isti prikaz skike samo drugi ser.broj.Ne treba servis zvati?Meni se cini da to bez kabla lan nece da radi...A to mi je sad....nemoguca misija.Mada su monteri rekli da bi trebali da radi.Aktivan ti je jedan Move uređaj, verovatno glavni, dva Samung mobilna i televizor.
Imaš ukupno tri Move uređaja?
To sam i uradio,ladno kao ni jedan da nije bio aktivan.Kada sam uatao probao i lepo me move peoveo kroz podesava ja i sve radi.Sad imam drugi problem,kako je namesteno jutros izlogovalo me sa aplikacije na telefonu i ne mogu vise da udjem sa user name i sifrom koju sam od njih dobio na mail...ne mogu da verujem 😂😂Zovi call centar, po ovim slikama jedan move box nije aktivan. Taman da pitaš i za drugi.
Ni tamo,probao sam.Ne znam sta se desilo...🤨A na korisničkom portalu možeš li da se uloguješ?
Jel bi to značilo da bi pametnije bilo se sa Supernove prebacim na MTS? Koliko sam shvatio, ne bi me posmatrali kao novog korisnik u MTSu - a valjda se očekuje i pripajanje Supernove MTSu.Koliko sam ja shvatio IDP broj mogu da dobiju samo MTS korisnici na optici jer MTS optika može da se koristi i za Yettel usluge, a Supernovina ne može ni kod koga..đ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari