Ih bre što me nisi pustio da se bar još malo nadam...Ja sam razumeo da kolega pita da li na SN optici radi Yettel aplikacija.
Ako sam pogrešno razumeo, izvinjavam se.
Dzaba ti njima pises tako po nekad... Ja sam im pisao ne zna se broj mailova.... Pre podne, po podne, uvece.. Kad kod se setim ja osinem mail.... Dokle ste stigli sa mojim slucajem... I posle jedno dve nedelje nazove lik.. Kaze, potrebna mu je moja asistencija da mu posaljem kodove koji mi stignu na telefon... Fakticki mi napravio nov nalog na istu onu sifru na koju sam se logovao na hbo max ranije... A na sajt se logujem normalno sada ali im je i tu grebalo nedelju dana da mi na kraju kazu da su spajanjem telekoma i supernove promenili sifeu korianika... Da skratim... Nagazi ih ne stedi.. Kad god ti je dosadno mail paf.... Da ne spamamo ovu temu ima tema za max..... PozzzNe znam jel neko uspeo u skorije vreme da dobije pristup za max, ja se i dalje uzaludno dopisujem sa njima, sad već više po navici pošaljem poruku, da vidim koji ću sledeći generički odgovor da dobijem.![]()
E da.. Uvid u racun uglavnom izvrsim preko maila kada stigne... Tako odmah i platim preko qr koda... Na sajtu nisam ni pokusavao iskreno...Imam MTS mobilni i supernovu, i nalog na moj mts, ali na njemu vidim samo racune za MTS
Nisam siguran da li u opste postoji mogucnost negde da se ima uvid u supernova racune, na bilo kom portalu, postoji samo opcija da se plati racun.
Uvid u racun nije nikad postojao?
Dobiti operatera je nemoguca misija
😂😂Realno.
Sve je dobro dok radi. Ali kad se desi neki problem budi spreman da čekaš danima na rešenje. Moja zgrada je u januaru bila 6 dana bez usluge.
Sećaš li se sa kog su te broja zvali? Mene zvali sa 733, ali bio na poslu, pa nisam video.Dzaba ti njima pises tako po nekad... Ja sam im pisao ne zna se broj mailova.... Pre podne, po podne, uvece.. Kad kod se setim ja osinem mail.... Dokle ste stigli sa mojim slucajem... I posle jedno dve nedelje nazove lik.. Kaze, potrebna mu je moja asistencija da mu posaljem kodove koji mi stignu na telefon... Fakticki mi napravio nov nalog na istu onu sifru na koju sam se logovao na hbo max ranije... A na sajt se logujem normalno sada ali im je i tu grebalo nedelju dana da mi na kraju kazu da su spajanjem telekoma i supernove promenili sifeu korianika... Da skratim... Nagazi ih ne stedi.. Kad god ti je dosadno mail paf.... Da ne spamamo ovu temu ima tema za max..... Pozzz
E da.. Uvid u racun uglavnom izvrsim preko maila kada stigne... Tako odmah i platim preko qr koda... Na sajtu nisam ni pokusavao iskreno...
+38164733 ^_^Sećaš li se sa kog su te broja zvali? Mene zvali sa 733, ali bio na poslu, pa nisam video.
Zna li neko kakve pogodnosti sad daju za obnovu starim korisnicima? Videh da se spominje ovde 5-7 meseci po 50%. Komšija bi da pređe sa super plana 3 (istekla UO) na super plan 2.
mislim da zovu sa tog broja za obnovu ^_^ ja sam za max sredio na onaj njihov 19911@Naci jel to pišeš za MAX ili za ponudu obnove ugovora?
Ja sam pitao @pedjadroid jer je rekao da su ga zvali da nameste MAX, što i meni treba. Obnova ugovora mi neće uskoro.
srecno.... rece neko gore u odgovorima mora da se potpise novi ugovor za max da sredeDa, da, za obnovu zovu sa tog broja, nego mene zanima za rešavanje maxa.
Da sa tog broja su zvaliDa, da, za obnovu zovu sa tog broja, nego mene zanima za rešavanje maxa.
Daju 6 meseci po 50%, meni su toliko dali. Mozda moze da se dobije jos mesec ili 2 ako bi podneo zahtev za raskid, pa da dobijes nesto bolju ponudu, ali to je pitanje.Zna li neko kakve pogodnosti sad daju za obnovu starim korisnicima? Videh da se spominje ovde 5-7 meseci po 50%. Komšija bi da pređe sa super plana 3 (istekla UO) na super plan 2.
Ne, moraš njih zvati da ti stb aktiviraju. Ja sam se slučajno zeznuo i obrisao još davno stb. Tako da njega samo oni aktiviraju.Pitanje:
Ako iz aktivnih uređaja uklonim STB (da ne zauzima mesto jer koristim aplikaciju na TV), da li je procedura eventualne ponovne aktivacije Move na STB ista kao kod standarne ATV aplikacije (putem koda) ?
Krajem maja, pocetkom juna. A i nekoliko clanova je ranije podelilo iskustvo da su takodje dobili 6 meseci po 50%. Meni je isto bila istekla obaveza tih dana kad sam trebao da produzim ugovor, tako da je to neka standardna ponuda za stare korisnike,izgleda.Ako te ne mrzi da se cimas, mozda mozes da probas da podneses zahtev za raskid, pa ako dobijes jos mesec-dva.Ali to je vec pitanje.U ovom slučaju je UO istekla, a nema se alternativa za sbb. Pre koliko si ti to dobio?
Isti problem imam. Gasi se sam od sebe. Prekidac kod mene radi. Primetio sam da je adapter bas vruc. Ovo je bilo izrazeno zadnjih nedelju dana kada su bile vrucine. Vec sam menjao jedan technicolor prosle godine ( zamenili za isti TC7210). Bilo je tada nevreme. Cak su u mojoj ulici menjali rutere jos kod dvoje komsija. Nisu mi nista naplatili tada. Obicno kada korisnik trazi zamenu rutera ili stb-a (move uredjaja) ili stb-a za CI karticu to naplacuju 500 din kao izlazak na teren. Naplata se vrsi u racunu za sledeci mesec.U slucaju kvara Internet rutera SuperNove, markom kog proizvođača se sada isti zamenjuje?
Trenutno imam TechniColor-ov ruter koji sam dobio kad sam se priključio na SuperNova-in kablovski Internet, ali izgleda da ruter u zadnjih nekoliko meseci ima nekih problema sa napajanjem (gasi se sam od sebe povremeno, a i prekidač ne radi kako treba; verovatno je neki kontakt u pitanju ili kondenzator).
Moze trazite da vam umanje racun za to vreme kad se pozove call centar kazu obicno da se reklamacija podnese kada prodje obracunski period, ja sam dobio u nekoliko navrata smanjenje racuna ali potrebno je da ste se zalili u toku perioda i da su evidentirali "kvarove"ne radi ponovo net/tv od subote. zvao par puta, vrte istu pricu.. poslednjih 60 dana, supernova mi nije radila sigurno 20 dana kad se sabere.
da li mogu da trazim neku naknadu/smanjenje racuna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari