Šta je novo?

Supernova (2024)

Verovatno ima neke veze kod kog si provajdera u okvkru telekom grupe, mada ne mora ni to da znači, verujem da je neki kriterijum tehničke prirode, ali svakako neka zovu ljudi, nekada kada ih budu prebacili na Max moći će da kažu da je urodio plodom pritisak na telekom.

U ovom slučaju su sva četiri naloga "ista". Svi su potpisani direkt sa supernovom kad je došla, nije u pitanju neki kupljen operater. Opet kažem, možda jesi u pravu, logično bi bilo da migriraju redom, ali moguće i da ubace nas par odavde preko reda, koji se konstantno žalimo i dosađujemo. Mi tako radimo kod nas na poslu, kad imamo klijente koji se žale na nešto što je drugima nebitno ili manje bitno.

Ljudi može da zovemo,pišemo,bar sam ja zvao 100x i nista.Prvo oni su nestručni,j...e se njim za korisnicima.Rade po nekom defoltu,ako rade nesto i to je to.Juce me zvao lik iz mts,Kao zajedno da pokušamo da se ulogujemo na max i naravno ništa,to sam i ja sam pokušavao pre njega.Kao nazvaceu te da nešto proverim i naravno nije zvao.Sad sam ponovo zvao korisnički,kao kolega proverava,pozvace vas.

Da li jos neko u Leskovcu ima problem sa internetom i kablovskom televizijom? Nema internet signala niti kablovske TV jos od juce od oko 16:30h. Dobio sam neku neproverenu informaciju od druga da je navodno izgoreo neki glavni kabl na ulazu u Leskovac, pa je zato navodno ceo Leskovac bez signala.

Ovi ES kanali rade samo na ott? Na Move boxu ne rade a stb ih ne nalazi.

Stigao mi je novi Move box izgleda iz Bosne pa ako nekog nesto zanima, neka pita. Zasad radi OK, nema cak ni zastitu da je neupotrebljiv ako nije aktiviran. Ovo sam probao resetom na fabricke postavke i posle normalno odradio setup i dosao na home screen. Baziran je na Android 11 sistemu, S905X4 procesor i verovatno 2gb RAMa. Pored Move aplikacije ima instaliran Netflix koji verovatno radi i ne moze se u potpunosti deinstalirati kao ni Prime Video. Tu su jos Disney+ i Max koji se mogu deinstalirati. Sistem i nije bas najsveziji, Android zakrpa je od 5. novembra 2022.

Koliko sam cuo od pouzdanog izvora potpisali su ili potpisuju ugovor sa Prime. Videcemo na jesen.

Valjda.

A opet malo čudno da uspostavljaju saradnju za Prime Video koji nije lokalizovan.
Nije ni Netflix lokalizovan (ako ne brojite hrvatski) pa je u ponudi operatera u Srbiji, a tek pogotovo u Bugarskoj i Makedoniji gde je lokalizacija 0%.

Ali ako je istina ovo za Prime Video, možda ih to potakne na lokalizaciju.

Pozdrav svima,
Koje pogodnosti supernova daje za novi ugovor trenutno?
Meni nude 1 mesec 1 dinar

Podnesi zahtav za raskid, ponudiće ti 4 meseca po 1 dinar, a uz pogađanje kao na pijaci možeš dobiti i 6 ili 8.

ja dobio 5 meseci kao na pijaci ^_^

Uh od 12. jula bez ikakve usluge, urgirao sam jedno 156 puta do sada i apsolutno nikakav odgovor nisam dobio. Umanjili su racun i izvinjavaju se i to je otprilike to. Ako im licno posaljem mail, ima li neke vajde? Kao da zele da raskinem ugovor, nemam drugo objasnjenje...

Da li imate problema sa televizijskim kanalima tokom noći?
U poslednjih 7 dana, u periodu od 23h do 7h većina kanala nema sliku ili je slika zamrznuta, a ton ide, i tako mahom svi kanali. Prisutno je na dva tv uređaja.

Inače, imam optiku i sam internetom/tel. linijom nemam problema.

Više puta sam prijavljivao korisničkom servisu pa je juče dolazio serviser i zamenio "prvi uređaj" u koji dolazi optika a izlazi koaksijalni i optika, međutim, nije pomoglo.

Drug u susednoj ulici ima istu opremu i nema ove probleme.

Da li neko imao problema sa karticom? Izvadio sam je na kratko, kada sam je vratio na tv izlazi informacija da je kartica izvađena, proverio sam pinove i kako sam je ubacio tu je sve ok

Da li neko imao problema sa karticom? Izvadio sam je na kratko, kada sam je vratio na tv izlazi informacija da je kartica izvađena, proverio sam pinove i kako sam je ubacio tu je sve ok
Probaj drugi modul i karticu, pa kombinaciju te kartice sa tim drugim modulom, ako imaš još na nekom tv-u.
Očigledno je da ti je problem usamljen i samo kod tebe jer se desilo odmah posle vadjenja i vraćanja.

Slican problem sam imao na mom smart tv-u. Pomoglo je cupanje tv-a iz uticnice. Pri ponovnom paljenju tv-a proradilo.

Da li radi ako se izvadi modul iz Tv-a na jednoj adresi i prebaci na drugu adresu, gde je takođe Supernova infrastruktura?

Da li jos neko ima problem sa televizijom? Kod mene tri dana vec ne radi, Timeout nesto pise...a nov ugovor smo potpisali pre 10ak dana, i nikako ne mozemo kontakt centar da dobijemo

Је л има неки агент на форуму, да видим је л нуде шта боље? Истекао ми је уговор, плаћао сам 2000, сад ми је стигао рачун 4500.

Је л има неки агент на форуму, да видим је л нуде шта боље? Истекао ми је уговор, плаћао сам 2000, сад ми је стигао рачун 4500.
podnesi zahtev za raskid dace ti 5 ili 6 meseci 50% najvise

Nazad
Vrh Dno