Šta je novo?

Supernova (2024)

Poz!
Jest da se retko javljam jer ništa posebno nema novog.
Neki dan kada je grmelo, sutradan je net bio u prekidu.
Čas ga je bilo, čas nije.
Sutradan, tačnije u nedelju, sve do 20 h uveče, prekid je bio manji ali je bio prisutan, i posle 20 h, neta nije bilo uopšte.
Probao reset rutera i extendera no međutim ništa.
Ponedeljak oo 9 sati ujutru, sve je došlo na svoje mesto.

Potdrav,
Da li još neko ima problem sa gledanjem Viasat History unazad. Problem mi se javlja i na Move i na aplikaciji.

Potvrđujem, ne radi ni kod mene.

Jel to pukao njihov ott servis? Nemam na box-u tv (onom malom što ide preko lan kabla samo) ne mogu na Supernovaott sajt da odem? Joooj još samo malo do 03.10.i gotovo sa šibicari

Bas sam krenuo i ja da javim da ne radi sajt... Mozda bude neki update :ROFLMAO:

Ovo se nije desavalo ,a da sam ja primetio ..Poslednjih godinu i nesto ...

Ne radi ni smart ni mobilna aplikacija, a ni vraćanje na Move boksu, video klub...

Jel ima neko link od nove verzije Move Smart apk ili Xapk verzije za download?

Hteo ovih dana da se resim supernove i da predjem na optiku od telekoma, na banderi pored kuce ima spojna kutija sa optikom, kad ono medjutim kaze lik od telekoma nema thnickih mogucnosti za privatne korisnike. Kuca do moje ima admiral bet kladionicu i tu optika radi bez problema. Znaci ne mozes da se ispises jer nema alternative. Banda belosvetska

Verovatno kladionica plaća FiberPro uslugu koja uopšte nije bazirana na PON tehnologiji.

Koji Firestick imaš?
Mislim da Move Smart apk. radi samo na Firestick 4K Max.

Pozdrav da li je za Supernovu optika bolji ovaj modem sa slike (ovo je moj drug dobio pre neki dan) ili zte f680 bez antenica i bilo cega koji sam ja dobio jos pre 2 godine? Zanima me cisto da li je wifi kvalitetniji na ovom sa slike zbog ovih antenica ako neko ima iskustva?

Prilozi

• IMG-8c75cd35d1a5af30ffe355da358e3e26-V.jpg
    IMG-8c75cd35d1a5af30ffe355da358e3e26-V.jpg
    74.2 KB · Pregleda: 32
Zvala Supernova prvi put za produžetak ugovora, 14 meseci po 50%. Nisam se šegarčio mrzelo me, zahvalio se na ponudi i odbio.

Može ali radi samo vraćanje unazad, ne live program.
Tj. svaki kanal pri prebacivanju treba vratiti nekoliko sekundi unazad.
kako ce onda da se prikljuci koax kabl preko adsl-a koji ide u move uredaj ? i jos na drugu lokaciju ?

Uštekaš LAN kabal i svaki kanal koji želiš da gledaš vratiš 20 sekundi u nazad.

Nazad
Vrh Dno