Šta je novo?

Supernova (2024)

Da li move uredjaj mora lan kablom biti povezan na ruter/modem ili moze da radi putem wifi ako je signal jak?

Može i wifi.

Znaci,problem pravi u mom slucaju wifi domet jer su na spratu u razlicitim sobama a neverovatno da non stop izbacuje da podesim STB poruku i da kontaktiram servis Supernove.
Da li je moguce da je takvo smece njihov modem?
Da li bi resio problem sa Mi ax3000 msm 2 pack,jedan za sprat povezati sa modemom a drugi u pruzemlje za d.sobu i 2-i move uredjaj?
Da li bi bio dobar signal jer cena nije ni malo naivna?
Hvala!

Znaci,problem pravi u mom slucaju wifi domet jer su na spratu u razlicitim sobama a neverovatno da non stop izbacuje da podesim STB poruku i da kontaktiram servis Supernove.
Da li je moguce da je takvo smece njihov modem?
Da li bi resio problem sa Mi ax3000 msm 2 pack,jedan za sprat povezati sa modemom a drugi u pruzemlje za d.sobu i 2-i move uredjaj?
Da li bi bio dobar signal jer cena nije ni malo naivna?
Hvala!
da resio bi problem ja imam TP Link WiFi mesh system radi odlicno.

Pušten Cartoon Network u HD na MOVE platformi.

Je l' se desilo nekom da Supernova ne moze da uvede internet inteleviziju? Otac u jednoj kuci u istom dvoristu ima uslugu Supernove jer su otkupili lokalnog provajdera jos 2021. Podneo pre 2 dana zahtev i narucio superplan paket,i dobio odgovor danas da nema tehnickih mogucnosti jer jos uvek nisu uradili digitalizaciju. Na teritoriji cele opstine je nemoguce uvesti internet i televiziju dok ne urade digitalizaciju. Ljudi ne zele nove korisnike

Je l' se desilo nekom da Supernova ne moze da uvede internet inteleviziju? Otac u jednoj kuci u istom dvoristu ima uslugu Supernove jer su otkupili lokalnog provajdera jos 2021. Podneo pre 2 dana zahtev i narucio superplan paket,i dobio odgovor danas da nema tehnickih mogucnosti jer jos uvek nisu uradili digitalizaciju. Na teritoriji cele opstine je nemoguce uvesti internet i televiziju dok ne urade digitalizaciju. Ljudi ne zele nove korisnike
Nije ne zele ,nego drze se starog operatera ,dok ne urade ,a to je upitno kada .

Drugari da li neko zna kada će u Starčevu kod Pančeva supernova pustiti u rad novu mrežu koja je razvučena ali još smo na staroj sa bezbroj problema? Hvala vam.

Pozdrav, kako da uspem da mi se javi operater? Internet, TV ne rade vec dva dana... A operateri se ne javljaju? 😡

Pa ne znam, ja imam Huawei... Ali to ne bi trebalo da ima veze?

Pozdrav, kako da uspem da mi se javi operater? Internet, TV ne rade vec dva dana... A operateri se ne javljaju? 😡

Pozoveš, uključiš speakerphone i čekaš dok se neko ne javi. Poslednja 2-3 puza sam čekao oko 50 minuta.

Zato ja sve preko emaila. Plus ima pisani trag za sve. Prosto je neverovatno da ne postoji mogućnost da se aktiviraju i otkazuju dodatni paketi npr. logovanjem na nalog nego moraš da zoveš ili pišeš.

Prosto je neverovatno da ne postoji mogućnost da se aktiviraju i otkazuju dodatni paketi npr. logovanjem na nalog nego moraš da zoveš ili pišeš.
Tehnički postoji mogućnost ali ne žele to da implementiraju u nadi da će neko da odustane od otkazivanja paketa kad čeka 30+ minuta na liniji. :D

Istekao mi je ugovor sa MTS-om, koristim BOX 4 paket (optika, TV i dva mobilna broja) za 5500 dinara mesečno. Razmišljam o prelasku na Supernova optikie(dakle samo internet)Zna li neko da li se Iris i EON mogu gledati preko aplikacija na smart TV-u preko njihovog neta naravno?

istina spori su ko puzevi vala x)
E to je najgore kad čekaš recimo 50 minuta i javi ti se i onda taman da izneseš problem ili da ih piraš ono pukne veza to sam imao u globaltelu iskustvo.
Ja kad imam neki predlog ili sugestiju uvek preko maila pišem.

E to je najgore kad čekaš recimo 50 minuta i javi ti se i onda taman da izneseš problem ili da ih piraš ono pukne veza to sam imao u globaltelu iskustvo.
Ja kad imam neki predlog ili sugestiju uvek preko maila pišem.

Posle sat vremena automatski se prekida veza, to je valjda do provajdera. Mejlom ostaje pisani trag, ali se preko call centra brze zavrsava, barem neko moje iskustvo.

Pa to je kod svih posle sat vremena se veza prekida.
Da, to je još jedna mana mobilnog telefona, i jedini razlog zašto je ipak potreban fiksni.
Ne znam da li je ovo uopšte dozvoljeno, nigde u ugovoru se ne spominje da je dužina jednog razgovora ograničena na maksimalnih 60 minuta.

Dolazi lik iz Supernove da stavi novi Move uređaj, pitam ga ja dal planiraju optiku ovde u naselju, on me gleda mrtav ladan i pita: "Jel želiš da dobiješ rak?"
Ja se smejem mislim zaebava se lik, ma jok, krenuo onda da govori da je optika štetna po zdravlje, da nijedna razvijena država koja brine o svojim građanima nema optiku.

Koji reflecting, mogao si samo da kažeš da Supernovu briga za levu obalu, ne moramo u teorije zavere zašto nećete sprovesti optiku :LOL:

… auuu, pa sad imaju i guru instalatere, pored onih svedoka koji nam dolaze na vrata…

Dolazi lik iz Supernove da stavi novi Move uređaj, pitam ga ja dal planiraju optiku ovde u naselju, on me gleda mrtav ladan i pita: "Jel želiš da dobiješ rak?"
Ja se smejem mislim zaebava se lik, ma jok, krenuo onda da govori da je optika štetna po zdravlje, da nijedna razvijena država koja brine o svojim građanima nema optiku.

Koji reflecting, mogao si samo da kažeš da Supernovu briga za levu obalu, ne moramo u teorije zavere zašto nećete sprovesti optiku :LOL:
sve je dobro dok ne izvadi knjigu i kaze ti jel sine verujes li ti u optiku xD hahahaha

Nazad
Vrh Dno