Preko čega pratite kanale ?
Meni je ostao set box možda neće kod njega da otvara !?
Preko čega pratite kanale ?
Da li ovaj deo zakona vazi i ako ne otklone "nedostupnost" Max paketa u roku od 15 dana od dana podnosenja reklamacije?Po zakonu ako nisu otklonili kvar u roku od 15 dana i nemaš uslugu tih dana imaš pravo da raskines sam ugovor, podneses prigovor Ratel-u sa svim dokazima o prijavljivanju smetnji, to su mejlovi kao i njihovi odgovori i to sve das Ratel-u na uvid i resio si problem. Prijavljujte smetnje i kvarove samo putem mejla kako bi imali pisane dokaze ako se kasnije sporite sa njima.
Poz!Nisu poranili, meni u vecini slucajeva stize 3. u mesecu....
Ja obično pratim preko sajta, dešava se da seckaju kanali recimo rts1, rtl2 arena retko kad.Preko čega pratite kanale ?
Meni je ostao set box možda neće kod njega da otvara !?
Ovo je preko box uređaja od Exe Net-aPoz!
Juče stiglo prvo na sms, a kasnije na mail a zavisi kako kad, nekad trećeg, nekad petog zavisi.
Ja obično pratim preko sajta, dešava se da seckaju kanali recimo rts1, rtl2 arena retko kad.
Evo danas su ga rešiliMeni max i dalje ne radi, kažu da je problem globalni
Update: Ne znam da li ima veze sa tim ali sada više nemam ipv6 adresu, a do skoro sam je imao. Na speedtestu sve normalan i upload i download (150/60 paket kod bivšeg EXE NET-a) ali i na wetransferu i na Google disku je mnogo manji upload speed. Mozda imam i neki proxy?Moze mala pomoc? Ja nisam tako dobar sa razumevanjem interneta ali od kada koristim NordVPN, kada ga posle koriscenja ugasim, imam problema sa netom, neke sajtove nece da otvori, na gugl drajvu prespor upload, sta moze da bude problem? Na speedtestu pokazuje normalnu brzinu i servere u Srbiji...
zovi da ti promene IP ili restartuj ruter sta godUpdate: Ne znam da li ima veze sa tim ali sada više nemam ipv6 adresu, a do skoro sam je imao. Na speedtestu sve normalan i upload i download (150/60 paket kod bivšeg EXE NET-a) ali i na wetransferu i na Google disku je mnogo manji upload speed. Mozda imam i neki proxy?
Hvala videću ako se nastavi, probao sam i da deinstaliram NordVPN, i čim sam deinstslirao upload u normalu se vratio, sada sam instalirao opet videću kako situacija teče...zovi da ti promene IP ili restartuj ruter sta god
block DNS imas .
Koji je VPN najbolji ?Hvala videću ako se nastavi, probao sam i da deinstaliram NordVPN, i čim sam deinstslirao upload u normalu se vratio, sada sam instalirao opet videću kako situacija teče...
Koji tacno lnik vodi do tog moj mts?Evo i meni Max radi. Video koji je mejl na onom move uredjaju, isao login na mts sajt al nzm sifru, resetovao, ulogovao se, tamo nista ne pise sta imam ili nemam. Ulogovao se sa istim podacima na max sajtu i radi.
Da li je neko za ovaj mesec dobio uvećan račun za 300 dinara, na mailu piše da je pod stavkom ostale usluge i naknade a na moj mts nalogu dodatni stb 50 a nisam uzimao novi box od početka ugovora?
meni stigo normalan 2.399Da li je neko za ovaj mesec dobio uvećan račun za 300 dinara, na mailu piše da je pod stavkom ostale usluge i naknade a na moj mts nalogu dodatni stb 50 a nisam uzimao novi box od početka ugovora?
Baš se tako meni desilo, sad mi spojeni računi, imao samo mobilni, sad vidim da stižu za tv i netMene su prebacili na novu šifru korisnika i dodali stb 50 kao dodatnu uslugu iako nemam nijedan dodatni stb...
Isto uvećan racun. Ja ne znam sta oni rade.Je li bilo neko poskupljenje, racun mi je 600 din veci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari