Šta je novo?

Supernova (2024)

I meni stigao račun za jun iako sam u promociji za 1din gde traže 130din za uslugu i 140din za dodatni stb iako imam samo jedan stb i dve kartice. Jedan stb valjda ide regularno bez naplate? Pisao mail, uvazili prigovor samo u delu za uslugu. Moraću da odem lično da im kažem šta mislim o tome.

I meni stigao račun za jun iako sam u promociji za 1din gde traže 130din za uslugu i 140din za dodatni stb iako imam samo jedan stb i dve kartice. Jedan stb valjda ide regularno bez naplate? Pisao mail, uvazili prigovor samo u delu za uslugu. Moraću da odem lično da im kažem šta mislim o tome.
Ako imaš tri STB uređaja ili tri CA modula sa karticama, dva dobijaš uz pretplatu a treći se doplaćuje.

Ovi iz MTS/Supernove zaista nisu normalni. Za prosli mesec sam dobio uvecan racun 150 din za treci tv, iako u ugovoru iz marta prosle godine stoji da sam treci dobio po 1 din dok traje UO. Pisao sam mail na koji naravno niko danima ne odgovara i dns iz okrenem. Kaze ona meni da su sad novi paketi bla, bla, na sta ja njoj kazem da sad taj ugovor ne vazi i da ga mogu raskinuti na njihovu stetu a ona meni pominje neki clan 59 po kojem oni imaju pravo da menjeju cene. Hteo sam je pitati gde je konkretno to obavestenje da ce mi se treci tv naplacivati, ali nisam imao zivaca nego sam se samo zahvalio i zavrsio razgovor. Nznm sta mi je ciniti jer ovde nemam drugog provajdera osim orion bezicno a u principu mi ovo radi sasvim ok. Vise mi je krivo sto prave budale od svojih korisnika i sto sam se zainatio ta tih 150 din koliko mi vise naplacuju a ugovor sam mozda potpisao bas zbog tog treceg tv po 1 din.
Promenjeno je prvog marta imao si rok do aprila da se izjasniš sada ti to ne važi. Dešavalo se da ljudi koji su dobijale treći STB grati ( to nije bila zvaničan benefit nego "dodatni") sistemski nije povuklo benefit i bukvalno podneseš reklamaciju pisanim putem i reše ti, pronađi obavezno ugovor na kome je trebalo da ti piše 3stb gratis.
Taj 3 stb gratis se dešava da bude problem jer nije sistemslki gratis nego ručno se unosio i onda zabaguje sistem.

Preko 10 godina bio BOX paket, od prosle godine Jotel ali keva nije zadovoljna televizijom, pa sada hoce da se vrati.
Posto je Box bio na mene, telefon je na nju.
Gledam na sajtu nikakvih promocija nema, posto sam video jednom prilikom agenta Supernove da deli flajere pretpostavljam da uvaljuju neku optiku isto kao Jotel. Posto je mesto blizu Nisa.
Dok je bio BOX3 radilo je to nekako na 2 TV
Nisam vidjao po mestu flajere za Supernovu.
sta se sada ndi za nove korisnike?
Pitanje je sta bi keva htela dal samo TV posto Jotelov net radi, ali svakako je nov korisnik

Preko 10 godina bio BOX paket, od prosle godine Jotel ali keva nije zadovoljna televizijom, pa sada hoce da se vrati.
Posto je Box bio na mene, telefon je na nju.
Gledam na sajtu nikakvih promocija nema, posto sam video jednom prilikom agenta Supernove da deli flajere pretpostavljam da uvaljuju neku optiku isto kao Jotel. Posto je mesto blizu Nisa.
Dok je bio BOX3 radilo je to nekako na 2 TV
Nisam vidjao po mestu flajere za Supernovu.
sta se sada ndi za nove korisnike?
Pitanje je sta bi keva htela dal samo TV posto Jotelov net radi, ali svakako je nov korisnik
solo tv 4meseca 50% a ako hoćeš i net i tv onda ima neka bonus opcija šalčje m ti broj od dečka da ti sve pojasni

