Šta je novo?

Supernova (2024)

Preko Move boxa.

Po zakonu ako nisu otklonili kvar u roku od 15 dana i nemaš uslugu tih dana imaš pravo da raskines sam ugovor, podneses prigovor Ratel-u sa svim dokazima o prijavljivanju smetnji, to su mejlovi kao i njihovi odgovori i to sve das Ratel-u na uvid i resio si problem. Prijavljujte smetnje i kvarove samo putem mejla kako bi imali pisane dokaze ako se kasnije sporite sa njima.
Da li ovaj deo zakona vazi i ako ne otklone "nedostupnost" Max paketa u roku od 15 dana od dana podnosenja reklamacije? :)

I naravno novi racun je stigao starom sifrom korisnika. Na mejlove ne odgovaraju, tj odgovaraju sa:

1717451627216.png

Ali kolko veze s poslom nemaju ovi sto su im u poslovnicama, to je cudo nevidjeno.

Ja sam se nadao da će sa majskim računima stići i nove šifre korisnika, te ćemo na taj način moći da napravimo mts nalog sa kojim ćemo konačno povezati Max. Mts nalog koji su mi kreirali pre nedelju dana (nakon razgovora sa operaterom iz call centra) niti funkcioniše za Max niti se u njemu vidi račun.

Moze mala pomoc? Ja nisam tako dobar sa razumevanjem interneta ali od kada koristim NordVPN, kada ga posle koriscenja ugasim, imam problema sa netom, neke sajtove nece da otvori, na gugl drajvu prespor upload, sta moze da bude problem? Na speedtestu pokazuje normalnu brzinu i servere u Srbiji...

Kako, na koji način?

Moze mala pomoc? Ja nisam tako dobar sa razumevanjem interneta ali od kada koristim NordVPN, kada ga posle koriscenja ugasim, imam problema sa netom, neke sajtove nece da otvori, na gugl drajvu prespor upload, sta moze da bude problem? Na speedtestu pokazuje normalnu brzinu i servere u Srbiji...
Update: Ne znam da li ima veze sa tim ali sada više nemam ipv6 adresu, a do skoro sam je imao. Na speedtestu sve normalan i upload i download (150/60 paket kod bivšeg EXE NET-a) ali i na wetransferu i na Google disku je mnogo manji upload speed. Mozda imam i neki proxy?

Poslednja izmena:
Update: Ne znam da li ima veze sa tim ali sada više nemam ipv6 adresu, a do skoro sam je imao. Na speedtestu sve normalan i upload i download (150/60 paket kod bivšeg EXE NET-a) ali i na wetransferu i na Google disku je mnogo manji upload speed. Mozda imam i neki proxy?
zovi da ti promene IP ili restartuj ruter sta god
block DNS imas .

Evo i meni Max radi. Video koji je mejl na onom move uredjaju, isao login na mts sajt al nzm sifru, resetovao, ulogovao se, tamo nista ne pise sta imam ili nemam. Ulogovao se sa istim podacima na max sajtu i radi.

zovi da ti promene IP ili restartuj ruter sta god
block DNS imas .
Hvala videću ako se nastavi, probao sam i da deinstaliram NordVPN, i čim sam deinstslirao upload u normalu se vratio, sada sam instalirao opet videću kako situacija teče...

Da li je neko za ovaj mesec dobio uvećan račun za 300 dinara, na mailu piše da je pod stavkom ostale usluge i naknade a na moj mts nalogu dodatni stb 50 a nisam uzimao novi box od početka ugovora?

Kako su menjali pakete tako više ne daju gratis 3stb uredjaja nego 2 a treći naplaćuju ali 150rsd,barem u Box 4 paketima prvi mesec su naplatili 300rsd ali nakon reklamacije umanjili i naplatili 150rsd. Piši reklamaciju na račun u vezi stb uredjaja.

Meni 9 meseci ništa dodatno nisu naplaćivali a imam ugovor za 4 tv-a. Malopre kad sam ih pozvao rekli zovite sutra od 5. su reklamacije 😀

Pitanje za one koji su dobili novu šifru.
A koja vam je sada šifra za logovanje na "Move" aplikaciju? Stara ili ova nova?

Nazad
Vrh Dno