Šta je novo?

Supernova (2024)

I meni je uvecan racun, pisao sam im, tj napljuvao preko mts portala. Ovo je jedna kriminalna organizacija. Ljudi ne cutite, stitite svoje interese. Oni su lopovi.

meni je isti jel sam se jos onda u martu zalio i rekli su do kraja mora bit ista cena
1717525150188.pngima te pravo na 131 zakon raskid ugovora , trenutno po meni testiraju svoj zakon sto su uveli da niko nema prava na raskid ugovora sad cemo videt sta ce bit.

Mene danas obradovali sa SMS -om i uvecanim racunom za 700 dinara i pojavio se na MTS portalu. U pocetku sam mislio da su objedinili racun za super novu i fiksnu liniju ali sipak stoje oba racuna
[email protected]s
[email protected]

Ako imate reklamaciju na račun imate u app pod racune prigovor na račun.
OVAJ SERVIS JE TRENUTNO NEDOSTUPAN, POKUSAJTE KASNIJE, ***e ne mozes ni da se zalis :(

Poslednja izmena:
Pitanje za one koji su dobili novu šifru.
A koja vam je sada šifra za logovanje na "Move" aplikaciju? Stara ili ova nova?

Nema veze jedno s drugim... Za Move koristiš isti nalog kao i do sad, jedina razlika je što sad na portalu mojMTS vidiš račune i za Supernovu

edit: promenjen je samo id korisnika koji tebi ništa ne znači, nisu menjani nalozi za mojMTS ili Move

Nema veze jedno s drugim... Za Move koristiš isti nalog kao i do sad, jedina razlika je što sad na portalu mojMTS vidiš račune i za Supernovu

edit: promenjen je samo id korisnika koji tebi ništa ne znači, nisu menjani nalozi za mojMTS ili Move
Password za logovanje na Move je šifra korisnika. Ako je izvršena promena šifre, da li se logujete sa novom ili i dalje sa starom. Pretpostavljam da je @Mr_Cojko na to mislio.

Poslednja izmena:
Meni su povecali za 150d. Naravno pisao reklamaciju. 23meseca mi je ista cena sad su nasli da povecaju. Ako i ne usvoje sa zadovoljstvom otkazujem za 20dana kad istekne uo. Izecu samo net na zenino ime na drugoj adresi da dobijem onaj popust od 4meseca valjda po 50% .

Mene danas obradovali sa SMS -om i uvecanim racunom za 700 dinara i pojavio se na MTS portalu. U pocetku sam mislio da su objedinili racun za super novu i fiksnu liniju ali sipak stoje oba racuna

OVAJ SERVIS JE TRENUTNO NEDOSTUPAN, POKUSAJTE KASNIJE, ***e ne mozes ni da se zalis :(
I meni isto veći za 700din, a dogovorio sam sam staru cenu sa starim uslovima. Žalio sam se u februaru i martovski i aprilski račun su bili kako treba. Čak šta više nestala mi je pretplata, a bila je skoro 10000din. Nije mi stigao još uvek račun na mail da bih znao detalje. Stigao mi je sms za iznosom za plaćanje, a ranije nikad mi nije stizao sms. Ulogo ao sam se na moj mts i označio da mi svi računi budu elektronski i sad čekam mail.
Odmah sam ima poslao žalbu na mail pa ću videte narednih dana šta će da odgovore.

Meni su povecali za 150d. Naravno pisao reklamaciju. 23meseca mi je ista cena sad su nasli da povecaju. Ako i ne usvoje sa zadovoljstvom otkazujem za 20dana kad istekne uo. Izecu samo net na zenino ime na drugoj adresi da dobijem onaj popust od 4meseca valjda po 50% .
10 meseci je na njihovom sajtu

Mislio je na Super Net kao pojedinačnu uslugu bez televizije
Super Net kod SN ne postoji vise ukinuli su ga sad imas osnovni paket samo 1717561541770.png
znaci paket 100/25 koji ja imam vise ne postoji nego ce bit samo 100/10 :/ sto je ******
Ali ne mogu da se zalim iskreno 1717561840670.png
meni stvarno radi perfektno ceo dan nema kocenja seckanja ko kod proslog provajdera kad se setim
1500 emailova da sam poslao dodje mi da se ubijem.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Super Net paket 100/25 koji ja imam vise ne postoji nego ce bit samo 100/10 :/
Nude se 50/5, 100/10 i 200/20
Većini upload nije prioritet i neretko sa čuđenjem u Telekomu dočekuju moje pridike na račun niskog upload-a, tako da smo prema njihovoj logici ti i ja, da ne kažem izrodi što nam je upload bitniji.

Nude se 50/5, 100/10 i 200/20
Većini upload nije prioritet i neretko sa čuđenjem u Telekomu dočekuju moje pridike na račun niskog upload-a, tako da smo prema njihovoj logici ti i ja, da ne kažem izrodi što nam je upload bitniji.
1717561950888.png su ovo dali . upload itd kao 25

• Like
Pogledajte prilog 445045 su ovo dali . upload itd kao 25
Da, jasno. Nisu na sajtu istakli za optiku malo veće upload brzine, ali zato na paketima jesu. To im ide, jer sa njima daju nekomercijalne ponude. Mada bez obzira, sa televizijom su drastično bolje brzine, a oni je uvaljuju da bi im emiteri po korisniku plaćali ugovorene naknade.

Da, jasno. Nisu na sajtu istakli za optiku malo veće upload brzine, ali zato na paketima jesu. To im ide, jer sa njima daju nekomercijalne ponude. Mada bez obzira, sa televizijom su drastično bolje brzine, a oni je uvaljuju da bi im emiteri po korisniku plaćali ugovorene naknade.
da dobio sam i tu ponudu X puta me smaraju i ubiju u pojam

sad placam 2.399 100/25

zvali i kao pa znate nudmo ti tv dodatni i 200/50 za kao 2.599 + MORA NOVI UGOVOR da se potpise tj da me zavezu nanovo , iskreno vidi da su samo rekli da ne poitpisem novi ugovor a da mis e digne za tu cenu pristao bi jel iskreno prezadovoljan sam a novi ugovor bas ne bi potpisivao jel vidim da malo malo dizu cene i prave ludnicu sad 700din podigli nekim ljudima

• Like
To su budalaštine što nude za obnovu pa kad podneseš zahtev za raskid isto mazanje očiju prvi put pa drugi nešto bolje i kao to je to, ne mogu da nude kao za nove korisnike. Okej, sačekaću i tri meseca posle raskida da me vode ko novog, al do sledeće godine već očekujem nečije podstanarstvo na optici.

ja bas podneso zahtev u ponedeljak cekam sad da me zovu za bolju ponudu. ne pada mi na pamet da placam 4800 za super plan xl 2 koji iskreno ne vredi te pare jos i koax.

pa sto si uzimao kad je koax ? sto nisi prvo raspitao :/
jer neko u Surcinu drzi monopol (ima zabrana za optiku) verovatno ovi iz opstine nema optike za fizicka lica a okolna sela koja pripadaju opstini Surcin naravno imaju optiku Jakovo Boljevci Ugrinovci Dobanovci i Becmen ima mts optike ali samo u novim zgradama.

jer neko u Surcinu drzi monopol (ima zabrana za optiku) verovatno ovi iz opstine nema optike za fizicka lica a okolna sela koja pripadaju opstini Surcin naravno imaju optiku Jakovo Boljevci Ugrinovci Dobanovci i Becmen ima mts optike ali samo u novim zgradama.
pa mozda ces dobit raskid ugovora zbog 131 navodno vise cene , ali cisto sumnjam da ce ti prihvatit

pa mozda ces dobit raskid ugovora zbog 131 navodno vise cene , ali cisto sumnjam da ce ti prihvatit
huh? meni istice ugovor u julu mesecu nema potrebe da isticem da je veca cena na promociji sam od 1500rsd puna cena za plan 2xl je 4800 sto je stvarno previse a i ako cemo iskreno ne vredi te pare lol

bez optike ne vredi iskreno
kao sto rekoh okolna sela koja pripadaju opstini Surcin imaju optiku a Surcin nema gde je tu logika ? lol a ide EXPO 2027 u Surcinu koji ne daje fizickim licima normalan internet.

monopol tipa imas samo jednog provajdera u mestu gde zivis i gde isti ne dozvoljava da ude bilo ko drugi da ne uzmu njihove klijente tj musterije :ROFLMAO:

monopol tipa imas samo jednog provajdera u mestu gde zivis i gde isti ne dozvoljava da ude bilo ko drugi da ne uzmu njihove klijente tj musterije :ROFLMAO:
razumem ja sta je monopol nego sam mislio vise da objasnis sta rade retardi da se ne moze uvesti drugi provajder, razumem sta os reci

Da li je neko za ovaj mesec dobio uvećan račun za 300 dinara, na mailu piše da je pod stavkom ostale usluge i naknade a na moj mts nalogu dodatni stb 50 a nisam uzimao novi box od početka ugovora?
Cena STBa je 150 dinara tokom ugovora nakon toga 300 tako da ako ti je istekao ugovor onda ti ga naplaćuju ako nije reklamiraj račun

Evo zašto sad na Moj mts nalog na Supernovu ne može da se aktivira MAX aplikacija na postojeći HBO Max nalog,ni da se napravi novi MAX nalog! Da ne poveruješ... Screenshot_20240605-071359.png Ja nemam nameru da pored paketa Super Plan 3L plaćam i pretplatu za Max TV paket od 2.000 i nešto dinara na Iris Go aplikaciju da bi mogo da aktiviram MAX aplikaciju! Stvarno su ga preterali! Zato sad stalno ovo iskače na MAX aplikaciju: Screenshot_20240530-191243.png

Vrh Dno