Od skoro imam net preko Supernove paket 200/20 i sve sljaka kako treba izvucem 191,71/19,43 i veoma sam zadovoljan.Ali primecujem neke restrikicije koje se verovatno nalaze u podesavanjima modema/rutera.Koristim jedan program za download video snimaka koji se vide na desktopu bilo da je to YouTube Facebook ili bilo koji sajt koji bilo kakav video pusta.Zove se Internet Download Manager i sve sto je potrebno je da se instalira addon bilo za Chrome ili FIrefox i cim krene video odmah ti ponudi download i pripadajuce rezolucije koje postoje.Pre sam imao Telekomov VDSL i to je sljakalo savrseno.Medjutim sada sa Supenova kablovskim netom mi ne da i izbacuje poruku da je server odgovorio da nemam dozvolu za download HTTP/1.1 403 Forbidden.Postoji li neko resenje u podesavanjima jer mi je bitno jer sa tim dodatkom za brauzer nema videa koji ne moze da se skine.Mozda neko ima slican problem.Unapred hvala

Ovi iz MTS/Supernove zaista nisu normalni. Za prosli mesec sam dobio uvecan racun 150 din za treci tv, iako u ugovoru iz marta prosle godine stoji da sam treci dobio po 1 din dok traje UO. Pisao sam mail na koji naravno niko danima ne odgovara i dns iz okrenem. Kaze ona meni da su sad novi paketi bla, bla, na sta ja njoj kazem da sad taj ugovor ne vazi i da ga mogu raskinuti na njihovu stetu a ona meni pominje neki clan 59 po kojem oni imaju pravo da menjeju cene. Hteo sam je pitati gde je konkretno to obavestenje da ce mi se treci tv naplacivati, ali nisam imao zivaca nego sam se samo zahvalio i zavrsio razgovor. Nznm sta mi je ciniti jer ovde nemam drugog provajdera osim orion bezicno a u principu mi ovo radi sasvim ok. Vise mi je krivo sto prave budale od svojih korisnika i sto sam se zainatio ta tih 150 din koliko mi vise naplacuju a ugovor sam mozda potpisao bas zbog tog treceg tv po 1 din.
Ja sam pisao prigovor .Meni bilo na prošlom računu. Uvažili i poslali umanjen

Od skoro imam net preko Supernove paket 200/20 i sve sljaka kako treba izvucem 191,71/19,43 i veoma sam zadovoljan.Ali primecujem neke restrikicije koje se verovatno nalaze u podesavanjima modema/rutera.Koristim jedan program za download video snimaka koji se vide na desktopu bilo da je to YouTube Facebook ili bilo koji sajt koji bilo kakav video pusta.Zove se Internet Download Manager i sve sto je potrebno je da se instalira addon bilo za Chrome ili FIrefox i cim krene video odmah ti ponudi download i pripadajuce rezolucije koje postoje.Pre sam imao Telekomov VDSL i to je sljakalo savrseno.Medjutim sada sa Supenova kablovskim netom mi ne da i izbacuje poruku da je server odgovorio da nemam dozvolu za download HTTP/1.1 403 Forbidden.Postoji li neko resenje u podesavanjima jer mi je bitno jer sa tim dodatkom za brauzer nema videa koji ne moze da se skine.Mozda neko ima slican problem.Unapred hvala
Bas to i mene interesuje, mnogo sajtoova je blokirano za download. Neke prevarim sa VPN_om ali tesko.

@ Der Schnitter - prijavljen problem nakon 1 sata, probao i direkt kabl bez splitera, jacina signala nije problem sve dok je SNR velik, bar za ove manje brzine. Da skratim, neko je u 'centrali' promenio mac adresu kablovskog rutera. Da li su nekoga skidali sa mreze pa greskom mene kliknuli, videcemo. Oce centrala jednom da pogresi ali ... :D Momcima svaka cast, rade i po ovom paklu i vikendom za razliku od podrske koja je prijavu od petka evidentirala tek u ponedeljak. Sad sve radi kao i pre sa isitn jacinama signala up/down i SNrom.

@ demijurg - probaj sa iskljucenjem firewall'a ako ga imas. Ja sam od tih skripti odustao jer mi nisu efikasne bar 3+ godine za ono sto je meni trebalo.
Ali mogu da probam samo mi posalji na private link ka sadrzaju ..

Ljudi, radosna vest: 🙂
😄😄😄
To je tako oduvek jer kad se sezona završi onda je besplatno do početka nove sezone.
Fala bogu ne pratim pa ni nemam taj paket.
Nego kad već pomenuste 5 ghz kad ste pisali o ruteru, meni je podešeno na technicoloru za kanal automatski na 5ghz a rekoste da se stavi na 36.
E sad meni to ne pomaže jer neko mi reče na prošloj temi supernove da moj extender TL-WR840N ne podržava 5ghz pa sigurno ne bi mogo da uparim tamo.
Znam to za dodatni stb tj. i meni su rekli da mi je treći tv besplatan, jer move nisam hteo kad sam produžavao ugovor pa su mi rekli.

Najgori provajder ikada! Non stop neki problemi sa signalom par puta godisnje. Covek iz odrzavanja me ubedjuje kako move n go uredjaj moram da prikljucim na ethernet port, iako postoji wireless opcija i ruter se nalazi u istoj sobi? Promeni ruter koji je ocito neispravan nekako da bi pre par dana i taj novi prestao sa radom. Nit ima interneta, nit radi call centar, cekao 40 minuta na operatera neuspesno, nit radi fiksni, nit radi televizija. Prosli put je dosao momak iz odrzavanja sa hrpom nekih boxova da proba pa koji radi, taj cemo. Jednom mi se cak desilo da nakon "intervencije" ne dobijem nikakvu povratnu informaciju u smislu, da li je sada sve u redu, nego kad sam ponovo zvao, operater mi je rekao znaci ne radi i dalje, sa nase strane je sve ok...

Ljudi, radosna vest: 🙂
😄😄😄
Smejurija i jad
Najgori provajder ikada! Non stop neki problemi sa signalom par puta godisnje. Covek iz odrzavanja me ubedjuje kako move n go uredjaj moram da prikljucim na ethernet port, iako postoji wireless opcija i ruter se nalazi u istoj sobi? Promeni ruter koji je ocito neispravan nekako da bi pre par dana i taj novi prestao sa radom. Nit ima interneta, nit radi call centar, cekao 40 minuta na operatera neuspesno, nit radi fiksni, nit radi televizija. Prosli put je dosao momak iz odrzavanja sa hrpom nekih boxova da proba pa koji radi, taj cemo. Jednom mi se cak desilo da nakon "intervencije" ne dobijem nikakvu povratnu informaciju u smislu, da li je sada sve u redu, nego kad sam ponovo zvao, operater mi je rekao znaci ne radi i dalje, sa nase strane je sve ok...
Ja prelazim kod yettela, dobio dobru ponudu plus optika, ove otkačinjem

SN je ubedljivo najjjjgori provajder što se internet usluga tiče , sve ostalo može i da prođe - normalno u tu prođu ne računam podršku

Pa super, to ne ispadne mnogo skupo u odnosu na ostale

@ demijurg - probaj sa iskljucenjem firewall'a ako ga imas. Ja sam od tih skripti odustao jer mi nisu efikasne bar 3+ godine za ono sto je meni trebalo.
Ali mogu da probam samo mi posalji na private link ka sadrzaju ..
Iskljucen mi je firewall i taj addon za IDM je savrseno radio na VDSL-u i nije bilo videa koji nisam mogao da skinem jer se on odmah konktuje sa serverom gde se nalazi video.To sam najvise koristio za skidanje nekih koncerata sa YT u visokoj rezoluciji.

I ja sam se zainatio za 150 din sa računa za jun. Pisao prigovor, uvažen, stigla sms poruka da je račun "storniran" ali na mom profilu i dalje stoji stari račun. Prošlo mesec dana, u međuvremenu stigao normalan račun za jul koji sam platio ali od korigovanog računa za jun ni traga. Pisao im opet, stiže poruka kako je napravljen novi support tiket i da se strpim. Prolazi mesec ipo već...

Evo meni i drugi prigovor resili pozitivno. Sledeci mesec nemam vise obaveza,videcemo da li ce poslati bilo sta. Ne bi me iznenadilo da posalji opet iako sam raskinuo uo.

Ovih dana boravio sam u Sokobanji i videh da se tamo koristi Supernova kablovska, a na banderama pise "Sokofiber telekom internet i tv"... Da li neko zna da li je to bivsi ''PostaNet" i na koju foru rade?! " :)

Ovih dana boravio sam u Sokobanji i videh da se tamo koristi Supernova kablovska, a na banderama pise "Sokofiber telekom internet i tv"... Da li neko zna da li je to bivsi ''PostaNet" i na koju foru rade?! " :)
Da, to ti je bivši PoštaNet.

U Sokobanji je bio i ExeNet fiber, to je sada isto SN.

Sve je sada SN. Ima SN i Iris, stim da je jedino Supernova kablovska.

malo upadam kao padobranac, koristim supernova srbija u BiH uz pomoc VPN, na bosanskoj supernova su dosta kanala prebacili skoro u HD, je li to slucaj i sa srbijanskom ? hvala

Vrh Dno