Grga Pitić
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 65
Pa neće priključiti coax, nego samo LAN. Zato i ne može gledati live nego mora premotati par sekundi unazad (jer premotavanje radi preko LAN kabla, a live preko coax)kako ce onda da se prikljuci koax kabl preko adsl-a koji ide u move uredaj ? i jos na drugu lokaciju ?
Otkud ovo?Zvala Supernova prvi put za produžetak ugovora, 14 meseci po 50%. Nisam se šegarčio mrzelo me, zahvalio se na ponudi i odbio.
Moze gledati live,očigledno da ljudi ne znaju da postoji dve vrste move uređaja .Pa neće priključiti coax, nego samo LAN. Zato i ne može gledati live nego mora premotati par sekundi unazad (jer premotavanje radi preko LAN kabla, a live preko coax)
Prosledi mi reklamaciju na e-mailMeni vec treci termin za digitalizaciju ne postuju niti me iko zove da me obavesti da se nece pojaviti. Je l' ima neko savet sta da radim? Posto ocigledno ove u sluzbi za brigu o korisnicima i u sluzbi za zakazivanje instalacija zabole ona stvar...
Verujte mi niste jedini .Ma slao sam sto puta, zvao, boli njih... A bitno da je ugovor već krenuo da teče iako ga nisam ni potpisao već sam samo podneo zahtev, nekima može da se završi sve za 4-5 dana, a neko očigledno mora da se maltretira po mesec dana..
Ali, ako na ugovoru nema tvog svojeručnog potpisa, isti je nevažeći, nije aktivan.Ma slao sam sto puta, zvao, boli njih... A bitno da je ugovor već krenuo da teče iako ga nisam ni potpisao već sam samo podneo zahtev, nekima može da se završi sve za 4-5 dana, a neko očigledno mora da se maltretira po mesec dana..
Čudno, gledao ligu šampiona bez problema, preko sajta.Jel dobija neko poruku na ott sajtu ovu poruku Vas korisnicki racun nije aktiviran .... Bla bla nece da se uloguje I to bas uvek kad je Liga Sampiona
Kad su me zvali za obnovu prvo nudili 4 meseca uz 2 move uredjaja za moj paket... Na kraju ispregovarao 10 meseci 50℅ i dodatnu cam karticu... Moglo je to i bolje al me mrzelo da se natezem... Pre par dana obnovio putem emailaJel je uspeo neko da izvuce neki mesec gratis prilikom obnove ugovora ?
14 mi nudili na prvom pozivu.Kad su me zvali za obnovu prvo nudili 4 meseca uz 2 move uredjaja za moj paket... Na kraju ispregovarao 10 meseci 50℅ i dodatnu cam karticu... Moglo je to i bolje al me mrzelo da se natezem... Pre par dana obnovio putem emaila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari